Koningsdag en heel veel oranje in week 16 – 2024

Maandag 15 april
De week ging van start met een storm… Door de hagelbui met onweer flitste we zo van school naar de BSO toe, waar we weer konden opdrogen met een koekje en wat drinken. Toen konden we lekker even spelen, voordat we fruit gingen eten. Vandaag ging de ene groep rupsjes knutselen en de andere groep heeft lekker gerend en gedanst bij de gymzaal. De dag bij de Groenstraat ging weer snel voorbij!

 

 

Woensdag 17 april

Woensdagmiddag tosti middag! We zijn begonnen op de BSO met tosti’s eten en daarna hebben we nog even gespeeld, voordat we begonnen aan het stuk fruit. Het is bijna Koningsdag, dus we hebben een kleurplaat van koningsdag gekleurd en deze hebben we opgehangen in de BSO. Ook hebben we oranje ballonnen opgeblazen en natuurlijk nog even mee gespeeld, voordat we ook hiermee de BSO hebben versierd. Wat hadden we het vandaag leuk bij de BSO van Prinsenbeek.

 

 

Donderdag 18 april

Op de BSO hebben wij vandaag lekker gesport en gespeeld! Na schooltijd zijn we naar de BSO gehuppeld waar wij wat hebben gedronken met een koekje erbij. Later nog een stukje fruit gegeten, om zo weer energie te krijgen voor het gymmen en knutselen. Het knutselwerk wat we vandaag hebben gemaakt is een zonnetje van bordjes om de dag wat op te fleuren. Bij de gymzaal hebben we het  McDonald’s reactiespel gespeeld. Maar goed dat onze buikjes al waren gevuld met al dat fruit.

 

 

 

Ben je ook zo enthousiast geworden? Vraag dan snel een Proefmiddag aan!