Previous slide
Next slide

De Drie Linden

Bij De Drie Linden hebben wij de beschikking over een eigen ruimte + buitenterrein en gymzaal voor de sportactiviteiten. Als het goed weer is gaan we lekker naar buiten! Tijdens de vakanties zijn wij altijd geopend bij locatie: De Groenstraat.
 

Wij halen kinderen op van de volgende scholen:

  • De Horizon
  • De Griffioen
  • Montessori

De Drie Linden is alleen geopend op de maandag, dinsdag en donderdag voor kinderen die in groep 4 of hoger zitten. Op de woensdag en vrijdag voegen we alle kinderen samen bij onze locatie in de Groenstraat.

 

 

Het team van locatie De Drie Linden

Renate

Regioleider West

Hoii! Leuk om kennis te maken, ik ben Renate en ik ben regioleider van de locaties in West Breda en Etten-Leur. 

 

Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd, ik zorg er namelijk voor dat alles op de BSO goed verloopt. 

Naast de uren die ik besteed op mijn BSO locaties, ben ik ook te vinden als vakleerkracht LO op basisschool de Rietvink en de Driezwing. Ik ben zelf namelijk afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. 

In mijn vrije tijd zing en dans ik graag, zo heb de vooropleiding musicaltheater gevolgd in Tilburg en ben ik terug te vinden in verschillende videoclips als danseres. 

 

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij flekss!

Bowien

Assistent leidinggevende Regio West/Sport Begeleidster

Hoi Hoi,

Mijn naam is Bowien en ik ben woonachtig in Zundert. Ik ben afgestudeerd als docent Lichamelijke Opvoeding aan de ALO. 

 

Vanuit Flekss geef ik met veel plezier gymlessen op basisscholen, maar ben ik ook bijna dagelijks op de groep te vinden. Ik vind het leuk om (actief) bezig te zijn met kinderen.

Zelf beoefen ik de sport atletiek op nationaal niveau. Ik ben gespecialiseerd in het onderdeel kogelslingeren. Hierdoor ben ik in mijn vrije tijd vaak op de atletiekbaan te vinden.

 

Ik hoop je snel te zien bij Sport-BSO Flekss!

Mees

Pedagogisch coach en Beleidsmedewerkster

Hoi hoi! Mijn naam is Mees. In 2019 heb ik de sportopleiding het Cios afgerond en ben ik afgestudeerd als sport- en bewegingscoördinator. Hierna heb ik een deeltijd Hbo-opleiding gevolgd en ben ik afgestudeerd als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Bij Sport-BSO Flekss werk ik van maandag t/m donderdag als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Het is mijn passie om met kinderen samen te werken en bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Daarnaast haal ik ook veel energie uit het samenwerken met collega’s en ouders. Natuurlijk ben ik ook gek op sporten! Zelf zit ik op hockey en ga ik regelmatig skiën met familie.

Joep

Serviceteam/Sport Begeleider

Mijn naam is Joep en woonachtig in Prinsenbeek. Na mijn studies Sport en Bewegen op het ROC Tilburg en Health & Social Work op het Avans, ben ik gaan werken bij BSO Flekss. Mijn hobby’s zijn voetbal en fitnessen. Op de bso vind ik het belangrijk dat alle kinderen plezier maken op hun eigen manier en het naar hun zin hebben door zichzelf te zijn! Ik hoop hier een steentje aan bij te kunnen dragen!

Denise

Pedagogisch medewerkster in ontwikkeling

Heyy, mijn naam is Denise  en ik kom uit Breda. Ik volg de opleiding sport en coaching op het Johan Cruyff College en loop het gehele schooljaar stage bij Flekss en hoop hier veel te leren.Hopelijk tot snel!

Bernd

Sport Begeleider

Hoi! Mijn naam is Bernd, ben 19 jaar oud en sinds kort werkend bij Flekss. Ik voetbal bij baronie in de O23-1. Mijn andere hobby is snowboarden en ben dus elke winter op de piste te vinden. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en daarom heb ik ook voor deze baan gekozen.

Noah

Sport Begeleider

Hallo allemaal!Mijn naam is Noah en ik woon in Breda. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met niveau 4. Hierbij heb ik al veel ervaring op mogen doen op gebied van lesgeven op basisscholen en heb ik mijn Citytrainers certificaat behaald. Ik studeer nu aan de Fontys ALO om sportdocent te worden. Daarnaast train en geef ik al zo’n 4,5 jaar bootcamp & obstacle training aan volwassene en kinderen, bij BOTS in Prinsenbeek. Ook doe ik aan boulderen in Breda bij Bruut. Tot slot begeleid ik in de vakanties met heel veel plezier verschillende sportkampen voor kinderen. Ik vind het dan ook super leuk, om kinderen lekker in beweging te brengen en ze dan met een lach op hun gezicht naar huis zien vertrekken. 

Jaimy

Sport Begeleider

Hallo allemaal,

Ik heet Jaimy Willemse, kom uit Zevenbergen en vind het leuk om met kinderen te werken. Ik heb zelf de opleiding Vitalis sport en bewegen afgerond, daarna ben ik gaan werken bij BSO Flekss. Zelf voetbal ik al vanaf mijn vierde en vind het nog steeds leuk om te doen. Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

BSO bij Flekss kost gemiddeld
tussen de €0.28 en €1.09 netto per uur.

Wij rekenen graag voor u uit wat de BSO u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de BSO-rekening pas te betalen op het moment dat de kinderopvangtoeslag is gestort.

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam via: 076- 303 4242 en we plannen snel een proefmiddag in.

Informatie

LRK-nummer: 122604106
 
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076-303 4242

Mailadres oudercommissie: west-oc@flekss.nl
 De Groenstraat – De Drie Linden– Kerkwerve: Deze locaties vallen onder regio west

Adres

Heisprong 15

4841 NA Prinsenbeek

De leukste BSO van de Prinsenbeek

Previous slide
Next slide