Pedagogisch medewerker en/of sportbegeleider 12-36uur

Lijkt het jou leuk om bij een Sport-BSO te werken waar we elke dag druk bezig zijn om kwalitatief hoogwaardige opvang aan te bieden? Tijdens schoolvakanties organiseren we uitjes en activiteiten en tijdens schoolmiddagen zijn we druk bezig met sport en spel. Op dit moment hebben wij 14 locaties, verspreid over Breda, Prinsenbeek, Oosterhout, Dongen, Rijen en Etten-Leur. Circa 100 collega’s en meer dan 1300 kinderen die minimaal 1* in de week worden opgevangen door Flekss. Wij zoeken meerdere mensen voor deze vacature.

 
Wie zoeken wij?
– Iemand met veel energie die tussen de 12 en 36 uur  per week beschikbaar is. In onderling overleg bepalen wij het aantal uren-contract wat wij jou aanbieden.
– Je beschikt over een in de CAO kinderopvang vastgelegde beroepskwalificatie zoals MBO Sport en Bewegen, Social Work, Pedagogisch medewerker of onderwijsassistent op  niveau 3/4. Heb je een ander MBO 3/4 diploma? Klik dan hier of je met jouw diploma mag werken op de BSO.
– Je hebt affiniteit met sport en bent in staat om sportactiviteiten te begeleiden en/of organiseren.
– Iemand die het fantastisch vind om om een sportieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van 4-12 jarigen.
– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
– Je bent niet bang om het voortouw te nemen.
– Je bent woonachtig in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Dongen of Rijen.
– Heb je op dit moment niet een diploma waarmee je op de BSO mag werken, maar verwacht je deze wel op korte termijn te behalen, dan mag je ook solliciteren op deze vacature en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.
 
In onderling overleg worden je uren bepaald. Ook werken wij samen met verschillende scholen in Breda en omstreken. Wij ondersteunen deze scholen met de gymlessen en tussenschoolse opvang. Door de samenwerking met basisscholen kunnen wij onze medewerkers grotere contracten aanbieden. Het is ook mogelijk om administratieve werkzaamheden te combineren met werken op de groep.
 
Wat zijn mijn werkzaamheden?
Op de dagen dat je werkt organiseer je een sport- en/of spelactiviteit, dit kan variëren van een standaard activiteit zoals voetbal, maar een speurtocht, bubbelbal of potje lasergamen behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Out of the box denken wordt gewaardeerd! Naast sportactiviteiten worden er ook normale activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan knutselen, cupcakes versieren, buiten spelen, gamen etc. De belangrijkste zorg is dat de kids een leuke tijd tegemoet gaan in een veilige omgeving. De werktijden zijn tussen 14.00 uur en 18.30 uur. Ook kunnen ochtenddiensten gedraaid worden van 7:00 uur tot 8.30 uur. In de vakanties zijn wij de gehele dag geopend en dan is het zeker mogelijk om meer uur te werken.
 
Wat bieden wij?
– Een behoorlijk salaris volgens de CAO Kinderopvang (schaal 6 – trede 10). Zonder ervaring verdien je ongeveer €15,50 per uur exclusief vakantiegeld, vakantiedagen en eindejaarsuitkering van 2%. Indien je wil overstappen van een andere kinderopvang naar Flekss, nemen wij jouw huidige salaris over.
– 8 tot 36 uur per week leuk en uitdagend werk.
– Leuke collega’s met regelmatig een uitje.
– Begeleiding bij de ontwikkeling van jou als pedagogisch medewerker en/of sportbegeleider.
– Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden en bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband.
– Ook betalen wij maandelijks €8 per maand mee aan jouw ziektekostenverzekering en ontvang je €15 per maand voor jouw sport-abbonnement.
– Ook betalen wij alle reiskosten die je van en naar de BSO moet maken.
– Kortom, als je komt werken bij Flekss kom je financieel niets te kort.
 
 
Sta je al in startpositie om bij ons te komen werken? Solliciteer dan direct! Mail hiervoor naar diego@flekss.nl (inclusief pasfoto).
 
Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld en wij werken niet samen met uitzendbureaus en/of ZZP’ers.
Sport BSO Flekss - Soccer center