Speurtocht en naar de speeltuin week 10 – 2024

Maandag 04-03  
Het zonnetje scheen vandaag weer en iedereen kwam vrolijk bij de bso aan. Ook was er een nieuw kindje bij gekomen op de groep, die we hebben verwelkomd. Op de Bso hebben we samen gespeeld en met elkaar een stukje fruit gegeten. Daarna hebben we nog een frisse neus gehaald en lekker gespeeld in de speeltuin waar we alle energie hebben losgelaten en lekker gek hebben kunnen doen bij sport-BSO Flekss – De Groenstraat!

Afbeelding met buitenshuis, kleding, persoon, hemel Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met hemel, buitenshuis, kleding, persoon Automatisch gegenereerde beschrijving
 

Dinsdag 05-03
Vandaag zijn we met z’n alle gaan sporten. Voor het sporten hebben we nog een boost gekregen van het stuk fruit dat we hebben gegeten, we moesten namelijk genoeg energie hebben voor de gymles.  We hebben het spelletje stop dans, iemand is hem niemand is hem en kat en muis gespeeld waardoor het aardig warm werd onder de voeten van de muisjes… we hebben op ons aller hardst gedanst, gegooid en gerend!

Afbeelding met schoeisel, persoon, kleding, sport Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 07-03
Vandaag was het weer een drukke boel op de bso het leek ons daarom een goed idee om met z’n alle naar de speeltuin de gaan. Ook de kinderen van onze locatie in de Drie Linden. waren naar dezelfde speeltuin geweest dus was het een nog groter feest! Superleuk om met groot en klein samen buiten te spelen. Voetballen, samen hoog klimmen in het klimrek en op de duikel stangen kunstjes gedaan. Klimmenrek tikkertje en de schommelen op de schommels kon natuurlijk niet ontbreken! Nadat alle energie weg was en we terug kwamen op de bso, een leuke film gekeken tot de laatste kindjes weer werden opgehaald.

Donderdag 07-03 Vandaag was het weer lekker weer en een drukke boel op de bso. Dus een goed idee om met z’n alle naar de speeltuin de gaan! En met z’n alle is ook echt met z’n alle… Ook de kinderen van de andere locatie in Prinsenbeek de Drielinden waren naar dezelfde speeltuin geweest dus was het een nog groter feest! Super leuk om met groot en klein samen buiten te spelen. Voetballen, samen hoog klimmen in het klimrek en op de duikel stangen kunstjes gedaan. Klimrek tikkertje en de schommelen op de schommels kon natuurlijk niet ontbreken! Nadat alle energie weg was en we terug kwamen op de bso hebben we nog even vrij gespeeld en een leuke film gekeken tot de dag weer om was.
Afbeelding met buitenshuis, grond, kleding, peuter Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 08/03 Vrijdagmiddag is een activiteiten middag dus voor vandaag stond een leuke lente speurtocht op de planning! We hebben allerlei dingen moeten zoeken en leuke doe-opdrachten gedaan. Groot en klein waren er weer bij dus we hebben groepjes gemaakt van 2 zodat we goed leren om samen te werken. Een frisse neus gehaald en nog even vrij gespeeld zo ging  De BSO van Prinsenbeek het weekend in!

Vrijdag 08/03 Vrijdagmiddag is een activiteiten middag dus voor vandaag stond een leuke lente speurtocht op de planning! We hebben allerlei dingen moeten zoeken en leuke doe-opdrachten gedaan. Groot en klein waren er weer bij dus we hebben groepjes gemaakt van 2 zodat we goed leren samen te werken en elkaar kunnen helpen. Een frisse neus gehaald en nog even vrij gespeeld zo gingen wij het weekend in!

 

 

 

 

 

 

 

Ben je ook zo enthousiast geworden? Vraag dan snel een Proefmiddag aan!