kdv.etten.leur.flekss4

Sport-BSO in Oosterhout

Welkom bij Sport-BSO Flekss met 3 verschillende locaties in Oosterhout, dé plek waar kinderen hun passie voor sport kunnen ontdekken en ontwikkelen! Onze sport-BSO biedt een unieke en stimulerende omgeving waar kinderen na schooltijd kunnen genieten van sport en spel, met de nadruk op verschillende sporten.


Bij Sport-BSO Flekss in Oosterhout geloven we in de kracht van sport voor de fysieke en sociale ontwikkeling van kinderen. Ons ervaren en enthousiaste team van pedagogisch medewerkers staat klaar om kinderen te begeleiden en te inspireren in verschillende sportactiviteiten. Of het nu gaat om voetbal, hockey, tennis, dansen of andere sporten, er is voor elk kind wel iets te vinden waar ze van kunnen genieten.


Onze sport-BSO is gevestigd in Oosterhout op 3 verschillende locaties en heeft toegang tot verschillende sportfaciliteiten in de omgeving. We maken gebruik van sportvelden, sporthallen en andere sportlocaties om een breed scala aan sporten aan te bieden. Dit stelt ons in staat om een optimale sportervaring te bieden aan de kinderen.


Naast sport bieden we ook andere activiteiten aan, zoals spelletjes, knutselen en buiten spelen. We streven ernaar om een gevarieerd programma aan te bieden dat aansluit bij de interesses en behoeften van de kinderen. Onze sport-BSO is uitgerust met moderne materialen en apparatuur om een optimale sportervaring te bieden.


Bij Sport-BSO Flekss hechten we ook veel waarde aan de sociale ontwikkeling van kinderen. We stimuleren samenwerking, respect en teamgeest tussen de kinderen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het oplossen van conflicten op een positieve en constructieve manier.


Veiligheid en welzijn staan bij ons hoog in het vaandel. We werken volgens de richtlijnen en regels van de kinderopvang en zorgen voor een veilige omgeving waar kinderen zich op hun gemak voelen. Onze medewerkers zijn getraind in EHBO en weten hoe ze moeten handelen in noodsituaties.

Bij Sport-BSO Flekss streven we ernaar om een plek te zijn waar kinderen hun liefde voor sport kunnen uiten, plezier kunnen hebben en nieuwe vaardigheden kunnen leren. We werken nauw samen met ouders om ervoor te zorgen dat de behoeften en wensen van de kinderen worden vervuld.


Ben je op zoek naar een sportieve naschoolse opvang voor je kind? Neem dan contact met ons door te bellen naar 076-3034242 of info@flekss.nl. We kijken ernaar uit om je kind te verwelkomen in onze sportieve en gezellige omgeving!


Locatie Heijl

Locatie Menorah

Locatie De Fennaas