goedkoopste-bso-van-de-haagse-beemden

Goedkoopste BSO van de Haagse Beemden

Goedkoopste BSO van de Haagse Beemden

Als u op zoek bent naar de goedkoopste BSO van Breda, bent u bij ons aan het juiste adres. In deze nieuwe blog leest u alles over de ontwikkeling van het kind, onze uitgangspunten, en toezicht.

Ontwikkeling

goedkoopste-bso-van-de-haagse-beemden
Goedkoopste BSO van de Haagse Beemden

Bij onze goedkoopste BSO van de Haagse Beemden draait alles om de ontwikkeling van uw kind. Uw zoon of dochter ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo. Naast dat de ontwikkeling wordt beïnvloed aanleg, het gezin, vrienden familie, de maatschappelijke verbanden en de grote maatschappij, kan Sport-BSO Flekss ook een bijdrage leveren aan de algehele ontwikkeling van uw kind.

Uw lind maakt verschillende ontwikkelingsfases door als het gaat om gedrag. Wij onderscheiden deze fases in vijf verschillende gebieden. Emotionele ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, sociale ontwikkeling, morele ontwikkeling en lichamelijke/motorische ontwikkeling.

Uitgangspunten

Sport-BSO Flekss, de goedkoopste BSO van Breda, heeft verschillende uitgangspunten. Deze punten zijn: uw zoon of dochter staat altijd voorop en we vinden het belangrijk dat hij of zij zich welkom voelt; er heerst een goede sfeer waarin plezier, spelen en vrije tijd hoog in het vaandel staan; uw kind kan zich ontwikkelen op vijf gebieden (zie kopje ‘ontwikkeling’); de omgang met leeftijdgenoten en functioneren in een groep is belangrijk; uw kind wordt professioneel door ons begeleid naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid; de fysieke veiligheid en gezonde verzorging zijn optimaal; uw zoon of dochter voelt zich veilig op de BSO en uw kind kan tot slot bij ons dagelijks uurtje een uurtje sporten.

Toezicht

Belangrijk om te weten als ouder: onze goedkoopste BSO van de Haagse Beemden in Breda staat onder toezicht van verschillende partijen. Dit zijn de inspectie kinderopvang van de gemeente Breda, de eigen periodieke controlebezoeken, de oudercommissie, de ouders en de brandveiligheid. Sport-BSO Flekss voldoet tevens aan alle brandveiligeisen, beschikt over een calamiteitenplan én een eigen ontruimingsplan.

Schrijf je HIER in voor Sport-BSO Flekss

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *