Gemotiveerd & Enthousiast

Hieronder een korte voorstelronde van het team van Sport-BSO Flekss. Stuk voor stuk gemotiveerde en enthousiaste sportliefhebbers die er alles aan doen om onvergetelijke sportmiddagen te creëren voor iedereen die kiest voor Sport-BSO Flekss. Ook (ondersteunen en) organiseren onze medewerkers de tussenschoolse opvang en gymlessen bij verschillende basisscholen. Mocht u basisschool behoefte hebben aan (tijdelijke) ondersteuning bij het organiseren van de gymlessen, dan kunt u altijd contact opnemen met Diego via diego@flekss.nl of 0654281631.
IMG-0815

Diego Theunissen

Eigenaar en Sport begeleider

Ik heb 6 jaar in de jeugd van NAC Breda mogen keepen en heb de opleiding ‘sport en bewegen’ afgerond. Ook ben ik samen met mijn partner trotste vader van Nowi (4 jaar) en Fenna (1 jaar).

Dagelijks ben ik druk bezig om ervoor te zorgen dat alles op de verschillende BSO locaties vlekkeloos verloopt.

Ieder kind tussen de 4 en 13 jaar is welkom bij Sport-BSO Flekss! Vragen of meer informatie nodig? U kunt altijd bellen naar 0654281631.

3b0962d1-04e5-4b93-8b50-a5d4d2cb2c71

Naomi

Pedagogisch medewerkster en Serviceteam

Hoi! mijn naam is Naomi, pedagogisch medewerkster in opleiding en vaak te vinden op de groep, ook neem ik deel aan het serviceteam van Flekss. Ik ben al een aantal jaar werkaam bij deze leuke BSO.

IMG_1599

Teun

Sport begeleider

Hallo! Ik ben Teun, 23 jaar oud en ik woon in Prinsenbeek. Ik ben afgestudeerd aan het ROC

Tilburg sport en bewegen en ben nu bezig met het afronden van de opleiding HBO

Sportkunde in Eindhoven. Zoals jullie misschien al zien vind ik het heel leuk om bezig te zijn

met sport en bewegen. Ik hoop jullie snel te zien bij de sport BSO om samen verschillende

sport en spel activiteiten te doen!!

e1845c84-d2b3-4008-be4a-dc5ac3a81850

Vinnie

Sport begeleider

Hallo iedereen!

Mijn naam is Vinnie en ik ben 24 jaar. Ik werk al heel lang bij Sport-BSO Flekss – De Rietvink. Met mijn CIOS opleiding vind ik het super leuk om met jullie sportactiviteiten te doen. Wist je dat ik zelf ook als klein jongetje op de Rietvink heb gezeten?

Naast de BSO heb ik ook een eigen bedrijf in de marketing, Click United. Ik schiet foto’s en video’s en help bedrijven groter te worden.

Maar niet bang zijn hoor, ik probeer het zo lang als mogelijk te kunnen blijven combineren. Ik kan eigenlijk niet meer zonder de BSO.

Schermafbeelding 2022-09-01 om 22.27.01

Jaimy

Sport begeleider

Image

Nienke

Sport begeleidster

Hii! 

Mijn naam is Nienke, ik ben bijna klaar met het afronden van mij opleiding als Coördinator sport en bewegen. 

Met kinderen werken vind ik super tof en deed ik de afgelopen 3 jaar bij mijn vorige baan ook! Nu was ik toe aan wat nieuws, BSO Flekss sprak mij enorm aan. 

Ik ben sportief en vind eigenlijk iedere sport super leuk. Het aller leukste vind ik trampoline springen, dit doe ik dan ook al een tijdje. 

Ik heb zin om lekker in beweging te komen, tot snel bij BSO Flekss. 

0655393a-afa9-4cdd-a617-3deeb4bae6b3

Samira

Pedagogisch coach en beleidsmedewerkster

Hoi!! Mijn naam is Samira, trotse mama van een zoontje en woonachtig in het mooie Breda! Al vele jaren werk ik met plezier in de kinderopvang. Vanaf april start ik als pedagogisch coach bij Sport-BSO Flekss. Ik zal ondersteuning bieden aan de pedagogisch medewerkers in hun ontwikkeling en om zich (nog) bewuster te maken van hun handelen. 
Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!! Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!
IMG_8773

Kimberly

Serviceteam en pedagogisch coach

Hoi!!
Ik ben Kimberly, medewerkster op de locatie ‘De Doelen’. Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerkster en trotse mama van 2 kinderen. Ik heb veel ervaring binnen de sector en zal daarnaast ook op administratief gebied gaan ondersteunen. Ik ben eerder werkzaam geweest bij Flekss en ben dan ook erg blij weer terug te zijn bij de leukste BSO van breda. 
Renate

Renate

Sport begeleidster

Ik studeer aan de akademie lichamelijke opvoeding (alo) in Eindhoven en zit nu in mijn derde jaar. Ik heb al veel ervaring met kinderen door het lopen van stage op verschillende basis- en middelbare scholen. Daarnaast heb ik ook skiles gegeven aan kinderen in Oostenrijk! Buiten mijn sportopleiding heb ik een musicaltheater vooropleiding gedaan. 

Op de BSO wil ik dat de kinderen vooral plezier maken. Doordat ik zelf al 3 jaar gymles geef, kan ik sport en plezier goed combineren! 

Louise

Louise

Pedagogisch medewerkster in opleiding

Mijn naam is Louise Holzken en ondersteun het hele team van Sport-BSO Flekss!
Schermafbeelding 2022-09-01 om 22.33.52

Marnix

Sport begeleider

Noah

Noah

Sport begeleider

Hallo allemaal!
Mijn naam is Noah, ik ben 22 jaar en woon in Langeweg. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS niveau 4. Hierbij heb ik al veel ervaring op mogen doen op gebied van lesgeven op basisscholen en heb ik mijn Citytrainers certificaat behaald. Ik studeer nu aan de Fontys ALO om sportdocent te worden. Daarnaast train en geef ik al zo’n 3,5 jaar bootcamp & obstacle training aan volwassene en kinderen, bij BOTS in Prinsenbeek. Ook begeleid ik in de vakanties met heel veel plezier verschillende sportkampen voor kinderen. Ik vind het dan ook super leuk, om kinderen lekker in beweging te brengen en ze dan met een lach op hun gezicht naar huis zien vertrekken.
Joep Bulkmans

Joep

Sport begeleider

Mijn naam is Joep. 23 jaar oud en woon in Prinsenbeek.   Mijn grootste hobby’s zijn voetbal en fitness. Ik voetbal zelf bij Beekvooruit. Naast dit werk volg ik nog een studie Health & Social work op het Avans, waar ik hopelijk aan het einde van het jaar mijn diploma in ontvangst mag nemen.
laura wildeboer foto

Laura

Sport begeleidster

Quinty

Sport begeleidster

Hoi! Ik ben Quinty en ben iedere maandag, dinsdag en donderdag werkzaam bij Sport-BSO Flekss. Iedere dag haal ik kinderen op van school en breng ze naar de BSO met de bus. Ik kickboks iedere dag en zit ook op voetbal! Tot snel bij Sport-BSO Flekss.

unnamed

Latoscha

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Latoscha en ik ben woonachtig in Breda. Ik ben afgestudeerd op de school Curio Biesdonkweg, hierbij heb ik de opleiding Sociaal-cultureel werker afgerond. Ik ben behulpzaam, spontaan en leergierig. Ik heb 9 jaar op voetbal gezeten en ik ben het nog niet verleerd! Ik hou van verschillende sporten en ik vind het leuk om dit met anderen uit te oefenen. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en een uitdaging. Bij Sport-BSO Flekss is er genoeg variatie en valt er veel aan uit te halen.

Shakirah foto

Shakirah

Sport begeleidster

1266b3b6-fb35-4c58-a1b4-b86653fc9fc7

Zefanja

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Zèfanja. Ik ben 19 jaar en woon in Haagse Beemden! Dit jaar ben ik afgestuurd als sociaal werker en ga beginnen op het HBO pedagogisch medewerker. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en hoop jullie allemaal te zien!
Tot dan!

578AA74459874E3DB5C564B744CDFFA7

Melanie

Pedagogisch medewerkster

Hoi! Mijn naam is Melanie en woonachtig in Breda. In de winter ben ik te vinden als kinder skilerares in Gerlos! Hier heb ik al erg veel ervaring met kinderen kunnen opdoen. Mijn hobby’s zijn dan ook reizen, skiën en sporten. Momenteel studeer ik pedagogiek aan de hogeschool Fontys in Tilburg. Hier leer ik met veel plezier nog meer bij over kinderen. Hopelijk zie ik jullie snel!!

Lindsay

Lindsay

Pedagogisch medewerkster

Hoi hoi, mijn naam is Lindsay! Ik ben 25 jaar oud geboren en getogen in Breda en ben inmiddels 5 jaar geleden afgestuurd als pedagogisch medewerkster op het vitalis college. In die 5 jaar heb ik al wat ervaring kunnen opdoen in de kinderopvang. Verder werk ik nog in een winkel. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden of in het Rat verlegh stadion. Ik kijk er na uit jullie allemaal te zien! Tot snel!!

image_123986672

Mariska

Verantwoordelijk voor serviceteam

Hallo allemaal, mijn naam is Mariska en ik ben 34 jaar oud en ik ben moeder van 3 kinderen. Ik ga voor de kinderen creatieve activiteiten organiseren en een gedeelte administratie verzorgen. Naast Flekss werk ik ook nog bij stichting BAS, hier ben ik sportcoach aangepaste sporten en werk ik dus met mensen die een beperking hebben. Ik hoop jullie snel allemaal te zien bij Flekss
image0-2

Gerda

Groepshulp en pedagogisch medewerkster in opleiding

Ik ben Gerda 40 jaar, getrouwd en moeder van een zoon van 15 en een dochter van 13. Na 20 jaar trouwe dienst bij mijn vorige werkgever heb ik heel veel zin in mijn nieuwe uitdaging bij Flekss. Ik ga op maandag dinsdag en donderdag de kinderen op halen van de scholen en ondersteunen op de BSO. Binnenkort ga ik starten met een opleiding als pedagogisch medewerker. Ik hoop jullie snel allemaal te leren kennen en op een leuke gezellige tijd bij BSO Flekss

Schermafbeelding 2022-09-01 om 22.41.32

Rohwen

Sport begeleidster

Foto Jay

Jay

Sportbegeleider

 

Hoi! Mijn naam is Jay en ik vind het super leuk om met kinderen te werken en deze sportles te geven. Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt met mensen die een beperking hebben, ook dat vond ik erg leuk. Verder voetbal ik graag en houd ik van alles wat met sport te maken heeft. Ik hoop jullie snel te zien bij Sport-BSO Flekss.

 

 

 

IMG_0212

Glenn

Sport Begeleider

Hallo allemaal, ik ben Glenn, 31 jaar oud, vader van een dochtertje Kensi en ik kom het team van Flekss versterken. Ik ga aan de slag als sportcoach en zorg dat er iedere dag voor alle locaties een leuke sportactiviteit te doen is. Ik zal ook op verschillende locaties ondersteuning bieden. Na een aantal jaar als keeperstrainer/coördinator te hebben gewerkt bij NAC Breda heb ik super veel zin om met jullie op de sport-BSO te zorgen voor sportieve en vooral leuke middagen. Tot snel!

image0[43]

Sanne

Service Team

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sanne en ik ben 32 jaar oud. Ik ben een trotste moeder van een dochter en een zoon. Na 10 jaar in de kraamzorg te hebben gewerkt en 2 jaar als pedagogisch medewerkster start ik per 1 december 2021 in het serviceteam van BSO Flekss.

Ik heb heel veel zin om te starten met deze nieuwe uitdaging. Ik zal voor al jullie vragen klaar staan op mijn werkdagen op maandag, woensdag en vrijdag.

IMG-20211224-WA0036

Chantee

Pedagogisch Medewerkster

Mijn naam is Chantee.
Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerkster. Ik heb al heel veel ervaring op kunnen lopen bij mijn vorige baan. En nu kom ik na lange tijd weer gezellig werken bij sport bso flekss. Zelf hou ik erg van dansen en voetballen. Ik heb er super veel zin in om lekker met jullie actief bezig te zijn.
CA74B3E099E1429CB2C432D4652A3384

Bowien

Sport Begeleidster

Hi! Mijn naam is Bowien en ik ben 20 jaar.

Ik studeer aan de academie lichamelijke opvoeding (ALO) om docent LO te worden. Door mijn opleiding heb ik al veel ervaring met kinderen kunnen opdoen. Daarnaast vind ik het leuk om met kinderen (actief) bezig te zijn.

Naast mijn studie en werk ben ik erg vaak op de atletiekbaan te vinden. Ik ben gespecialiseerd in het onderdeel kogelslingeren.

Ik hoop jullie snel allemaal te zien bij Sport-BSO Flekss.

foto corne

Corne

Sport Begeleider

Hallo, mijn naam is Corne Verhagen en ik ben 22 jaar oud  woonachtig in Made. Ik vind het leuk om les te geven in sportverband. zelf heb ik de opleiding sport en bewegen niveau 3 afgerond  en ben nu bezig met mijn niveau 4. zelf vind ik het leuk om te voetballen en ben ik trainer van een junioren team. ik hoop jullie allemaal snel te zien bij sport BSO Flekss.

IMG-20220303-WA0249

Winston

Sport Begeleider

280894186_331371155739263_6157883569980940491_n

Sigha

Sport Begeleidster

Hee 🙂 Ik ben Sigha, ik ben 20 jaar oud en woon in Breda. Ik zit op de opleiding sport en bewegen en ik studeer dit jaar af. Ik hou super veel van sporten en doe zelf ook 3 keer in de week acrogym. Hiervoor heb ik 10 jaar geturnd. Hierin geef ik ook nog 1 keer in de week training aan kinderen vanaf 6 tot en met 21 jaar. Ik heb super veel zin om aan de slag te gaan bij sport BSO Flekss

Image

Bryan

Sport Begeleider

Schermafbeelding 2022-09-01 om 22.46.43

Thaina

Sport Begeleidster

Miranda

Pedagogisch medewerkster

Ik heb zin om iedereen te leren kennen vanaf september! Werken met kinderen doe ik graag en dat in combinatie met sport is top! Ik kijk graag naar wat er kan voor elk individueel kind, om met hen een fijne tijd op de BSO te hebben

Image

Mees

Sport Begeleidster

Hoi Hoi! Mijn naam is mees, ik ben 23 jaar oud en kom uit Breda. In 2019 heb ik de sportopleiding het Cios afgerond en momenteel studeer ik aan de Ad Pedagogisch Educatief Professional. Hierin word ik opgeleid tot pedagogisch coach/ beleidsmedewerker. Zelf zit ik op hockey, sport ik graag in de fitness en houd ik van skiën. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en dit heb ik dan ook altijd gedaan. Onder andere in een animatieteam, als ski-instructeur en als trainer/coach. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!