Sport BSO Flekss - Soccer center

Sport-BSO in Geertruidenberg

Welkom bij Sport-BSO Flekss – Soccer Center, dé plek waar kinderen hun passie voor voetbal kunnen ontdekken en ontwikkelen! Onze sport-BSO biedt een unieke en stimulerende omgeving waar kinderen na schooltijd kunnen genieten van sport en spel, met de nadruk op voetbal.

Bij Sport-BSO Flekss – Soccer Center geloven we in de kracht van voetbal voor de fysieke en sociale ontwikkeling van kinderen. Ons ervaren en enthousiaste team van pedagogisch medewerkers staat klaar om kinderen te begeleiden en te inspireren in verschillende voetbalactiviteiten. Of het nu gaat om techniektraining, wedstrijdjes spelen of gewoon plezier hebben met de bal, er is voor elk kind wel iets te vinden waar ze van kunnen genieten.

Onze sport-BSO is gevestigd in het Soccer Center in Geertruidenberg, een moderne en professionele voetbalaccommodatie. Hier hebben we toegang tot uitstekende faciliteiten, zoals indoorvelden, kleedkamers en een gezellige ruimte waar de kinderen na een drukke schooldag lekker kunnen chillen . Dit stelt ons in staat om een optimale voetbalervaring te bieden aan de kinderen.

Naast voetbal bieden we ook andere sportieve activiteiten aan, zoals spelletjes, fitness en buiten spelen. We streven ernaar om een gevarieerd programma aan te bieden dat aansluit bij de interesses en behoeften van de kinderen. Onze sport-BSO is uitgerust met moderne materialen en apparatuur om een optimale sportervaring te bieden. Het is ook mogelijk om een kinderfeestje via Flekss te regelen of een indoor soccer veld te huren. Ga voor meer informatie snel naar onze andere website. SoccerCenterFlekss.nl

Bij Sport-BSO Flekss – Soccer Center hechten we ook veel waarde aan de sociale ontwikkeling van kinderen. We stimuleren samenwerking, respect en teamgeest tussen de kinderen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het oplossen van conflicten op een positieve en constructieve manier.

Veiligheid en welzijn staan bij ons hoog in het vaandel. We werken volgens de richtlijnen en regels van de kinderopvang en zorgen voor een veilige omgeving waar kinderen zich op hun gemak voelen. Onze medewerkers zijn getraind in EHBO en weten hoe ze moeten handelen in noodsituaties.

Bij Sport-BSO Flekss – Soccer Center streven we ernaar om een plek te zijn waar kinderen hun liefde voor voetbal kunnen uiten, plezier kunnen hebben en nieuwe vaardigheden kunnen leren. We werken nauw samen met ouders om ervoor te zorgen dat de behoeften en wensen van de kinderen worden vervuld.

Ben je op zoek naar een sportieve en voetbalgerichte naschoolse opvang voor je kind? Neem dan contact met ons op en kom eens langs bij Sport-BSO Flekss – Soccer Center in Geertruidenberg. We kijken ernaar uit om je kind te verwelkomen in onze sportieve en gezellige omgeving! Klik hier voor meer informatie over onze sport-BSO in Geertruidenberg.

Klik hier om een proefmiddag aan te vragen.