Gemotiveerd & Enthousiast

Hieronder een korte voorstelronde van het team van Sport-BSO Flekss. Stuk voor stuk gemotiveerde en enthousiaste sportliefhebbers die er alles aan doen om onvergetelijke sportmiddagen te creëren voor iedereen die kiest voor Sport-BSO Flekss. Ook (ondersteunen en) organiseren onze medewerkers de tussenschoolse opvang en gymlessen bij verschillende basisscholen. Mocht u basisschool behoefte hebben aan (tijdelijke) ondersteuning bij het organiseren van de gymlessen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via scholen@flekss.nl of 076-3034242
organogram.flekss.mei.2023
diego 3.0

Diego Theunissen

Eigenaar en Sport begeleider

Ik heb 6 jaar in de jeugd van NAC Breda mogen keepen en heb de opleiding ‘sport en bewegen’ afgerond. Ook ben ik samen met mijn partner trotste vader van Nowi (5 jaar) en Fenna (3 jaar).

Dagelijks ben ik druk bezig om ervoor te zorgen dat alles op de verschillende BSO locaties vlekkeloos verloopt.

Ieder kind tussen de 4 en 13 jaar is welkom bij Sport-BSO Flekss! Vragen of meer informatie nodig? Mail even naar info@flekss.nl

naomi 2

Naomi

Regioleider van Noord/ Pedagogisch Medewerkster

Hoi allemaal! Mijn naam is Naomi, pedagogisch medewerkster en regieleider van regio Noord. Ik ben vaak te vinden op de groep en vind het erg leuk om met kinderen te werken! Ook ben ik al een aantal jaar werkzaam bij deze leuke    Sport-Bso.  ik hoop jullie snel eens te zien!!

Schermafbeelding 2022-12-07 om 13.06.01

Teun

Regioleider oost/ Sport Begeleider

Hallo allemaal!

 

Ik ben Teun Bulkmans regioleider bij Flekss van regio Oost (Oosterhout, Rijen en Dongen). Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, daar volgende ik de opleiding tot Sportkundinge. Ik vind het erg leuk om samen met de kids verschillende sport-en spelactiviteiten uit te voeren en hun een fijn en veilig gevoel te geven bij ons op de BSO. Daarnaast ben ik ook het eerste aanspreekpunt voor ouders die vragen hebben over de BSO binnen mijn regio.

Ik hoop jullie snel te zien bij Flekss!!!

vinnie

Vinnie

Sport begeleider

Mijn naam is Vinnie de Laat en ben 26 jaar. Ik werk al vanaf 2017 bij de sport bso en ik hoor inmiddels bij de inboedel. 
 
Ik vindt het super leuk om met kinderen te werken. Met mijn Cios opleiding ben ik redelijk creatief in het bedenken van sportactiviteiten. Een dag op de bso moet voor iedereen leuk en gezellig zijn. Als ouder en kind vertrekken met een glimlach is mijn dag meer dan geslaagd! 
 
Naast de bso ben ik ook actief in het ondernemerschap. Ik heb een eigen bedrijf in de marketing en help ik bedrijven met de content en het groeien op de digitale platformen (Click United) 
 
Ik hoop jullie snel te ontmoeten op de aller leukste en sportiefste bso van Nederland!
 

Wout

Sport Begeleider

Hallo allemaal, ik ben Wout, 22 jaar oud. Momenteel werk ik met veel plezier op de BSO, dit doe ik op locatie Kraaiennest. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen afgerond op het Curio college. Zelf zit ik ook nog op voetbal en ben ik vaak te vinden in de sportschool. Verder geef ik al een aantal jaar voetbaltraining bij Soccer Academy Breda. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en ze leuke sportactiviteiten aan te bieden. Ik hoop jullie daarom snel te zien op de BSO!

nienke

Nienke

Sport begeleidster

Hi! Mijn naam is Nienke en ik woon in Breda. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding sport en bewegen. Werken met kinderen in combinatie met sport is voor mij een top uitkomst! 

Ik heb zin om lekker in beweging te komen, tot snel bij BSO Flekss. 

Jaimy

Jaimy

Sport begeleider

IMG_8773

Kimberly

Directie / Planner

Hoi!!Ik ben Kimberly, 28 jaar en trotse mama van 2 kinderen. Ik heb veel ervaring binnen de sector en binnen deze organisatie, maar focus mij nu vooral op de planning voor de gehele bso. Voor vragen zal ik altijd voor jullie klaar staan op de maandagen, dinsdagen en donderdagen. Tot snel!

Renate

Renate

Sport begeleidster / Regioleider West

Hoii! Leuk om kennis te maken, ik ben Renate en ik ben regioleider van de locaties in West Breda en Etten-Leur. 

Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd, ik zorg er namelijk voor dat alles op de BSO goed verloopt. 

Naast de uren die ik besteed op mijn BSO locaties, ben ik ook te vinden als vakleerkracht LO op basisschool de Rietvink en de Wildert. Ik ben zelf namelijk afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. 

In mijn vrije tijd zing en dans ik graag, zo heb de vooropleiding musicaltheater gevolgd in Tilburg en ben ik terug te vinden in verschillende videoclips als danseres. 

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij flekss!

Louise

Pedagogisch medewerkster in opleiding

Marnix

Marnix

Sport begeleider/ Regioleider Zuid

Hoi, mijn naam is Marnix Weterings. Ik beschouw mezelf als sportief en heb dan ook verschillende sporten beoefend zoals judo en voetbal, maar ik ben nu vooral te vinden op de tennisbaan en ik snowboard graag. Na het afronden van de sport opleiding CIOS ben ik aan het werk gegaan als zwemdocent en fitness instructeur. Sinds 1 augustus 2022 ben ik werkzaam bij Flekss als sportcoach en ik zal vanaf januari 2023 de functie regioleider gaan uitvoeren in regio Zuid. Ik heb erg veel zin om deze uitdaging aan te gaan en ik hoop je snel te zien bij één van onze locaties.

Noah

Noah

Sport begeleider

Hallo allemaal! Mijn naam is Noah, ik ben 23 jaar en woon in Breda. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met niveau 4. Hierbij heb ik al veel ervaring op mogen doen op gebied van lesgeven op basisscholen en heb ik mijn Citytrainers certificaat behaald. Ik studeer nu aan de Fontys ALO om sportdocent te worden. Daarnaast train en geef ik al zo’n 4,5 jaar bootcamp & obstacle training aan volwassene en kinderen, bij BOTS in Prinsenbeek. Ook doe ik aan boulderen in Breda bij Bruut. Tot slot begeleid ik in de vakanties met heel veel plezier verschillende sportkampen voor kinderen. Ik vind het dan ook super leuk, om kinderen lekker in beweging te brengen en ze dan met een lach op hun gezicht naar huis zien vertrekken. 

joep 2.0

Joep

Serviceteam/ Sport begeleider

Mijn naam is Joep. Ik ben 25 jaar en woonachtig in Prinsenbeek. Na mijn studies Sport en Bewegen op het ROC Tilburg en Health & Social Work op het Avans, ben ik gaan werken bij Bso Flekss. Mijn hobby’s zijn voetbal en fitnessen. Op de bso vind ik het belangrijk dat alle kinderen plezier maken op hun eigen manier en het naar hun zin hebben door zichzelf te zijn! Ik hoop hier een steentje aan bij te kunnen dragen!

laura wildeboer

Laura

Sport begeleidster

Hoi hoi!

Mijn naam is Laura, ik ben 21 jaar oud en woon in Breda. Ik ben afgestudeerd als leidinggevende leisure en hospitality (mbo 4) en ik studeer nu aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding om sportdocent te worden. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten. Zo doe ik aan judo, bootcamp, obstacle running en boulderen. Genoeg variatie dus! Ik vind het naast zelf sporten ook heel leuk om kinderen in beweging te brengen en heb hier al een aantal jaar ervaring mee. Ik hoop jullie snel te zien bij Sport BSO Flekss!

Quinty

Sport begeleidster

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Quinty en ik woon in Breda. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding sport en coaching. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. 

Ik vind het super leuk om met kinderen om te gaan en hoop jullie snel te zie!

Latoscha

Latoscha

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Latoscha en ik ben woonachtig in Breda. Ik ben 22 jaar oud. Ik ben afgestudeerd op de school Curio Biesdonkweg, hierbij heb ik de opleiding Sociaal-cultureel werker afgerond. Ik ben behulpzaam, spontaan en leergierig. Ik heb 9 jaar op voetbal gezeten en ik ben het nog niet verleerd! Ik hou van verschillende sporten en ik vind het leuk om dit met anderen uit te oefenen. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en een uitdaging. Bij Sport-BSO Flekss is er genoeg variatie en valt er veel aan uit te halen.

Chanty

Pedagogisch Medewerkster in opleiding

Hallo allemaal, mijn naam is Chanty Snoeren, woon in Oosterhout en ben gespecialiseerd pedagogisch medewerkster in opleiding. Ik vind het erg leuk om te voetballen en actief bezig te zijn. Daarnaast geef ik ook training bij het PLUSteam van VVOosterhout, dit zijn kinderen met beperking in het spectrum autisme. Dat geeft me veel energie. Ik heb er zin in om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging en ik hoop jullie snel te zien bij BSO Flekss!

zefanja

Zefanja

Pedagogisch medewerkster

Hii allemaal!

Mijn naam is Zèfanja Pattirane en ik ben 20 jaar. Ik heb mijn MBO niveau 4 diploma voor sociaal werk en ben op dit moment bezig met de opleiding Pedagogisch Medewerker.

Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en hoop jullie snel te zien!

Melanie

Pedagogisch medewerkster

Hoi! Mijn naam is Melanie en woonachtig in Breda. In de winter ben ik te vinden als kinder skilerares in Gerlos! Hier heb ik al erg veel ervaring met kinderen kunnen opdoen. Mijn hobby’s zijn dan ook reizen, skiën en sporten. Momenteel studeer ik pedagogiek aan de hogeschool Fontys in Tilburg. Hier leer ik met veel plezier nog meer bij over kinderen. Hopelijk zie ik jullie snel!!

Lindsay

Assistent leidinggevende Regio Zuid/ Pedagogisch medewerkster

Hoi hoi, mijn naam is Lindsay! Ik ben 26 jaar oud en geboren en getogen in Breda.
Ik ben in 2017 afgestudeerd als pedagogisch medewerkster op het vitalis college.  ik heb ik al heel wat ervaring kunnen opdoen binnen de sector. Sinds oktober 2021 ben ik in dienst bij Flekss. Ik kijk er naar uit jullie allemaal te zien! Tot snel!!

mariska

Mariska

Directie / HR/ Algemene zaken

Hoi hoi, mijn naam is Mariska. Ik werk bij Flekss op kantoor, waar ik de verantwoording draag voor verschillende taken. Denk hierbij aan personeelszaken, financiën en algemene zaken. Ik doe dit inmiddels al enige tijd en met veel plezier. Ik hoop dat iedereen met net zoveel plezier naar de BSO gaat als ik.

Gerda

Groepshulp en pedagogisch medewerkster in opleiding

Hallo allemaal. Ik ben Gerda, 41 jaar, getrouwd en trotse moeder van een zoon van 17 en een dochter van 14. Sinds september 2021 werk ik bij BSO Flekss waar ik het erg naar mijn zin heb. Op maandag dinsdag en donderdag haal ik de kinderen van school en ondersteun ik op de BSO. Ook zit ik in ons zogenaamde ‘dreamteam’ dat zorgt draagt voor alle boodschappen, spelmaterialen en alle benodigdheden die je maar nodig hebt op de BSO. Tevens ben ik bezig met een opleiding voor pedagogisch medewerker. Ik hoop jullie snel een keer te zien om er een leuke, gezellige tijd van te maken

Rohwen

Rohwen

Pedagogisch Medewerkster

Hoihoi, ik ben Rohwen en woon samen met mijn vriend in Oosterhout. Ik ben pedagogisch medewerker en werk op de Flekss locatie in Dongen. Ik was er eventjes bij Flekss er tussen uit, maar nu ben ik terug en geniet ik er weer volop van om het werk met de kinderen te doen. Dus hopelijk tot snel bij Bso Flekss!

jay 2.0

Jay

Sportbegeleider

Hoi! Mijn naam is Jay en ik ben nu iets langer dan een jaar werkzaam bij Sport-BSO Flekss. Ik heb het erg naar mijn zin! Ik heb zo’n 2 jaar terug mijn Sport en Bewegen diploma niveau 3/4 afgerond. Ik hou erg van kinderen en heb ook een goede band met ze! Verder voetbal ik graag en vind ik alle sporten erg leuk om te doen/kijken. Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

 

 

glenn

Glenn

Sport Begeleider

Hallo allemaal, ik ben Glenn, 31 jaar oud, vader van een dochtertje Kensi en ik kom het team van Flekss versterken. Ik ga aan de slag als sportcoach en zorg dat er iedere dag voor alle locaties een leuke sportactiviteit te doen is. Ik zal ook op verschillende locaties ondersteuning bieden. Na een aantal jaar als keeperstrainer/coördinator te hebben gewerkt bij NAC Breda heb ik super veel zin om met jullie op de sport-BSO te zorgen voor sportieve en vooral leuke middagen. Tot snel!

sanne

Sanne

Service Team

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sanne, woonachtig in Breda, samenwonend en ik ben een trotste moeder van 2 kids, Romy en Boaz.

Ik werk sinds 2021 Bij Flekss, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb.

Ik ben werkzaam in het Serviceteam.  

Ik zal voor al jullie vragen klaar staan op mijn werkdagen, maandag-dinsdag en donderdag.

thijs

Thijs

Sport Begeleider

Hoi hoi,Mijn naam is Thijs Schuurmans, ik ben 24 jaar en kom uit Terheijden. Ik heb mijn diploma sport en bewegen behaald op het CIOS. Sinds kort werk ik bij bso flekss en merk dat ik hier kan doen wat ik echt leuk vind, namelijk met enthousiasme kinderen aan het bewegen krijgen! Zelf ben ik vaak bezig met sporten en vind dit dus ook belangrijk. In mijn vrije tijd voetbal ik met mijn vriendenteam in Terheijden en fitness ik regelmatig

Bowien

Assistent leidinggevende Regio West/ Sport Begeleidster

Hoi Hoi,

Mijn naam is Bowien en ik ben woonachtig in Zundert. Ik ben afgestudeerd als docent Lichamelijke Opvoeding aan de ALO. 

Vanuit Flekss geef ik met veel plezier gymlessen op basisscholen, maar ben ik ook bijna dagelijks op de groep te vinden. Ik vind het leuk om (actief) bezig te zijn met kinderen.

Zelf beoefen ik de sport atletiek op nationaal niveau. Ik ben gespecialiseerd in het onderdeel kogelslingeren. Hierdoor ben ik in mijn vrije tijd vaak op de atletiekbaan te vinden.

Ik hoop je snel te zien bij Sport-BSO Flekss!

corne

Corne

Sport Begeleider

Hallo allemaal, mijn naam is Corné Verhagen en ik ben 23 jaar oud. Ik werk nu bijna een jaar met veel plezier voor Flekss. Zelf heb ik een sport opleiding afgerond en vind ik het erg leuk om op sportgebied les te geven. Wij bieden heel veel verschillende soorten sporten aan zodat er voor ieder kind wat leuks bij zit, want het spelplezier staat voorop! Als de kinderen vrolijk naar huis gaan, geeft mij dat voldoening. Zelf vind ik het leuk om buiten te voetballen en ben ik trainer van een meiden elftal. Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij sport bso Flekss!

winston

Winston

Sport Begeleider

Hoi allemaal,

 
Mijn naam is Winston en ik ben 24 jaar oud. Inmiddels werk ik al een tijdje met heel veel plezier voor de BSO, dit doe ik op locatie kraaiennest. Om iedere dag weer op een sportieve manier ervoor zorgen dat de kids een leuke dag hebben gehad geeft mij erg veel voldoening. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende sportactiviteiten aan te bieden zodat het voor ieder wat wils is, hierin is de stem van de kinderen ook erg belangrijk. Verder vind ik een potje voetbal op het plein of een bordspelletje tegen een van de kids ook zeker geen straf. 
sigha

Sigha

Sport Begeleidster

Hii 🙂 Ik ben Sigha, ik ben 20 jaar oud en woon in Breda. Ik ben afgestuurd op de opleiding sport en bewegen en ben sinds juni werkzaam bij Flekss. Ik hou super veel van sporten en probeer dan ook 3x in de week te gaan fitnessen. Ik heb 10 jaar geturnd en 4 jaar op acrogym gezeten. Hierin geef ik ook nog 1 keer in de week training aan kinderen vanaf 6 tot en met 28 jaar. Hopelijk zie ik jullie snel!

Senna

Groepshulp

Hoi hoi mijn naam is Senna, ik zit in mijn 2e jaar van de opleiding Sport en Coaching op het Johan Cruyff College in Roosendaal. Ik loop dit gehele schooljaar stage bij Sport-BSO Flekss! In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met voetbal, en ik hoop snel samen een potje te voetballen!

Bryan

Bryan

Sport Begeleider

Hoi, ik ben Bryan en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Breda en werk voornamelijk met vakanties bij de BSO! Ik haal plezier uit het vermaken en enthousiasmeren van kinderen. Ik studeer aan de ALO (3e jaar) en heb een passie voor sporten. De sport die ik het meest beoefen is voetbal, maar je kunt me ook wakker maken voor klimmen, atletiek, skiën, etc! 

Indy

Pedagogisch Medewerkster

Hallotjes!

 
Mijn naam is Indy van Oosterhout, ik ben 21 jaar en ik heb in 2022 de opleiding Recreatie & Toerisme niveau 4 op De Rooi Pannen in Breda afgerond. Ondertussen heb ik al een aantal jaar ervaring in de recreatie op vakantieparken en daarbij al veel verschillende soorten activiteiten met kinderen gedaan. Nu is het tijd voor iets nieuws en kijk ik ontzettend uit naar de tijd die komen gaat bij Sport-BSO Flekss!

Tonny

Groepshulp

Hoi allemaal!
Ik ben Tonny, getrouwd en moeder van een zoon en dochter, en oma van 2 kleindochters.
Sinds juni ’22 werk ik voor flekss en ondersteun ik het dreamteam.
Ik vind het heel leuk om voor flekss te werken!

Lara

Pedagogisch Medewerkster

Hoi mijn naam is Lara 26 jaar. Ik ben gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik haal voldoening uit het werken met kinderen. Als zij met een glimlach naar huis gaan ben ik ook blij. De kinderen kunnen bij mij terecht met zowel creatieve activiteiten als sport-spel.

Thaina

Thaina

Sport Begeleidster

Mijn naam is thaïna. Met mijn opleiding sport en bewegen niveau 4. Vind ik het altijd leuk om te sporten met kinderen. Ik ben een spontane dame met een passie voor sport en kindjes. Hiernaast ben ik nog student en volg ik de opleiding toegepast psychologie. Dit omdat ik vindt dat het mentale gedeelte ook heel belangerijk is

Miranda

Pedagogisch Medewerkster

Ik ben Miranda van Gorp, 54 jaar en ik woon in Breda. Van het werken met kinderen,sporten en buiten zijn word ik vrolijk. Daarom mijn keuze om te werken bij sportbso Flekss. Ik ben opgeleid als pedagogisch medewerker, videointeractiebegeleider, heb ervaring in het lesgeven aan mbo studenten van sport en bewegen en met stagebegeleiding.

mees

Mees

Sport Begeleidster

Hoi Hoi! Mijn naam is Mees, ik ben 23 jaar oud en kom uit Breda. In 2019 heb ik de sportopleiding het Cios afgerond en ben ik afgestudeerd als sport- en bewegingscoördinator. Bij Sport-BSO Flekss werk ik 4 dagen in de week bij de locatie Kerkwerve in Etten-Leur. Daarnaast volg ik nog een deeltijd HBO-studie en studeer ik in 2023 af als pedagogisch coach/ beleidsmedewerker. Natuurlijk ben ik ook gek op sporten!! Zelf zit ik op hockey, sport ik graag in de fitness en ga ik regelmatig skiën met familie of werk ik als ski-instructeur. Ik vind het super leuk om met kinderen samen te werken en bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Suzanne

Groepshulp

Hoii,
Mijn naam is Suzanne van den herik, en ik woon in Prinsenbeek. Ik werk nu vooral bij de drie linden en bij en bij de groenstraat.
Ik zit in mijn laatste jaar van Sport en bewegen in Tilburg en ga daarna naar de Alo in Eindhoven. Ik heb al veel ervaring met kinderen door mijn stages op verenigen. En daarnaast ben ik ook skileraar in Oostenrijk en een outdoor instructeur. En nu dus ook bij de leukste bso van Breda

Daan

Sport Begeleider

Jorely

Sport Begeleider

Hi, ik ben Jorely maar je mag me jor noemen, ik ben 25 jaar. Boksen salsa en fitness is wat ik graag doe. Bij de locatie Kraaienest werk ik als sportbegeleider

Boris

Groepshulp

Mijn naam is Boris Verdiesen ik ben 18 jaar en ben bezig met de opleiding sport en bewegen in Breda. Ik vind sporten heel leuk en doe ook al heel mijn leven basketbal. Ik speel nu in breda maar ik heb een jaar eredivisie gespeeld in dordrecht en ook een jaar in den bosch. Ik heb altijd veel energie en ik hoop dit over te kunnen brengen aan de kinderen.

Annastacia

Groepshulp/Chauffeur

Hoii! Mijn naam is Annastacia, ik ben 18 jaar oud en kom uit Breda.

3 dagen in de week werk ik bij de Sport-BSO Flekss locatie Kerkwerve.

Ik vind het super leuk om met kinderen samen te werken daarom heb ik ook deze baan gekozen. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Marit

Pedagogisch Medewerkster

Hee hallo, mijn naam is Marit. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Breda. Ik ben afgestudeerd in de richting Leisure&Hospitality. Mijn allergrootse hobby is dansen, dit doe ik dan ook al bijna mijn hele leven lang. Werken met kinderen vind ik toch echt het leukste wat er is. Daarom heb ik gekozen voor dit werk.  Zie ik jullie snel? Tot kijk bij Sport BSO Flekss!!

Denise

Groepshulp

Heyy, mijn naam is Denise ik ben 18 jaar oud en kom uit Breda. Ik volg de opleiding sport en coaching op het Johan Cruyff College en loop het gehele schooljaar stage bij Flekss en hoop hier veel te leren.Hopelijk tot snel!

Arno

Chauffeur

Hoi, ik ben Arno, vanaf begin 2022 ben ik chauffeur bij de BSO, het bevalt me prima!!

Chantee

Pedagogisch Medewerkster

Diego

Sport Begeleider

Hallo,
Ik ben Diego, ik ben 20 jaar oud en hou enorm van sporten. Zelf zit ik al 16 jaar op voetbal en heb er nog alle plezier in! Ik zal vooral te zien zijn op locatie de rietvink. 

Laura

Sport Begeleidster

Hoi allemaal!

Mijn naam is Laura Govaarts. Ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Etten-Leur. Ik heb de opleiding sport en coaching op het Johan Cruyff college afgerond. Ik heb al een aantal jaartjes voor bso flekss gewerkt alleen ben ik er eventjes tussenuit geweest. Ik werk nu 32 uur bij Result Laboratorium en de dagen dat ik vrij ben kom ik helpen op de bso, mede omdat ik het sporten en omgaan met de kinderen toch niet helemaal kon missen! Naast werken handbal ik ook op het hoogste niveau in België bij Handbal club Sint Truiden. Ik hoop jullie snel een keertje op de bso tegen te komen! 🙂 

Birgit

Directie assistent/ Sport Begleidster

Hoi hoi.. 
 
Mijn naam is Birgit Tromp, 25 jaar oud en woonachtig in Made. Sinds afgelopen zomer heb ik mijn Sportkunde diploma behaald. Dit is een hbo-opgeleiden aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven waar ik de afstudeerrichting sportmanager heb gevolgd. Hiervoor heb ik de opleiding CIOS (sportopleiding) afgerond. Ik ben nu werkzaam bij Sport BSO Flekss, waar ik de functie directie assistent en pedagogische medewerker vervul.
 
Vanaf jongs af aan ben ik altijd al bezig met sport en bewegen. In mijn vrije tijd beoefen ik dan ook graag de sporten handbal, fitness en parel. Zelf ben ik topsport bij PSV-handbal in Eindhoven waar ik samen met mijn team eredivisie speel.
Door mijn interesse in sport vind ik het ook super belangrijk om dat bij de kinderen op de BSO over te dragen. Kinderen helpen bij hun ontwikkeling op motorisch, sociaal en cognitief gebied, maar vooral ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier naar de BSO gaan.
 
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten

Jenna

Pedagogisch medewerkster in opleiding

Hallo allemaal! Mijn naam is Jenna Nijmeijer, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Gilze. Ik volg de opleiding tot pedagogisch medewerker bij curio in Breda. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, en om de uitdaging op te zoeken en aan te gaan.  

Ik ben erg leergierig en behulpzaam. 

Ik hoop jullie snel te zien bij BSO Flekss!

Lesley

Pedagogisch Coach

Hi

Mijn naam is Lesley Feskens en ben in januari 2023 gestart als pedagogisch coach voor 8u in de week bij Sport BSO Flekss. Naast mijn uren voor Sport BSO Flekss ben ik werkzaam bij CJG Breda. Ik ben in juli 2017 afgestudeerd aan Fontys Hogeschool Pedagogiek. Ik krijg energie van ouders en kinderen waarmee ik samen tot nieuwe inzichten kom. Een nieuwe uitdaging voor mij is om samen met collega’s en daarmee ook als BSO Flekss verder te ontwikkelen. Ik heb veel zin in deze uitdaging!  

Sinds een jaar vorm ik een gezin samen met mijn vriend en onze dochter Kensi. In juli verwachten wij ons tweede kindje en wordt Kensi grote zus! Op dit moment volg ik bootcamp voor zwangere vrouwen, maar normaal gesproken ben ik op het voetbalveld of in de zaal te vinden. Daarnaast houd ik van gezelligheid met vrienden en lekker eten.

Mike

Sport Begeleidster

Ik ben Mike Verheijen,
Ben 22 jaar en woon ik in Etten-Leur.
Ik ben een Sportieve en Avontuurlijke jongen,
Mijn hobby’s zijn Tennissen en Padellen in het weekend vindt sporten dus Super Leuk.
Ik werk in het weekend bij een outdoor & recreatie bedrijf waar ik met verschillende doelgroepen werk,
Verder hou ik ook van feestjes zo zit ik bij een carnavalsvereniging en ga ik in het Weekend op stap

 

Tjeerd

Sport Begeleider

Hoi ik ben Tjeerd. Ik heb het Cios afgerond, en vind het super leuk om gymles te geven. Ik ben begonnen met een vervolg opleiding, vandaar dat ik niet elke dag aanwezig ben. Ik vind het hartstikke leuk om hier te werken vandaar dat ik dit als bijbaantje heb.

Yara

Sport Begeleidster

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Jara, ik ben 24 jaar en ik woon in Made. Ik ben werkzaam bij regio Oost. Ik ben afgestudeerd als leidinggevende Leisure & Hospitality. (Niveau 4 op het MBO) 

Verder heb ik 10 jaar lang gehockeyd en vind ik voetbal ook leuk om te doen en te kijken. 

Ik vind het super leuk om te werken met kinderen en mijn doel is om ze een leuke en leerzame tijd te kunnen geven bij BSO Flekss! 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten