Vorige slide
Volgende slide

De Fennaas BSO

Begin 2024 gaat Flekss van start op een nieuwe locatie in Oosterhout. Wij zitten gevestigd aan de Bakkerstraat 2 in Oosterhout en hebben dagelijks plaats voor 46 kinderen. Op deze locatie zit ook een kinderdagverblijf van Flekss. Aan de rechterkant zie je de foto’s van onze nieuwe sport-BSO Flekss locatie in Oosterhout. (wij zijn nog niet helemaal klaar) 1 maart 2023 gaan wij open.

 

 

Na schooltijd bieden wij leuke, uitdagende sport- en spelactiviteiten aan zoals trefbal, apenkooien, voetbal, hockey en samenwerkingspelen bij een speeltuin, sportveld of gymzaal in de buurt. Naast deze activiteiten organiseren wij tijdens studiedagen en vakanties uitjes zoals bowlen, workshops, speelparadijzen, speurtochten, lasergamen, indoorsoccer, etc. 

 

 

Tijdens schoolweken zijn wij geopend van 07.00 tot 08.30 en 14.00 tot 18.30. Met vakanties en studiedagen zijn wij uiteraard de hele dag geopend van 07.00 tot 18.30.

 

Kinderen van de volgende basisscholen kunnen zich aanmelden voor locatie De Fennaas: 

Rubenshof – 14.15 

Strijene – 14.15 

De Westhoek – 14.30 

De Sterrendonk – 14.45

 

 

Wilt u een keer een kijkje komen nemen op onze kinderopvang Oosterhout? Mail dan naar info@flekss.nl of neem telefonisch contact op met ons serviceteam op 076- 303 4242 en wij plannen snel een proefmiddag/rondleiding in.

 

 

Waarom kiezen voor Sport-BSO Flekss? 

  • Iedere dag (sport)activiteiten.
  • Enthousiaste medewerkers
  • De BSO met de laagste eigen bijdrage van Oosterhout 

Het team van locatie De Fennaas BSO

Luke

Sportbegeleider

Hoi!!

Mijn naam is Luke en in woon in Breda. Ik studeer aan de Fontys Sporthogeschool en ben bijna afgestudeerd als docent LO. Ik werk op locatie de Fennaas en t’ kraaienest en ben daar 5 dagen te vinden  . Mijn grootste hobby is voetbal, ik ben dan ook keeper in het 1e bij vv the Gunners! Wie weet tot snel!

sport.bso.marnix

Marnix

Assistent Leidinggevende Oost

Hoi, mijn naam is Marnix. Ik beschouw mezelf als sportief en heb dan ook verschillende sporten beoefend zoals judo en voetbal, maar ik ben nu vooral te vinden op de tennisbaan en ik snowboard graag. Na het afronden van de sport opleiding CIOS ben ik aan het werk gegaan als zwemdocent en fitness instructeur. Sinds 1 augustus 2022 ben ik werkzaam bij Flekss als sportcoach en doorgegroeid naar assistent regioleider van regio oost. Ik werk met erg veel plezier bij Flekss en ik hoop je snel te zien bij één van onze locaties.

Tessa

Sport Begeleidster

Heee! Mijn naam is Tessa Eikhout. Ik heb de opleiding sport en bewegen afgerond in Tilburg en ben sinds februari 2024 werkzaam bij Flekss. Zelf houd ik erg van sporten en ben ik dan ook te vinden op de hockeyvelden in Oosterhout. Je zult mij daarom vooral vinden op de Flekss locaties in Oosterhout . Ik vind het super leuk om samen met de kinderen te sporten en allerlei leuke dingen te doen om er zo voor de kinderen altijd een feestje van te maken. Tot snel op 1 van onze locaties!

Joyce

Sportbegeleidster

Hoi allemaal,

Mijn naam is Joyce en ik ben woonachtig in Oosterhout. Sinds mei 2024 ben ik aan het werk bij Flekss! Ik vind het heel leuk om met kinderen bezig te zijn en ze uit te dagen in hun sportieve ontwikkeling!
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten! Tot snel.

Corne

Corne

Sport Begeleider

Hallo allemaal, mijn naam is Corné Verhagen. Ik werk nu al enige tijd met veel plezier voor Flekss. Zelf heb ik een sport opleiding afgerond en vind ik het erg leuk om op sportgebied les te geven. Wij bieden heel veel verschillende soorten sporten aan zodat er voor ieder kind wat leuks bij zit, want het spelplezier staat voorop! Als de kinderen vrolijk naar huis gaan, geeft mij dat voldoening. Zelf vind ik het leuk om buiten te voetballen en ben ik trainer van een meiden elftal. Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij sport bso Flekss!

Mees

Pedagogisch coach en Beleidsmedewerkster

Hoi hoi! Mijn naam is Mees. In 2019 heb ik de sportopleiding het Cios afgerond en ben ik afgestudeerd als sport- en bewegingscoördinator. Hierna heb ik een deeltijd Hbo-opleiding gevolgd en ben ik afgestudeerd als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Bij Sport-BSO Flekss werk ik van maandag t/m donderdag als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Het is mijn passie om met kinderen samen te werken en bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Daarnaast haal ik ook veel energie uit het samenwerken met collega’s en ouders. Natuurlijk ben ik ook gek op sporten! Zelf zit ik op hockey en ga ik regelmatig skiën met familie.

Sport-bso

Teun

Regioleider Oost

Hallo allemaal!

Ik ben Teun Bulkmans regioleider bij Flekss van regio Oost . Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, daar volgde ik de opleiding tot Sportkundige. Ik vind het erg leuk om samen met de kids verschillende sport-en spelactiviteiten uit te voeren en hun een fijn en veilig gevoel te geven bij ons op de BSO. Daarnaast ben ik ook het eerste aanspreekpunt voor ouders die vragen hebben over de BSO binnen mijn regio.

Ik hoop jullie snel te zien bij Flekss!

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen (behalve de eigen bijdrage) op het moment dat u de kinderopvangtoeslag heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam door te mailen naar info@flekss.nl

Informatie

LRK-nummer: 121897291
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076- 303 4242
 
Mailadres oudercommissie: oost-oc@flekss.nl
 
Menorah – Heijl – Den Butter – De Fennaas – Raamsdonksveer – Soccer Center – Dongen – Made : Deze locaties vallen onder regio oost
Teun is regioleider van Oost. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Teun. Te bereiken via teun@flekss.nl of 0682093435

Adres

Bakkerstraat 2 in oosterhout

4901EA Oosterhout