Een middag bij... BSO Flekss

Busje BSO Flekss

14:30 - de BSO-middag gaat van start

De kinderen worden uit de klassen gehaald en lopen met een pedagogisch medewerker naar de BSO. De bekertjes met ranja staan al klaar. Onze medewerker controleert 5 minuten later of iedereen er is door alle namen op te noemen. Als het kind zijn eigen naam hoort loopt hij/zij naar de medewerker voor een lekker koekje.

14:45 - Hup, naar buiten!

Kinderen hebben de behoefte om na schooltijd lekker actief bezig te zijn. Bijna heel de dag hebben kinderen stil gezeten op school en je merkt dat ze even hun energie kwijt moeten.

Volleyballen Sport-BSO Flekss
bso.flekss

15:20 - Wij gaan eten

De kinderen gaan weer terug naar binnen, wassen hun handen en gaan zitten aan de tafels. Ondertussen hebben onze medewerkers weer een tafel vol met fruit klaar gemaakt. De kinderen krijgen een bakje en mogen zelf hun fruitschaaltje vullen.

15:45 - Sporten

Vanaf 15:45 organiseren we iedere dag een leuke en uitdagende sportactiviteit voor de kids. Denk hierbij aan voetbal, hockey, trefbal, dansen en nog veel meer. Uiteraard staat er ook regelmatig een andere activiteit op het programma zoals een kook-workshop, cupcakes versieren of bladeren verven.

sporten-in-de-haagse-beemden
Ontspanning

17:00 - Tijd om te chillen

Na een lange dag school en BSO is het nu echt tijd om te ontspannen en mogen de kinderen zelf bepalen wat ze gaan doen. Sommige kinderen kijken een filmpje op de laptop, een aantal meiden zijn aan het kleuren en Joris speelt Fifa op de playstation met zijn favoriete team: Barcelona.

17:30-18:30

Het laatste uur van de BSO is ingegaan en de ouders druppelen 1 voor 1 binnen. Eventuele bijzonderheden worden doorgenomen met de ouders en het kind vertrekt moe en voldaan huiswaarts.

sporten-in-de-haagse-beemden