Previous slide
Next slide

De Fennaas BSO

Begin 2024 gaat Flekss van start op een nieuwe locatie in Oosterhout. Wij zitten gevestigd aan de Bakkerstraat 2 in Oosterhout en hebben dagelijks plaats voor 46 kinderen. Op deze locatie zit ook een kinderdagverblijf van Flekss. Aan de rechterkant zie je de foto’s van onze nieuwe sport-BSO Flekss locatie in Oosterhout. (wij zijn nog niet helemaal klaar) 1 maart 2023 gaan wij open.

 

 

Na schooltijd bieden wij leuke, uitdagende sport- en spelactiviteiten aan zoals trefbal, apenkooien, voetbal, hockey en samenwerkingspelen bij een speeltuin, sportveld of gymzaal in de buurt. Naast deze activiteiten organiseren wij tijdens studiedagen en vakanties uitjes zoals bowlen, workshops, speelparadijzen, speurtochten, lasergamen, indoorsoccer, etc. 

 

 

Tijdens schoolweken zijn wij geopend van 07.00 tot 08.30 en 14.00 tot 18.30. Met vakanties en studiedagen zijn wij uiteraard de hele dag geopend van 07.00 tot 18.30.

 

Kinderen van de volgende basisscholen kunnen zich aanmelden voor locatie De Fennaas: 

Rubenshof – 14.15 

Strijene – 14.15 

De Westhoek – 14.30 

De Sterrendonk – 14.45

 

 

Wilt u een keer een kijkje komen nemen op onze kinderopvang Oosterhout? Mail dan naar info@flekss.nl of neem telefonisch contact op met ons serviceteam op 076- 303 4242 en wij plannen snel een proefmiddag/rondleiding in.

 

 

Waarom kiezen voor Sport-BSO Flekss? 

  • Iedere dag (sport)activiteiten.
  • Enthousiaste medewerkers
  • De BSO met de laagste eigen bijdrage van Oosterhout 

Het team van locatie De Fennaas BSO

Sport-bso

Teun

Regioleider Oost

Hallo allemaal!

 

Ik ben Teun Bulkmans regioleider bij Flekss van regio Oost (Oosterhout, Rijen, Raamsdonksveer, Geertruidenberg en Dongen). Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, daar volgde ik de opleiding tot Sportkundige. Ik vind het erg leuk om samen met de kids verschillende sport-en spelactiviteiten uit te voeren en hun een fijn en veilig gevoel te geven bij ons op de BSO. Daarnaast ben ik ook het eerste aanspreekpunt voor ouders die vragen hebben over de BSO binnen mijn regio.

Ik hoop jullie snel te zien bij Flekss!

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen op het moment dat u de kinderopvang heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam door te mailen naar info@flekss.nl

Informatie

LRK-nummer: volgt binnenkort
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076- 303 4242
 
Mailadres oudercommissie: oost-oc@flekss.nl
 
Menorah – Heijl – Den Butter – De Fennaas – Raamsdonksveer – Soccer Center – Dongen: Deze locaties vallen onder regio oost
Teun is regioleider van Oost. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Teun. Te bereiken via teun@flekss.nl of 0682093435

Adres

Bakkerstraat 2 in oosterhout

4901EA Oosterhout