Kinderboerderij en jarige job week 12 – 2024

Maandag 18-03
We hadden weer een frisse start van de week door buiten te spelen en door fanatiek mee te gymmen. We hebben een estafette parcours gedaan en in 2 teams tegen elkaar gestreden. Het belangrijkste was natuurlijk dat we onze energie er weer lekker uit hebben gerend en gespeeld!

Afbeelding met Menselijk gezicht, persoon, kleding, overdekt Automatisch gegenereerde beschrijving

Maandag 18-03 Weer een frisse start gemaakt in deze nieuwe week! Dat deden we door lekker buiten te spelen in dit weer en door fanatiek mee te gymen. We hebben een estafette parkoers gemaakt en in 2 teams tegen elkaar gestreden.. maar het belangrijkste is natuurlijk dat we ons energie er lekker uit hebben gerend en gespeeld!

 

Dinsdag 19-03  
Vandaag was er een jarige bij ons op de bso en dat hebben we natuurlijk gevierd. Dit degene we door keihard te zingen voor de jarige Job! Na het zingen hebben we nog een stukje fruit gegeten en zijn we lekker buiten gaan spelen. Het was ook nog een super goed weer. Wat hebben de kinderen het weer leuk gehad bij de Groenstraat

 

Afbeelding met buitenshuis, kleding, persoon, hemel Automatisch gegenereerde beschrijving
Dinsdag 19-03 Vandaag was er een jarige bij ons op de bso, werd 6 jaar oud en dat hebben we even gevierd. En dat betekende natuurlijk kei hard zingen voor de jarige Job! Na het zingen hebben we nog een lekker stuk fruit opgegeten en daarna zijn we in de zon lekker buiten gaan spelen. Het was super lekker weer dus wat hebben wij ervan genoten!

 

Woensdag 18-03.
Vandaag begonnen we met lekkere tosti’s eten op de bso waar later nog een stukje fruit op volgde. Toen alles op was, was het tijd om met de kinderen naar de kinderboerderij te gaan. Ook de kinderen van Flekss uit etten leur kwamen hier naartoe wat het extra gezellig maakte! Wat vloog deze dag weer voorbij bij De BSO van Prinsenbeek.

 

Afbeelding met kleding, peuter, persoon, Menselijk gezicht

Automatisch gegenereerde beschrijving
Woensdag 18-03  Weer een activiteiten middag vandaag! Het was super lekker weer dus we hebben het ervan genomen. We begonnen met lekkere tosti’s te eten op de bso waar later nog een stukje fruit volgde. Toen alles op was was het tijd om lekker naar de kinderboerderij te gaan! Daar kwamen ook nog andere kinderen van de bso Flekss uit Etten-leur naartoe. Eerst samen naar de diertjes gekeken en natuurlijk even geaaid. Super leuk om weer de andere kinderen ook te zien en gezellig mee te hebben gespeeld! Wat vloog deze dag weer voorbij.
Deze zijn ook echt leuk

 

 

Ben je ook zo enthousiast geworden? Vraag dan snel een Proefmiddag aan!