TVC

Sport-BSO Flekss is lekker op dreef en vanaf mei 2023 openen wij al weer onze 17e locatie. Alle kinderen uit Westerpark en Tuinzigt (basisscholen De Weerijs en De Boomgaard) zijn welkom op de maandag, dinsdag en donderdag. Heb je ook opvang nodig op de woensdag en/0f vrijdag, dan zijn uw kinderen van harte welkom op onze locatie Doelen in Pricenhage.

 

Iedere schooldag bieden wij sport- en spelactiviteiten aan en tijdens de vakanties organiseren wij leuke leuke uitjes zoals: klauteren in het bos, speelparadijzen, lasergamen, het zwembad en de bioscoop.

Wij halen kinderen op van de volgende scholen:

  • De Weerijs
  • De Boomgaard

Wij bieden in eerste instantie BSO aan voor 22 kinderen. Mocht u opvang nodig hebben, wees er dan op tijd bij want wij verwachten dat wij binnen enkele maanden al vol zitten.

 

BSO bij Flekss kost gemiddeld
tussen de €0.28 en €1.09 netto per uur.

Wij rekenen graag voor u uit wat de BSO u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de BSO-rekening pas te betalen op het moment dat de kinderopvangtoeslag is gestort.

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam door te mailen naar info@flekss.nl

Informatie

LRK-nummer: 206006640

 

Klik hier voor de Facebook pagina van Flekss – De Doelen.

 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 06-25236572
 
Mailadres oudercommissie: zuid-oc@flekss.nl
 De Koe – TVC – Doelen -Mathenesse: – TVC Deze locaties vallen onder regio zuid

Adres

Kwakkelhutstraat 102,

4814 KR Breda

De leukste BSO van Westerpark en Tuinzigt

Previous
Next