Vakantie 3-Daagse - JEKA en Focus

Sport-BSO Flekss gaat in de herfstvakantie 3 te gekke dagen organiseren. Op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 oktober, organiseert Flekss een vakantie 3-daagse voor maar liefst 50 kinderen. Wij gaan hier 3 te gekke dagen van maken. Iedereen die laagdrempelig zelf wil ervaren hoe het er bij onze BSO aan toe gaat, is van harte welkom om zichzelf in te schrijven. Hieronder geven we meer informatie over deze dagen.

 

Wat gaan we doen? 50 kinderen per locatie (JEKA of Focus) mogen 3 dagen mee doen met de sport- en spelactiviteiten van Sport-BSO Flekss tijdens vakantiedagen. Wij gaan sportdagen organiseren, leuke uitjes buiten de deur en nog veel meer.

 

Wat zijn de kosten? Voor 3 dagen (inclusief een BSO shirt) betaal je €29. Dit is inclusief eten/drinken en activiteiten/uitjes.

 

Waarom doen jullie dit? Wij willen iedereen op een laagdrempelige manier laten kennis maken met onze BSO. Na deze 3 dagen is het uiteraard mogelijk je in te schrijven op 1 van onze 20 BSO locaties.

 

Waar is het?

JEKA: Beukenlaan 21, 4854 TA Breda

Focus: Olympiade 41, 4873 DA Etten-Leur

 

Wat zijn de tijden?

09:30-15:30

 

Hoe nu verder?

Bent u enthousiast. Schrijf uw kids dan in via onderstaand formulier. U ontvangt binnen 2 weken een mail hoe u de €29 kunt voldoen. Als u dit geld heeft overgemaakt is de inschrijving definitief. Wij plaatsen u 1 week voor de herfstvakantie in een Groepsapp waar alleen de begeleiders van Flekss berichten kunnen plaatsen voor meer informatie.

 

*Houd er rekening mee. Als uw zoon/dochter inschrijft voor de vakantie 3-daagse, dan gaat u er automatisch mee akkoord dat wij foto’s/video’s mogen maken voor de website en onze social media kanalen. Ook kunnen alleen kinderen zich inschrijven die nog niet bij Flekss zitten. Het doel van deze dagen is om nieuwe kinderen kennis te laten maken met Flekss.

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Birgit of Renate.

 

Renate (Focus) renate@flekss.nl of 06-27384692

Birgit (JEKA) birgit@flekss.nl of 06-82981223

Previous slide
Next slide

Schrijf je vandaag nog in voor de Vakantie 3-Daagse en maak kennis met de leukste BSO van Breda en omstreken

Wij rekenen graag voor u uit wat de BSO u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de BSO-rekening pas te betalen op het moment dat de kinderopvangtoeslag is gestort.

De leukste BSO van Etten-Leur