De Zeggewijzer - Peuteropvang

Welkom bij de nieuwste Peuteropvang van Terheiden. Vanaf 1 augustus zijn wij de nieuwe kinderopvang partner van basisschool De Zeggewijzer in Terheijden. Ook mogen wij bij Basisschool De Zeggewijzer de BSO gaan verzorgen.
 
 
Op dit moment zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen om 1 augustus goed voorbereid van start te gaan. Vanaf maandag 19 augustus zullen wij 5 dagen in de week, van 08:30-12:30, de peuteropvang bij Basisschool De Zeggewijzer gaan verzorgen.
 
Het uurtarief voor de peuteropvang is €9,95. Wij adviseren uw kind minimaal 2 ochtenden per week naar de peuteropvang te laten gaan. Kinderen zijn welkom vanaf 2 jaar tot het moment dat ze naar de basisschool gaan.
 
De bruto tarieven worden op de volgende manier berekend:
08:30-12:30 is 4 uur per ochtend. 4 uur * 40 schoolweken / 12 maanden is 13,33 uur per maand * €9,95 = €132,67 per maand. Afhankelijk van uw inkomen ontvangt u hierover kinderopvangtoeslag. Klik hier voor meer informatie over de kinderopvangtoeslag.
 
Heeft u nog vragen. Dan kunt altijd contact met ons opnemen.
 
De Peuteropvang locatie bij De Zeggewijzer zal in eerste instantie geen VVE locatie worden. Wij zijn op dit moment aan het onderzoeken of dit in de toekomst wel mogelijk is.
 
Uw zoon of dochter direct aanmelden voor de peuteropvang van Flekss? Klik dan op de onderstaande button en klik vervolgens de juiste locatie aan. Onze medewerkers zullen binnen enkele dagen telefonisch contact met u opnemen om de aanmelding te bespreken.

Het team van locatie De Zeggewijzer

Kimberly

Kimberly

Manager KDV en Peuteropvang

Hoi iedereen,

Ik ben Kimberly, moeder van 2 kinderen, woonachtig in Breda en inmiddels al een aantal jaar werkzaam binnen Flekss. Ik ben de manager van de kinderdagverblijven van Flekss en zal de kwaliteit op de kinderopvang waarborgen. Wij hopen jullie snel te zien en samen het avontuur binnen ons kinderdagverblijf en peuteropvang aan te gaan.

Naomi

Assistent leidinggevende Noord | Verantwoordelijk BSO+

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Naomi, 

Pedagogisch medewerkster, assistent leidinggevende van regio noord en verantwoordelijk voor de BSO+.

Ik ben vaak te vinden op de groep en vind het erg leuk om met kinderen te werken! 

Ook ben ik al een aantal jaar werkzaam bij deze leuke  Kinderopvang. 

 Ik hoop jullie snel eens te zien!🤩

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen (behalve de eigen bijdrage) op het moment dat u de kinderopvangtoeslag heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Klik dan op onderstaande button om een proefmiddag aan te vragen.

Informatie

LRK-nummer: Volgt binnenkort
Klik hier voor onze Facebook pagina van Flekss – De Zeggewijzer
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076 – 303 4242
 
Mailadres oudercommissie: noord-oc@flekss.nl
 De Wildert – De Rietvink – Kraaienest – De Zeggewijzer – Zonzeel – De Fontein: Deze locaties vallen onder regio noord.

 

Adres

Biezelaar 59
4844 RD Terheijden