Vorige slide
Volgende slide

Sport-BSO Rijen

Welkom bij Sport-BSO Flekss – Den Butter, dé plek waar kinderen hun passie voor sport kunnen ontdekken en ontwikkelen! Onze sport-BSO biedt een unieke en stimulerende omgeving waar kinderen na schooltijd kunnen genieten van sport en spel, met de nadruk op verschillende sporten. Klik hier voor alle informatie over kinderopvang in Rijen.

 

Bij Sport-BSO Flekss – Den Butter geloven we in de kracht van sport voor de fysieke en sociale ontwikkeling van kinderen. Ons ervaren en enthousiaste team van pedagogisch medewerkers staat klaar om kinderen te begeleiden en te inspireren in verschillende sportactiviteiten. Of het nu gaat om voetbal, hockey, tennis, dansen of andere sporten, er is voor elk kind wel iets te vinden waar ze van kunnen genieten.

 

Onze sport-BSO is gevestigd in Den Butter, een moderne en professionele sportaccommodatie in Rijen. Hier hebben we toegang tot uitstekende faciliteiten, zoals sportvelden, een sporthal en twee eigen ruimtes waar de kinderen na schooltijd kunnen chillen. Dit stelt ons in staat om een optimale sportervaring te bieden aan de kinderen.

 

Naast sport bieden we ook andere activiteiten aan, zoals spelletjes, knutselen en buiten spelen. We streven ernaar om een gevarieerd programma aan te bieden dat aansluit bij de interesses en behoeften van de kinderen. Onze sport-BSO is uitgerust met moderne materialen en apparatuur om een optimale sportervaring te bieden.

 

Bij Sport-BSO Flekss – Den Butter hechten we ook veel waarde aan de sociale ontwikkeling van kinderen. We stimuleren samenwerking, respect en teamgeest tussen de kinderen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het oplossen van conflicten op een positieve en constructieve manier.

 

Veiligheid en welzijn staan bij ons hoog in het vaandel. We werken volgens de richtlijnen en regels van de kinderopvang en zorgen voor een veilige omgeving waar kinderen zich op hun gemak voelen. Onze medewerkers zijn getraind in EHBO en weten hoe ze moeten handelen in noodsituaties.

 

Bij Sport-BSO Flekss – Den Butter streven we ernaar om een plek te zijn waar kinderen hun liefde voor sport kunnen uiten, plezier kunnen hebben en nieuwe vaardigheden kunnen leren. We werken nauw samen met ouders om ervoor te zorgen dat de behoeften en wensen van de kinderen worden vervuld.

 

Ben je op zoek naar een sportieve naschoolse opvang voor je kind? Neem dan contact met ons op en kom eens langs bij Sport-BSO Flekss – Den Butter in Rijen. We kijken ernaar uit om je kind te verwelkomen in onze sportieve en gezellige omgeving!

 

Klik hier voor alle informatie over onze locatie in Rijen.