vakantieopvang-in-breda-met-sportactiviteiten

Vakantieopvang in Breda met sportactiviteiten

Vakantieopvang in Breda met sportactiviteiten

Bent u op zoek naar een vakantieopvang in Breda met sportactiviteiten? Dan bent u bij Sport-BSO Flekss aan het juiste adres! Lees in deze nieuwe blog alles over onze opvang in Breda, visie en de handige rekentool op onze website.

Sport BSO Flekss

vakantieopvang-in-breda-met-sportactiviteiten
Vakantieopvang in Breda met sportactiviteiten

Onze buitenschoolse opvang staat zoals gezegd geheel in het teken van sport. Beweging is belangrijk voor iedereen en dus ook voor uw kind. Door middel van verschillende sporten te beoefenen met onze begeleiders met veel ervaring, blijft uw zoon of dochter in beweging. Bovendien leert hij of zij om samen te werken en kan uw kind prestaties verbeteren in (een bepaalde) sport. Naast een naschoolse opvang heeft Sport-BSO Flekss ook een vakantieopvang in Breda met sportactiviteiten. Deze is gelegen in basisschool de Rietvink in Breda.

Visie

Sport heeft een grote invloed op de opvoeding. Zo hebben wij regels die nageleefd moeten worden. Tevens hebben alle sporten eigen regels. Daardoor dient uw kind rekening te houden met de kinderen om hem of haar heen en ontwikkelen ze eveneens op sociaal gebied. Ook de fysieke en behendige vaardigheden zullen worden verbeterd tijdens bijvoorbeeld een potje voetbal, tennis of basketbal. Kortom een ideale vakantieopvang in Breda met sportactiviteiten voor uw zoon of dochter.

Rekentool

Sport-BSO Flekss biedt maar liefst vier verschillende pakketten aan. Een basis-, comfort-, vakantie- en voorschoolspakket. Voor al deze pakketten hanteren we andere prijzen. Met de rekentool op onze website kunt u precies berekenen wat de geschatte maandelijkse kosten zullen zijn. Eveneens ziet u de geschatte kinderopvangtoeslag voor onze gezellige vakantieopvang in Breda met sportactiviteiten. Zo weet u welk bedrag u terug kunt krijgen aan toeslag en wat dit dan betekent voor uw maandelijkse lasten.

Flekssbord

Bij Sport BSO Flekss maken we gebruik van een Flekssbord. Op dit bord wordt na de sportactiviteiten op de vakantieopvang in Breda geschreven wat er op de dag is gedaan. Ook zullen we foto’s plaatsen van uw zoon of dochter. We hechten veel waarde aan het privacy van u en uw kind en vragen u dan ook altijd eerst om toestemming. Als uw zoon of dochter al bij ons is aangemeld kunt u het Flekssbord activeren. Dit doet u door uw e-mailadres HIER in te vullen. Als u eenmaal bent aangemeld en op de volg knop hebt gedrukt, krijgt u altijd een melding als er iets nieuws op het bord is gezet.

Begeleiding

Het team van Sport BSO-Flekss bestaat uit maar liefst 5 personen. Diego Theunissen is de eigenaar en tevens oprichter van de vakantieopvang in Breda met sportactiviteiten. Bob Gons is de sportbegeleider: hij is iedere maandag aanwezig op de BSO. Vinnie de Laat is eveneens sportbegeleider en verschijnt iedere maandag, dinsdag en donderdag op de buitenschoolse sportopvang. Emily Janssen is de derde en laatste sportbegeleidster: “Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jullie veel plezier beleven met het sporten!” Tot slot is Naomi Speekenbrink actief bij Sport BSO-Flekss. Zij ondersteunt het team tijdens drukke dagen en vakantieperiodes. Onze begeleiders zullen er alles aan doen om uw kind een geweldige sportmiddag te bezorgen!

Oudercommissie van Sport-BSO Flekss

We hebben de beschikking over een oudercommissie. Onze commissie bestaat uit twee ouders: Peter Kolijn is de voorzitter en Karina Bogers is de secretaris. Mocht u interesse om ook onderdeel uit te maken van de oudercommissie van Sport-BSO Flekss, kunt u een mailtje sturen naar info@flekss.nl. Heeft u vragen en/of opmerkingen en wilt u deze liever niet bespreken met de leiding van de vakantieopvang in Breda met sportactiviteiten? Neem dan contact met ons op door te mailen naar oudercommissie@flekss.nl. De eerstvolgende vergadering zal plaatsvinden in augustus 2019.

Inschrijven voor de vakantieopvang van Sport-BSO Flekss kan HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *