Gymdocent (ALO) + leidinggevende op de BSO

 Vind jij het leuk om basisschoolkinderen te laten bewegen, zowel onder als na schooltijd en kan jij collega’s stimuleren om het beste uit zichzelf te halen? Lees dan snel verder!

 

Wie ben jij?
Je bent een (bijna) bevoegd docent Lichamelijke Opvoeding (ALO’er) en beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden. Je bent enthousiast en staat te springen om een veelzijdige rol als gymdocent in het primair onderwijs succesvol op je te nemen.

Je houdt van afwisseling en staat daarom ook na schooltijd op een van onze locaties om kwalitatief hoogwaardige opvang aan te bieden en de andere medewerkers aan te sturen.

–       Je bent iemand die het fantastisch vindt om op een sportieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van 4-12-jarigen.

–       Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

–       Je bent niet bang om het voortouw te nemen, leidinggeven past bij jou!

 

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Op de dagen dat je werkt geef je gymlessen op een of meerdere basisscholen. We gaan samen kijken welke school het beste bij jou past en stemmen op basis van jouw voorkeuren de uren dat je voor de klas staat af.

Verder haal je na schooltijd kinderen op en organiseer je op een van onze locaties samen met je collega’s een sport- en/of spelactiviteit, dit kan variëren van activiteiten zoals voetbal, een speurtocht, bubbelbal of een potje laser gamen. Out of the box denken wordt gewaardeerd! Naast sportactiviteiten worden er ook normale activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan knutselen, cup cakes versieren, buiten spelen etc. De belangrijkste zorg is dat de kids een leuke tijd tegemoet gaan in een veilige omgeving.

Tijdens schoolvakanties organiseren we uitjes en activiteiten en tijdens schoolmiddagen zijn we druk bezig met sport en spel. Op dit moment hebben wij 21 locaties, verspreid over Breda, Oosterhout, Etten-Leur, Prinsenbeek, Dongen, Rijen, Raamsdonksveer, Geertruidenberg en Made

 

Wat bieden wij?

–        Een behoorlijk salaris volgens de CAO Kinderopvang. Schaal 8 – trede 18.

–        Dit is minimaal €3089,- en maximaal €4220,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur. (Dit is tussen de €19,80 en €27,05 per uur!)

–       24 tot 36 uur per week leuk en uitdagend werk.

–       Leuke collega’s met regelmatig een uitje.

–       Begeleiding bij de ontwikkeling van jou als beginnend docent LO

–       Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden en bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband.

–       Ook betalen wij maandelijks €8 per maand mee aan jouw ziektekostenverzekering, ontvang je €15 per maand voor jouw sport-abonnement en betalen wij alle reiskosten die je van en naar de BSO moet maken.

Doorgroeimogelijkheden tot (assistent) regioleider!

Sta je al in startpositie om bij ons te komen werken? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV door te sturen naar diego@flekss.nl