Basispakket

40 weken - €7.21 per uur

Als u kiest voor het basispakket heeft u recht op opvang op alle gekozen schooldagen (geen vakantiedagen) in het jaar. Wij vangen uw kind op vanaf het moment dat de school uit is tot maximaal 18:30. Hoe berekenen wij het maandbedrag?

 

Wij nemen hierbij basisschool de Rietvink als voorbeeld. Basisschool de Rietvink is op maandag om 14:30 uit. Wij vangen dan uw kind op van 14:30 tot 18:30. Dit zijn 4 uren per maandag. In een schooljaar zitten er 40 schoolmaandagen wat neerkomt op 160 uur opvang in een jaar. 160 uur delen door 12 maanden is 13,33 uur per maand. 13,33 uur * €7,21 komt u op een maandelijks bedrag uit van €96,11.

 

 Als u werkt krijgt u een groot gedeelte van deze kosten terug van de belastingdienst. (kinderopvangtoeslag). Indient gewenst helpen wij u met het aanvragen van de toeslagen. U hoeft ook pas de facturen te betalen op het moment dat de toeslagen worden gestort. Als u circa €25.00 bruto per jaar verdient, betaalt u maar 4% van de totale kosten zelf! BSO bij flekss is uiterst betaalbaar en dit rekenen wij gemakkelijk voor u uit.

 

Heeft u ook opvang nodig tijdens de vakanties? Neem dan eens een kijkje bij het comfortpakket.

* Niet elke basisschool heeft dezelfde eindtijd. Via onze handige rekentool kunt u precies inzien wat u kwijt bent en hoeveel u terug krijgt van de belastingdienst. Komt u er niet helemaal aan uit? App/bel dan met Diego: 0654281631. Ook in het weekend of avonden kunt u ons contacten.

bso.sport.breda
sport-bso-in-de-haagse-beemden

Geïnteresseerd?

Vraag meteen vrijblijvend een proefmiddag aan. Vul uw gegevens in en wij bellen u  zo snel mogelijk terug. Wij leggen precies uit wat de proefmiddag inhoudt en wat u kunt verwachten.