Bounce Valley en schommelen week 13 – 2024

Maandag 25-03
Weer een in de nieuwe week bij De BSO van Prinsenbeek! Wij hebben vandaag lekker gesport met de spelletjes tikkertje, zakdoekje leggen en boter kaas en eieren! Ook hebben wij geflyerd voor onze bso want wij vinden het superleuk om nieuwe kindjes te ontmoeten en spelletjes mee te spelen! Hopelijk zien we binnenkort weer veel nieuwe kindjes!

 

Afbeelding met overdekt, vloer

Automatisch gegenereerde beschrijving
Maandag 25-03 Een frisse start weer een in de nieuwe week! Wij hebben vandaag lekker gesport met de spelletjes tikkertje, zakdoekje leggen en boter kaas en eieren! Ook hebben wij geflyerd voor onze bso. Wij vinden het super leuk om nieuwe kindjes te ontmoeten en om mee spelletjes te spelen! Door Prinsenbeek heen wandeled van brievenbus naar brievenbus was de dag toch al snel weer voorbij hopelijk zien we binnenkort weer veel nieuwe kindjes!

  

Dinsdag 26-03
Vanuit school zijn we naar de bso gewandeld waar we wat hebben gedronken met een koekje erbij. Daarna hebben we even vrij gespeeld. Toen alle kinderen er waren hebben we nog een stuk fruit gegeten en toen was het tijd om naar de speeltuin te gaan. Onderste boven op het duikel rek en hoog schommelend in de lucht hebben we de dag weer afgesloten bij de Groenstraat.

 

Afbeelding met kleding, Menselijk gezicht, buitenshuis, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving
Afbeelding met buitenshuis, kleding, speeltuin, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Vrijdag 29-03 
Vandaag is het goede vrijdag dus dat betekent studiedag! Wij waren gelukkig wel open want op studiedagen maken we altijd leuke uitstapjes. Vandaag gingen we naar bounce valley! Lekker rondgesprongen, gespeeld en een parcours afgelegd. Eenmaal terug bij de bso hebben we geluncht. Toen alle energie er weer in zat was het tijd om lekker naar buiten te gaan en het weekend tegemoet te komen!

 

Afbeelding met kleding, persoon, Menselijk gezicht, glimlach

Automatisch gegenereerde beschrijving
Vrijdag 29-03  Vandaag is het goede vrijdag dus dat betekent studiedag van school! Wij als bso zijn wel open en op studiedagen maken we altijd leuke uitstapjes. Vandaag naar bounce valley! En wat hebben we het leuk gehad. Lekker rond gesprongen, gespeeld en een parcours afgelegd. Eenmaal terug bij de bso even bijgekomen en geluncht. Toen alle energie er weer in zat was het tijd om lekker naar buiten te gaan en het weekend tegemoet te komen!

  

 

Ben je ook zo enthousiast geworden? Vraag dan snel een Proefmiddag aan!