Cijfer kleuren en kikkers knutselen week 15 – 2024

Maandag 8 april

De week is weer van start, dus we hebben onze energie er weer uit gegooid! We hadden vandaag veel kinderen, dus zijn we in twee groepen opgesplitst. Eerst hebben we gezamenlijk een stukje fruit gegeten. In de gymzaal hebben we kat en muis tikkertje en de hoepel dans gespeeld. Op de BSO hebben we een kleurplaat gemaakt, waarbij we op cijfer moesten kleuren. Zo zijn we tegelijk aan het leren en plezier aan het maken in 1!

 

Woensdag 10 april

Vandaag was een extra leuke dag, want wij hadden sport- en spelmiddag in Prinsenbeek! De kindjes uit Etten Leur en Prinsenbeek waren vandaag allemaal samen. We begonnen de middag met een bingo. Iedereen heeft een leuk prijsje had gewonnen. Hierna zijn we naar de gymzaal gegaan en hebben we verschillende spelletjes gespeeld, zoals: kat en muis tikkertje, pionnen voetbal, gaga bal en ballonnen hooghouden. Als eindspel natuurlijk om alle energie eruit te gooien de hoepeldans. Bij afloop heeft iedereen een zakje snoep gekregen die we lekker mochten opeten. Wij hadden vandaag veel plezier op een sportieve manier!

 

Donderdag 11 april

Vandaag waren wij weer met een mega grote groep, dus dat was super gezellig! Dat betekent wel dat we in 2 groepen hebben gewerkt. Als eerst vanuit school wat drinken met een koekje en daarna nog even samen spelen tot het tijd was om fruit te gaan eten. De groep die naar de gymzaal is geweest hebben kreeft tikkertje, gaga bal en zak doekje leggen gespeeld. De groep die op de BSO bleef heeft geknutseld met het thema lente. We hebben kikkers geknutseld, want die ga je nu natuurlijk weer steeds vaker zien! Met ieder z’n eigen kikker zijn we zo de dag uit gesprongen bij de groenstraat.

 

 

Ben je ook zo enthousiast geworden? Vraag dan snel een Proefmiddag aan!