sport bso Flekss de groenstraat

Buitenschoolse opvang in de Haagse Beemden

Buitenschoolse opvang in de Haagse Beemden

Sport BSO-Flekss is dé buitenschoolse opvang van Breda! Wij zijn gevestigd in basisschool de Rietvink in Breda. De Haagste Beemden om precies te zijn. Lees in deze nieuwe blog alles over de oprichting van onze buitenschoolse opvang in de Haagse Beemden, visie en een eventuele proefmiddag.

De oprichting

Sport-BSO Flekss is officieel van start gegaan op 31 augustus 2015. Wij zijn een buitenschoolse opvang in de Haagse Beemden en richten ons met name op sportactiviteiten. Dit kan voor of na schooltijd zijn, maar bijvoorbeeld ook in de vakanties. De meeste kinderen houden van sporten en kunnen er helemaal in opgaan. Een groot voordeel aan onze BSO is dat sport een grote rol in de opvoeding heeft. De regels moeten natuurlijk worden nageleefd. Zo leert uw zoon of dochter zich aan de regels te houden en rekening te houden met andere kinderen.

Visie

Onze visie is om kinderen te laten bewegen, plezier te hebben en te leren. Door onze sportactiviteiten wordt dit allemaal gecombineerd. De medewerkers van Sport-BSO Flekss houdt u bij het ophalen van uw kind op de hoogte wat uw kind die dag heeft gedaan. Tevens ontwikkelt uw zoon of dochter zowel sociale als fysieke vaardigheden tijdens het sporten. Wanneer uw kind moe is van het sporten of er even geen zin in heeft, kan er bijvoorbeeld gekookt of geknutseld worden. Kortom: voor ieder kind wat wils bij onze buitenschoolse opvang in de Haagse Beemden!

Proefmiddag bij Sport-BSO Flekss

Het is mogelijk om gelijk een vrijblijvende proefmiddag aan te vragen via het formulier op onze website. Dit formulier is terug te vinden in het menu bovenaan de pagina van Sport-BSO Flekss. Na het invullen bellen wij u even terug en leggen we graag uit wat u en uw kind kunnen verwachten van een middag bij onze gezellige buitenschoolse opvang in de Haagse Beemden.

Oudercommissie van Sport-BSO Flekss

Onze buitenschoolse opvang in de Haagse Beemden beschikt over een oudercommissie. Deze bestaat uit twee ouders: Peter Kolijn (voorzitter) en Karina Bogers (secretaris). Hebt u interesse om ook onderdeel uit te maken van de oudercommissie? Stuur dan gerust een mailtje naar info@flekss.nl. Ook wanneer u opmerkingen heeft en dit liever niet met de leiding wil bespreken, aarzel dan niet om ons te mailen. Het e-mailadres is oudercommissie@flekss.nl. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om ons even aan te spreken op de Sport-BSO. Tot slot is er nog de optie om ons te bellen. Het telefoonnummer is 06-54281631.

Ontwikkeling van uw kind

Sport-BSO hecht veel waarde aan de ontwikkeling van uw kind. Letterlijk betekent dit vooruitging en/of groei. Ieder kind is in onze ogen uniek en maakt een ontwikkeling door in zijn of haar eigen tempo. Natuurlijk wordt de ontwikkeling van het kind beïnvloed door bijvoorbeeld aanleg, het gezin, de directe omgeving, de maatschappelijke verbanden en de grote maatschappij. Sport-BSO wil zich graag op een positieve manier bij dat rijtje voegen. Hierdoor kunnen wij een steentje bijdragen aan de algehele ontwikkeling van uw kind. Ofwel: wij zijn medeopvoeders.

Ontwikkelingsfases

Bij de ontwikkeling van uw kind praten we over vijf verschillen gebieden. Allereerst bieden we emotionele ontwikkeling. We zorgen voor emotionele veiligheid. Ook sociale ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Sport-BSO Flekss heeft uw kind de gelegenheid om zijn of haar sociale vaardigheden te ontwikkelen. Verder is daar de morele ontwikkeling: uw kind heeft de kans om waarden en normen ‘eigen’ te maken. Aangezien we een buitenschoolse opvang in de Haagse Beemden zijn, doen we veel aan sport. Dit zal de motorische ontwikkeling van uw kind op een positieve manier beïnvloeden. Tot slot hebben we nog de persoonlijke ontwikkeling. Uw kind heeft de gelegenheid tot het ontwikkelen van persoonlijke competenties.

Vraag HIER vrijblijvend een proefmiddag aan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *