Gemotiveerd & Enthousiast

Hieronder een korte voorstelronde van het team van Sport-BSO Flekss. Stuk voor stuk gemotiveerde en enthousiaste sportliefhebbers die er alles aan doen om onvergetelijke sportmiddagen te creëren voor iedereen die kiest voor Sport-BSO Flekss. Ook (ondersteunen en) organiseren onze medewerkers de tussenschoolse opvang en gymlessen bij verschillende basisscholen. Mocht u basisschool behoefte hebben aan (tijdelijke) ondersteuning bij het organiseren van de gymlessen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via scholen@flekss.nl of 076-3034242
organogram.flekss.mei.2023
Diego.Theunissen

Diego Theunissen

Eigenaar

Ik heb 6 jaar in de jeugd van NAC Breda mogen keepen en heb de opleiding ‘sport en bewegen’ afgerond. Ook ben ik samen met mijn partner trotste vader van Nowi (5 jaar) en Fenna (3 jaar).

Dagelijks ben ik druk bezig om ervoor te zorgen dat alles op de verschillende BSO locaties vlekkeloos verloopt.

Ieder kind tussen de 4 en 13 jaar is welkom bij Sport-BSO Flekss! Vragen of meer informatie nodig? Mail even naar info@flekss.nl

Kimberly

Kimberly

Manager KDV

Hoi iedereen,

Ik ben Kimberly, moeder van 2 kinderen, woonachtig in Breda en inmiddels al een aantal jaar werkzaam binnen Flekss. Ik ben de manager van de kinderdagverblijven van Flekss en zal de kwaliteit op de kinderopvang waarborgen. Wij hopen jullie snel te zien en samen het avontuur binnen ons kinderdagverblijf aan te gaan!

Mariska 2.0

Mariska

HR/ Algemene zaken

Hoi hoi, mijn naam is Mariska. Ik werk bij Flekss op kantoor, waar ik de verantwoording draag voor verschillende taken. Denk hierbij aan personeelszaken, financiën en algemene zaken. Ik doe dit inmiddels al enige tijd en met veel plezier. Ik hoop dat iedereen met net zoveel plezier naar de BSO gaat als ik.

Regioleiders en Assistent Leidinggevende

renate.sport.bso.flekss

Renate

Regioleider Noord & West

Hoii! Leuk om kennis te maken, ik ben Renate en ik ben regioleider van Noord en West.

Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd, ik zorg er namelijk voor dat alles op de BSO goed verloopt. 

Naast de uren die ik besteed op mijn BSO locaties, ben ik ook te vinden als vakleerkracht LO op basisschool de Rietvink en de Driezwing. Ik ben zelf namelijk afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. 

In mijn vrije tijd zing en dans ik graag, zo heb de vooropleiding musicaltheater gevolgd in Tilburg en ben ik terug te vinden in verschillende videoclips als danseres. 

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij flekss!

Sport-bso

Teun

Regioleider Oost

Hallo allemaal!

 

Ik ben Teun Bulkmans regioleider bij Flekss van regio Oost (Oosterhout, Rijen en Dongen). Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, daar volgende ik de opleiding tot Sportkundinge. Ik vind het erg leuk om samen met de kids verschillende sport-en spelactiviteiten uit te voeren en hun een fijn en veilig gevoel te geven bij ons op de BSO. Daarnaast ben ik ook het eerste aanspreekpunt voor ouders die vragen hebben over de BSO binnen mijn regio.

Ik hoop jullie snel te zien bij Flekss!!!

Birgit

Regioleider Zuid

Hallo allemaal!

Ik ben Birgit Tromp, regioleidster bij Sport BSO Flekss van regio Zuid (Doelen, Koe, Mathenesse 1 &2). Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, waar ik de opleiding Sportkunde heb gevolgd. Door mijn interesse in sport vind ik het ook ontzettend belangrijk om dat bij de kinderen op de BSO over te dragen. Kinderen helpen bij hun ontwikkeling op motorisch, sociaal en cognitief gebied, maar vooral ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier naar de BSO gaan.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Naomi

Naomi

Assistent Leidinggevende Noord | Verantwoordelijk BSO+

Hoi allemaal! 


Mijn naam is Naomi, 

Pedagogisch medewerkster, assistent leidinggevende  van regio Noord en verantwoordelijk voor  BSO+.


Ik ben vaak te vinden op de groep en vind het erg leuk om met kinderen te werken! 

Ook ben ik al een aantal jaar werkzaam bij deze leuke  Kinderopvang. 


 Ik hoop jullie snel eens te zien!🤩

Bowien

Assistent Leidinggevende West | Prinsenbeek

Hoi Hoi,

Mijn naam is Bowien en ik ben woonachtig in Zundert. Ik ben afgestudeerd als docent Lichamelijke Opvoeding aan de ALO. 

Vanuit Flekss geef ik met veel plezier gymlessen op basisscholen, maar ben ik ook bijna dagelijks op de groep te vinden. Ik vind het leuk om (actief) bezig te zijn met kinderen.

Zelf beoefen ik de sport atletiek op nationaal niveau. Ik ben gespecialiseerd in het onderdeel kogelslingeren. Hierdoor ben ik in mijn vrije tijd vaak op de atletiekbaan te vinden.

Ik hoop je snel te zien bij Sport-BSO Flekss!

Chyanta

Assistent Leidinggevende West | Etten-Leur

Hallo Iedereen,

 

Ik ben Chyanta, 25 jaar oud en woonachtig in Roosendaal. Afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker en werk sinds 2016 in de kinderopvang branche. Ik heb dus al enige ervaring opgedaan in dit mooie vak. Het belangrijkste vind ik dat de kinderen en medewerkers met plezier naar de bso komen en dat dit altijd op een veilige manier gebeurt, hier draag ik graag mijn steentje aan bij. In de zomer rijd ik graag motor en bezoek ik graag mooie plekken.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij Flekss kinderopvang!

sport.bso.marnix

Marnix

Assistent leidinggevende regio Oost

Hoi, mijn naam is Marnix Weterings. Ik beschouw mezelf als sportief en heb dan ook verschillende sporten beoefend zoals judo en voetbal, maar ik ben nu vooral te vinden op de tennisbaan en ik snowboard graag. Na het afronden van de sport opleiding CIOS ben ik aan het werk gegaan als zwemdocent en fitness instructeur. Sinds 1 augustus 2022 ben ik werkzaam bij Flekss als sportcoach en doorgegroeid naar assistent regioleider van regio oost. Ik werk met erg veel plezier bij Flekss en ik hoop je snel te zien bij één van onze locaties.

Lindsay

Assistent Leidinggevende Zuid

Hoi hoi, mijn naam is Lindsay en ben geboren en getogen in Breda.
Ik ben in 2017 afgestudeerd als pedagogisch medewerkster op het vitalis college.  ik heb ik al heel wat ervaring kunnen opdoen binnen de sector. Sinds oktober 2021 ben ik in dienst bij Flekss. Ik ondersteun de Regioleider van regio zuid en samen zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt op onze locaties. Ik kijk er naar uit jullie allemaal te zien! Tot snel!!

HR/Financiën

Mariska 2.0

Mariska

HR/ Algemene zaken

Hoi hoi, mijn naam is Mariska. Ik werk bij Flekss op kantoor, waar ik de verantwoording draag voor verschillende taken. Denk hierbij aan personeelszaken, financiën en algemene zaken. Ik doe dit inmiddels al enige tijd en met veel plezier. Ik hoop dat iedereen met net zoveel plezier naar de BSO gaat als ik.

Corina

Financiën en Beheerder ‘t Kraaienest

Hallo allemaal, mijn naam is Corina Holzken.
Ik kom de afdeling financiën van Sport-BSO Flekss versterken!
Ook ga ik ‘t Kraaienest aansturen waarvan Diego sinds kort eigenaar is. Daar zal ik het 1e aanspreekpunt voor zijn 

Sharon

HR Stagiaire

Hoi Hoi, mijn naam is Sharon en ik woon in het mooie en gezellige Prinsenbeek. Ik werk als HR-stagiaire op kantoor, waar ik mijn collega’s zo goed mogelijk ondersteun omtrent juridische- en personeelszaken. In het weekend vind je mij achter de bar in Prinsenbeek en daarnaast houd ik van carnaval, ben ik graag onder de mensen en heb ik mijn eigen social media bedrijf.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Sport-BSO Flekss en ik hoop dat iedere werknemer, ouder/verzorger en kind het net zo leuk hebben als ik bij BSO Flekss.

Serviceteam

SANNE

Sanne

Service Team

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sanne, woonachtig in Breda, samenwonend en ik ben een trotste moeder van 2 kids, Romy en Boaz.

Ik werk sinds 2021 Bij Flekss, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb.

Ik ben werkzaam in het Serviceteam.  

Ik zal voor al jullie vragen klaar staan op mijn werkdagen, maandag-dinsdag en donderdag.

Joep

Joep

Serviceteam/ Sportbegeleider

Mijn naam is Joep en woonachtig in Prinsenbeek. Na mijn studies Sport en Bewegen op het ROC Tilburg en Health & Social Work op het Avans, ben ik gaan werken bij Bso Flekss. Mijn hobby’s zijn voetbal en fitnessen. Op de bso vind ik het belangrijk dat alle kinderen plezier maken op hun eigen manier en het naar hun zin hebben door zichzelf te zijn! Ik hoop hier een steentje aan bij te kunnen dragen!

Pamela

Pamela

Planner

Hallo allemaal. Mijn naam is Pamela Fioole.

Ik ben trotse mama van 3 heerlijke kids, 2 jongens van 10 en 8 en een meisje van 4 jaar.

Sinds 1 juni ben ik werkzaam bij BSO Flekss op de afdeling Planning.

Ik zal op de maandag, woensdag en donderdag aanwezig zijn, en kijk er naar uit om iedereen van een goede planning te mogen voorzien.

Pedagogisch Coach

Mees 2

Mees

Pedagogisch coach en beleidsmedewerkster

Hoi hoi! Mijn naam is Mees. In 2019 heb ik de sportopleiding het Cios afgerond en ben ik afgestudeerd als sport- en bewegingscoördinator. Hierna heb ik een deeltijd Hbo-opleiding gevolgd en ben ik afgestudeerd als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Bij Sport-BSO Flekss werk ik van maandag t/m donderdag als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Het is mijn passie om met kinderen samen te werken en bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Daarnaast haal ik ook veel energie uit het samenwerken met collega’s en ouders. Natuurlijk ben ik ook gek op sporten! Zelf zit ik op hockey en ga ik regelmatig skiën met familie.

Regio Noord

renate.sport.bso.flekss

Renate

Regioleider Noord & West

Hoii! Leuk om kennis te maken, ik ben Renate en ik ben regioleider van de locaties in Noord & West te Breda en Etten-Leur. 

 

Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd, ik zorg er namelijk voor dat alles op de BSO goed verloopt. 

Naast de uren die ik besteed op mijn BSO locaties, ben ik ook te vinden als vakleerkracht LO op basisschool de Rietvink en de Driezwing. Ik ben zelf namelijk afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. 

In mijn vrije tijd zing en dans ik graag, zo heb de vooropleiding musicaltheater gevolgd in Tilburg en ben ik terug te vinden in verschillende videoclips als danseres. 

 

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij flekss!

Naomi

Naomi

Assistent leidinggevende Noord | verantwoordelijk BSO+

Hoi allemaal! 

 

 

Mijn naam is Naomi, 

Pedagogisch medewerkster, assistent leidinggevende  van regio Noord en verantwoordelijk voor  BSO+.

 

Ik ben vaak te vinden op de groep en vind het erg leuk om met kinderen te werken! 

Ook ben ik al een aantal jaar werkzaam bij deze leuke  Kinderopvang. 

 

 Ik hoop jullie snel eens te zien!🤩

Winston

Sportbegeleider

 Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Winston, ik werk inmiddels al weer een tijdje met veel plezier op de BSO. Ik ben werkzaam op de locatie kraaiennest, buiten de naschoolse opvang verzorg ik ook gymlessen op verschillende scholen. Het leukste aan mijn werk vind ik iets leuks met de kids doen. Dit kan zijn één sportactiviteit maar het kan ook een bordspelletjes zijn of een praatje maken met de kids!

Louise

Pedagogisch medewerkster in opleiding

Hallo allemaal.

Mijn naam is Louise en ik ben trotse moeder van 2 meisjes Nowi en Fenna! Ik werk al een lange tijd bij Flekss, op locatie kraaienest waar ik het super goed na me zin heb! Ik hoop jullie snel allemaal te zien bij Sport- BSO Flekss!

Groetjes Louise

Rimon

Groepshulp

Hallo, 

Mijn naam is Rimon,

 

Ik vind het leuk om met kinderen te werken en te sporten. 

Zelf doe ik aan fitness en voetbal ik graag met de kinderen bij de BSO. Ik ben 4 keer in de week te vinden bij sport-BSO Flekss ‘t Kraaienest.

Tot snel!

Quinty

Sportbegeleider

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Quinty en ik woon in Breda. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding sport en coaching. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. 

Ik vind het super leuk om met kinderen om te gaan en hoop jullie snel te zie!

Zefanja

Pedagogisch medewerkster

Hii allemaal!

Mijn naam is Zèfanja Pattirane. Ik heb mijn MBO niveau 4 diploma voor sociaal werk en ben op dit moment bezig met de opleiding Pedagogisch Medewerker.

Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en hoop jullie snel te zien!

Diego

Sportbegeleider

Hallo,
Ik ben Diego, ik hou enorm van sporten. Zelf zit ik al 16 jaar op voetbal en heb er nog alle plezier in! Ik zal vooral te zien zijn op locatie de rietvink. 

Danielle

Sportbegeleider

Hoi hoi allemaal,

Mijn naam is Daniëlle en ik ben woonachtig in Brakel.
Ik ben afgestudeerd aan Curio Sport en Bewegen niveau 4 en ben daarna gaan werken bij Flekss.
Zelf hou ik ook van sporten en ben ik veel te vinden op en rondom de ijsbaan waar ik schaats.
Ik vind het super leuk om te werken met kindjes en door middel van sporten hen een lach op hun gezicht te brengen.
Ik ben werkzaam op locatie De Rietvink waar ik in de ochtend de gymlessen voor de basisschool verzorg en in de middag te vinden ben bij de BSO.

Miranda

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Miranda van Gorp, ik woon in Breda. Van het werken met kinderen,sporten en buiten zijn word ik vrolijk. Daarom mijn keuze om te werken bij sportbso Flekss. Ik ben opgeleid als pedagogisch medewerker, videointeractiebegeleider, heb ervaring in het lesgeven aan mbo studenten van sport en bewegen en met stagebegeleiding.

Lianne

Sportbegeleider

Hallo allemaal!
 
Mijn naam is Lianne en ik woon in Breda. Ik ben afgestudeerd Sportkundige aan de Fontys Sporthogeschool. Ik werk nu al een aantal jaar in de kinderopvang en ik vind vooral de afwisseling van het werken met kinderen erg leuk. Ik hoop door sport veel kinderen een gezonde leefstijl aan te leren!
Je zal mij gaan zien op locatie de Rietvink, tot snel!

Ramon

Pedagogisch medewerker

Hoi!

Ik ben Ramon en sinds september 2023 werkzaam bij Sport-BSO Flekss. Als pedagogisch medewerker in de organisatie en als afgestudeerd pedagoog spreekt het voor zich dat ik het werken met kinderen super leuk vind om te doen.
U kunt mij voornamelijk op de werkvloer vinden op de locaties Kraaienest en Rietvink in regio Noord.

In de toekomst ga ik ook in Terheijden staan.
Mocht u vragen hebben of iets kwijt willen over uw kind, spreek mij dan gerust aan. Dan neem ik daar uiteraard de tijd voor.
Hopelijk zie ik u snel!

Lara

Pedagogisch medewerkster

Hoi! 

Mijn naam is Lara.

Ik werk sinds maart ‘23 op locatie de Fontein.

Hier ben ik naast mijn collega’s een van de vaste gezichten. 

Ik werk met veel plezier bij Flekss, het zien groeien van de zelfvertrouwen bij kinderen vind ik het leukst. Naast het sportieve gedeelte bij Flekss kunnen de kinderen ook bij mij terecht voor creatieve activiteiten. 

Tot snel!

Senna

Pedagogisch medewerkster in ontwikkeling

Heyhey! Mijn naam is Senna Holzken ik ben werkzaam in de regio Noord! Ik sta zelf graag vaak op het voetbalveld en ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten, en samen te sporten!

Tot snel

Thijs

Sportbegeleider

Hoi hoi,

Mijn naam is Thijs Schuurmans en ik kom uit Terheijden. Ik heb mijn diploma sport en bewegen behaald op het CIOS. Sinds kort werk ik bij bso flekss en merk dat ik hier kan doen wat ik echt leuk vind, namelijk met enthousiasme kinderen aan het bewegen krijgen! Zelf ben ik vaak bezig met sporten en vind dit dus ook belangrijk. In mijn vrije tijd voetbal ik met mijn vriendenteam in Terheijden en fitness ik regelmatig.

Esmee

Pedagogisch Medewerkster

Hee hee,

Mijn naam is Esmee. Ik ben net afgestudeerd als Vaktherapeut met als richting drama. Ik heb ervoor gekozen om binnen Flekss te gaan werken als pedagogisch medewerker, daarnaast word ik momenteel ingewerkt als pedagogisch coach- en beleidsmedewerker. Hier doe ik ook een opleiding voor. Zo heb ik een wisselende functie en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. In mijn vrije tijd houd ik van paardrijden, dansen en actief bezig zijn in de natuur.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!
laura w

Laura

Sportbegeleidster

Hoi hoi!

Mijn naam is Laura en ik woon in Breda. Ik ben afgestudeerd als leidinggevende leisure en hospitality (mbo 4) en ik studeer nu aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding om sportdocent te worden. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten. Zo doe ik aan judo, bootcamp, obstacle running en boulderen. Genoeg variatie dus! Ik vind het naast zelf sporten ook heel leuk om kinderen in beweging te brengen en heb hier al een aantal jaar ervaring mee. Ik hoop jullie snel te zien bij Sport BSO Flekss!

Luke

Sportbegeleider

Hoi!!

Mijn naam is Luke en in woon in Breda. Ik studeer aan de Fontys Sporthogeschool en ben bijna afgestudeerd als docent LO. Ik werk op locatie kraaienest en ben daar 2 dagen te vinden (Woensdag en Vrijdag) . Mijn grootste hobby is voetbal, ik ben dan ook keeper in het 1e bij vv the Gunners! Wie weet tot snel!

Vinnie

Sportbegeleider

Mijn naam is Vinnie de Laat . Ik werk al vanaf 2017 bij de sport bso en ik hoor inmiddels bij de inboedel. 
 
Ik vindt het super leuk om met kinderen te werken. Met mijn Cios opleiding ben ik redelijk creatief in het bedenken van sportactiviteiten. Een dag op de bso moet voor iedereen leuk en gezellig zijn. Als ouder en kind vertrekken met een glimlach is mijn dag meer dan geslaagd! 
 
Naast de bso ben ik ook actief in het ondernemerschap. Ik heb een eigen bedrijf in de marketing en help ik bedrijven met de content en het groeien op de digitale platformen (Click United) 
 
Ik hoop jullie snel te ontmoeten op de aller leukste en sportiefste bso van Nederland!

Jay

Sportbegeleider

Hoi! Mijn naam is Jay en ik ben al enige tijd werkzaam bij Sport-BSO Flekss. Ik heb het erg naar mijn zin! Ik heb zo’n 3 jaar terug mijn Sport en Bewegen diploma niveau 3/4 afgerond. Ik hou erg van kinderen en heb ook een goede band met ze! Verder voetbal ik graag en vind ik alle sporten erg leuk om te doen/kijken. Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

 

 

Mark

Sportbegeleider

Regio Oost

Sport-bso

Teun

Regioleider oost

Hallo allemaal!

Ik ben Teun Bulkmans regioleider bij Flekss van regio Oost (Oosterhout, Rijen en Dongen). Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, daar volgde ik de opleiding tot Sportkundinge. Ik vind het erg leuk om samen met de kids verschillende sport-en spelactiviteiten uit te voeren en hun een fijn en veilig gevoel te geven bij ons op de BSO. Daarnaast ben ik ook het eerste aanspreekpunt voor ouders die vragen hebben over de BSO binnen mijn regio.

Ik hoop jullie snel te zien bij Flekss!!!

sport.bso.marnix

Marnix

Assistent leidinggevende Oost

Hoi, mijn naam is Marnix. Ik beschouw mezelf als sportief en heb dan ook verschillende sporten beoefend zoals judo en voetbal, maar ik ben nu vooral te vinden op de tennisbaan en ik snowboard graag. Na het afronden van de sport opleiding CIOS ben ik aan het werk gegaan als zwemdocent en fitness instructeur. Sinds 1 augustus 2022 ben ik werkzaam bij Flekss als sportcoach en doorgegroeid naar assistent regioleider van regio oost. Ik werk met erg veel plezier bij Flekss en ik hoop je snel te zien bij één van onze locaties.

Tessa

Sport begeleidster

Heee! Mijn naam is Tessa Eikhout. Ik heb de opleiding sport en bewegen afgerond in Tilburg en ben sinds februari 2024 werkzaam bij Flekss. Zelf houd ik erg van sporten en ben ik dan ook te vinden op de hockeyvelden in Oosterhout. Je zult mij daarom vooral vinden op de Flekss locaties in Oosterhout . Ik vind het super leuk om samen met de kinderen te sporten en allerlei leuke dingen te doen om er zo voor de kinderen altijd een feestje van te maken. Tot snel op 1 van onze locaties!

Chanty

Pedagogisch Medewerkster in opleiding

Hallo allemaal, mijn naam is Chanty, woon in Oosterhout en ben gespecialiseerd pedagogisch medewerkster in opleiding. Ik vind het erg leuk om te voetballen en actief bezig te zijn. Daarnaast geef ik ook training bij het PLUSteam van VVOosterhout, dit zijn kinderen met beperking in het spectrum autisme. Dat geeft me veel energie. Ik heb er zin in om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging en ik hoop jullie snel te zien bij BSO Flekss!

Kristy

Sportbegeleidser

Hoi hoi! 

Mijn naam is Kristy en ben vanaf 1 augustus gestart bij Sport-BSO Flekss. Ik  ben afgestudeerd als sport – en bewegingscoördinator. Jullie kunnen mij vinden in regio oost (Oosterhout, Dongen, Rijen). Ik vind het leuk om op een sportieve manier bezig te zijn met de kinderen, ook het aanleren van sportspellen vindt ik een belangrijke bijdrage! 

Ik hoop jullie allemaal snel te zien! 

Anouk

Sportbegeleidster

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Anouk van Gils en ik woon in Made. Enkele jaren geleden heb ik op het ROC in Tilburg mijn diploma behaald als Sport en bewegingscoördinator.

 

Sinds 1 juli ben ik dienst bij Sport-BSO Flekss, locatie Dongen. Een leuke nieuwe uitdaging om de kinderen met veel plezier en enthousiasme aan de sport- en spelactiviteiten te laten deelnemen en ze een fijn en veilig gevoel te geven op de BSO.

 

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie snel te zien bij Sport-BSO Flekss in Dongen.

 

 

Corne

Corne

Sportbegeleider

Hallo allemaal, mijn naam is Corné Verhagen. Ik werk nu al enige tijd met veel plezier voor Flekss. Zelf heb ik een sport opleiding afgerond en vind ik het erg leuk om op sportgebied les te geven. Wij bieden heel veel verschillende soorten sporten aan zodat er voor ieder kind wat leuks bij zit, want het spelplezier staat voorop! Als de kinderen vrolijk naar huis gaan, geeft mij dat voldoening. Zelf vind ik het leuk om buiten te voetballen en ben ik trainer van een meiden elftal. Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij sport bso Flekss!

Jara

Sportbegeleidster

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Jara,  ik woon in Made. Ik ben werkzaam bij regio Oost. Ik ben afgestudeerd als leidinggevende Leisure & Hospitality. (Niveau 4 op het MBO) 

Verder heb ik 10 jaar lang gehockeyd en vind ik voetbal ook leuk om te doen en te kijken. 

Ik vind het super leuk om te werken met kinderen en mijn doel is om ze een leuke en leerzame tijd te kunnen geven bij BSO Flekss! 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten

4

Karlijn

Sportbegeleider

Sjoerd

Sportbegeleider

Hoii allemaal! Mijn naam is Sjoerd Piree, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Rijen. In 2023 studeer ik af als Sport- en Bewegingscoördinator, ik heb deze opleiding gevolgd op het ROC in Tilburg.
Binnen Sport-BSO Flekss ben ik voornamelijk te vinden in de regio Oost (Oosterhout, Rijen en Dongen) . Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en ze lekker actief bezig te laten zijn!
Zelf voetbal ik al ruim 15 jaar en ben ik trainer binnen de junioren.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij Sport-BSO Flekss!

Indy

Pedagogisch Medewerkster

Hallotjes!

 
Mijn naam is Indy van Oosterhout, en ik heb in 2022 de opleiding Recreatie & Toerisme niveau 4 op De Rooi Pannen in Breda afgerond. Ondertussen heb ik al een aantal jaar ervaring in de recreatie op vakantieparken en daarbij al veel verschillende soorten activiteiten met kinderen gedaan. Nu is het tijd voor iets nieuws en kijk ik ontzettend uit naar de tijd die komen gaat bij Sport-BSO Flekss!

Daan

Sportbegeleider

Hoi allemaal, ik ben Daan Haak en ik kom uit Breda.

Ik heb de opleiding Sport en Bewegen afgerond op het Curio in Breda. Hier heb ik al veel gewerkt met kinderen en ik merkte dat ik dat heel erg leuk vond. De richtingen die ik hier heb gedaan waren buurt, onderwijs en sport. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen een veilig en goed gevoel hebben op de BSO en natuurlijk vooral dat ze het naar hun zin hebben.  Zelf zit ik al 14 jaar op voetbal en ik houd al mijn hele leven van sporten. Ik hoop jullie snel eens te ontmoeten op de BSO. 

Charlton

Sportbegeleider

Hoi allemaal! Ik ben Charlton Vicento vader van 3 kinderen en woonachtig in Oosterhout. Ik heb de opleiding sport en bewegen afgerond. Sinds september ben ik werkzaam voor Flekss. Je zal mij vinden op de locatie Soccer center van maandag tm vrijdag. Het leukste van mijn werk vind ik het mee doen met de sport activiteiten en zorgen dat de kinderen met een lach naar huis gaan! Hopelijk zie ik jullie snel

Luke

Sportbegeleider

Hoi!!

Mijn naam is Luke en in woon in Breda. Ik studeer aan de Fontys Sporthogeschool en ben bijna afgestudeerd als docent LO. Ik werk op locatie kraaienest en ben daar 2 dagen te vinden (Woensdag en Vrijdag) . Mijn grootste hobby is voetbal, ik ben dan ook keeper in het 1e bij vv the Gunners! Wie weet tot snel!

Regio Zuid

Birgit

Regioleider Zuid

Hallo allemaal!

Ik ben Birgit Tromp, regioleidster bij Sport BSO Flekss van regio Zuid (Doelen, Koe, Jeka, Mathenesse 1 &2). Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, waar ik de opleiding Sportkunde heb gevolgd. Door mijn interesse in sport vind ik het ook ontzettend belangrijk om dat bij de kinderen op de BSO over te dragen. Kinderen helpen bij hun ontwikkeling op motorisch, sociaal en cognitief gebied, maar vooral ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier naar de BSO gaan.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Lindsay

Assistent leidinggevende Regio Zuid/ Pedagogisch medewerkster

Hoi hoi, mijn naam is Lindsay en ben geboren en getogen in Breda.
Ik ben in 2017 afgestudeerd als pedagogisch medewerkster op het vitalis college.  ik heb ik al heel wat ervaring kunnen opdoen binnen de sector. Sinds oktober 2021 ben ik in dienst bij Flekss. Ik ondersteun de Regioleider van regio zuid en samen zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt op onze locaties. Ik kijk er naar uit jullie allemaal te zien! Tot snel!!

Gerda

Groepshulp en pedagogisch medewerkster in opleiding

Hallo allemaal. Ik ben Gerda,  getrouwd en trotse moeder van een zoon van 17 en een dochter van 14. Sinds september 2021 werk ik bij BSO Flekss waar ik het erg naar mijn zin heb. Op maandag dinsdag en donderdag haal ik de kinderen van school en ondersteun ik op de BSO. Ook zit ik in ons zogenaamde ‘dreamteam’ dat zorgt draagt voor alle boodschappen, spelmaterialen en alle benodigdheden die je maar nodig hebt op de BSO. Tevens ben ik bezig met een opleiding voor pedagogisch medewerker. Ik hoop jullie snel een keer te zien om er een leuke, gezellige tijd van te maken

jay

Jay

Sportbegeleider

Hoi! Mijn naam is Jay en ik ben al enige tijd werkzaam bij Sport-BSO Flekss. Ik heb het erg naar mijn zin! Ik heb zo’n 3 jaar terug mijn Sport en Bewegen diploma niveau 3/4 afgerond. Ik hou erg van kinderen en heb ook een goede band met ze! Verder voetbal ik graag en vind ik alle sporten erg leuk om te doen/kijken. Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

 

 

Casper

Sportbegeleider

Hallo, Ik ben Casper en woon in Breda. Inmiddels al 6 jaar werkzaam op verschillende sport BSO’s en nu dus bij Flekss. Na het halen van mijn CIOS diploma ben ik begonnen als pedagogisch medewerker en dit vind ik nog steeds leuk om te doen. Het werken met kinderen is iedere dag anders en dat is juist wat het werk zo leuk maakt. Zelf sport ik ook graag. Ik voetbal zelf in een vriendteam waar naast sport ook de gezelligheid voorop staat.

Tot snel bij sport BSO Flekss! 

Jenna

Pedagogisch medewerkster in opleiding

Hallo allemaal! Mijn naam is Jenna Nijmeijer, ik ben woonachtig in Gilze. Ik volg de opleiding tot pedagogisch medewerker bij curio in Breda. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, en om de uitdaging op te zoeken en aan te gaan.  

Ik ben erg leergierig en behulpzaam. 

Ik hoop jullie snel te zien bij BSO Flekss!

Bryan

Bryan

Sportbegeleider

Hoi, ik ben Bryan.  Ik kom uit Breda en werk voornamelijk met vakanties bij de BSO! Ik haal plezier uit het vermaken en enthousiasmeren van kinderen. Ik studeer aan de ALO (3e jaar) en heb een passie voor sporten. De sport die ik het meest beoefen is voetbal, maar je kunt me ook wakker maken voor klimmen, atletiek, skiën, etc! 

Melanie

Pedagogisch medewerkster

Thijs

Sportbegeleider

Hoi hoi,Mijn naam is Thijs Schuurmans en ik kom uit Terheijden. Ik heb mijn diploma sport en bewegen behaald op het CIOS. Sinds kort werk ik bij bso flekss en merk dat ik hier kan doen wat ik echt leuk vind, namelijk met enthousiasme kinderen aan het bewegen krijgen! Zelf ben ik vaak bezig met sporten en vind dit dus ook belangrijk. In mijn vrije tijd voetbal ik met mijn vriendenteam in Terheijden en fitness ik regelmatig

Sarah

Pedagogisch medewerkster

Hoi ik ben Sarah en ik woon in Breda.

Ik heb twee studies af gerond sport en bewegen en pedagogisch medewerker.
Ik werk sinds kort ook als zwemdocent bij de drie berken. Zo kan ik mijn twee grootste passie uitoefenen sport en kinderen stimuleren wat ze allemaal kunnen.
Zelf sport ik ook graag. Vroeger gevoetbald en tennis gespeeld. Nu doe ik aan kickboksen en sinds kort aan paddel

Senna

Pedagogisch medewerkster in ontwikkeling

Heyhey! Mijn naam is Senna Holzken ik ben werkzaam in de regio zuid! Ik sta zelf graag vaak op het voetbalveld en ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten, en samen te sporten!

Tot snel

Willinde

Sportbegeleidster

Hee allemaal,

Mijn naam is Willinde Afink. Ik kom uit Zeeland, maar woon nu in het centrum van Breda. Daar woon ik samen met mijn vriend Luuk. Naast dat ik mijn werk met kinderen ontzettend leuk vind ga ik zo nu en dan eens naar de sportschool of naar een terrasje met vrienden. Ook spelletjes doen vind ik leuk.

Mijn werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag op verschillende locaties. Ik richt me op het sportieve gedeelte van de middag/ avond, maar ik ben er ook zeker om mee te denken met iets knutselen of een leuk spelletje.

 

Jullie als ouders gaan mij dus wat vaker zien met het ophalen en brengen van de kinderen. Ik hoop dat jullie een beter beeld hebben van de nieuwe persoon die bij jullie kinderen is na schooltijd. 

Groetjes,

Willinde

Glenn

Sportbegeleider

Hallo allemaal, ik ben Glenn,  vader van een dochtertje Kensi en ik kom het team van Flekss versterken. Ik ga aan de slag als sportcoach en zorg dat er iedere dag voor alle locaties een leuke sportactiviteit te doen is. Ik zal ook op verschillende locaties ondersteuning bieden. Na een aantal jaar als keeperstrainer/coördinator te hebben gewerkt bij NAC Breda heb ik super veel zin om met jullie op de sport-BSO te zorgen voor sportieve en vooral leuke middagen. Tot snel!

Mark

Sportbegeleider

Hey, laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Mark Robbesom en woonachtig in Breda. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met topsport, ik doe namelijk handal op Eredivisie niveau. Verder vind ik het leuk om te fitnessen en padellen. Ik heb er in iedergeval heel veel zin. 

Zie jullie snel!

Regio West

renate.sport.bso.flekss

Renate

Regioleider Noord & West

Hoii! Leuk om kennis te maken, ik ben Renate en ik ben regioleider van de locaties in West Breda en Etten-Leur. 

 

Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd, ik zorg er namelijk voor dat alles op de BSO goed verloopt. 

Naast de uren die ik besteed op mijn BSO locaties, ben ik ook te vinden als vakleerkracht LO op basisschool de Rietvink en de Driezwing. Ik ben zelf namelijk afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. 

In mijn vrije tijd zing en dans ik graag, zo heb de vooropleiding musicaltheater gevolgd in Tilburg en ben ik terug te vinden in verschillende videoclips als danseres. 

 

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij flekss!

Bowien

Assistent leidinggevende Regio West/
Sportbegeleidster

Hoi Hoi,

Mijn naam is Bowien en ik ben woonachtig in Zundert. Ik ben afgestudeerd als docent Lichamelijke Opvoeding aan de ALO. 

 

Vanuit Flekss geef ik met veel plezier gymlessen op basisscholen, maar ben ik ook bijna dagelijks op de groep te vinden. Ik vind het leuk om (actief) bezig te zijn met kinderen.

Zelf beoefen ik de sport atletiek op nationaal niveau. Ik ben gespecialiseerd in het onderdeel kogelslingeren. Hierdoor ben ik in mijn vrije tijd vaak op de atletiekbaan te vinden.

 

Ik hoop je snel te zien bij Sport-BSO Flekss!

Mees

Pedagogisch coach en Beleidsmedewerkster

Hoi hoi! Mijn naam is Mees. In 2019 heb ik de sportopleiding het Cios afgerond en ben ik afgestudeerd als sport- en bewegingscoördinator. Hierna heb ik een deeltijd Hbo-opleiding gevolgd en ben ik afgestudeerd als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Bij Sport-BSO Flekss werk ik van maandag t/m donderdag als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Het is mijn passie om met kinderen samen te werken en bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Daarnaast haal ik ook veel energie uit het samenwerken met collega’s en ouders. Natuurlijk ben ik ook gek op sporten! Zelf zit ik op hockey en ga ik regelmatig skiën met familie.

Joep

Serviceteam/ Sportbegeleider

Mijn naam is Joep en woonachtig in Prinsenbeek. Na mijn studies Sport en Bewegen op het ROC Tilburg en Health & Social Work op het Avans, ben ik gaan werken bij BSO Flekss. Mijn hobby’s zijn voetbal en fitnessen. Op de bso vind ik het belangrijk dat alle kinderen plezier maken op hun eigen manier en het naar hun zin hebben door zichzelf te zijn! Ik hoop hier een steentje aan bij te kunnen dragen!

Bernd

Sportbegeleider

Hoi! Mijn naam is Bernd, ben 19 jaar oud en sinds kort werkend bij Flekss. Ik voetbal bij baronie in de O23-1. Mijn andere hobby is snowboarden en ben dus elke winter op de piste te vinden. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en daarom heb ik ook voor deze baan gekozen.

Noah

Sportbegeleider

Hallo allemaal!Mijn naam is Noah en ik woon in Breda. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS met niveau 4. Hierbij heb ik al veel ervaring op mogen doen op gebied van lesgeven op basisscholen en heb ik mijn Citytrainers certificaat behaald. Ik studeer nu aan de Fontys ALO om sportdocent te worden. Daarnaast train en geef ik al zo’n 4,5 jaar bootcamp & obstacle training aan volwassene en kinderen, bij BOTS in Prinsenbeek. Ook doe ik aan boulderen in Breda bij Bruut. Tot slot begeleid ik in de vakanties met heel veel plezier verschillende sportkampen voor kinderen. Ik vind het dan ook super leuk, om kinderen lekker in beweging te brengen en ze dan met een lach op hun gezicht naar huis zien vertrekken. 

Jaimy

Sportbegeleider

Hallo allemaal,

Ik heet Jaimy Willemse, kom uit Zevenbergen en vind het leuk om met kinderen te werken. Ik heb zelf de opleiding Vitalis sport en bewegen afgerond, daarna ben ik gaan werken bij BSO Flekss. Zelf voetbal ik al vanaf mijn vierde en vind het nog steeds leuk om te doen. Ik hoop jullie allemaal snel te zien!

Femke

Sportbegeleidster

Heyy! Mijn naam is Femke en ik ben woonachtig in Tholen. In 2022 heb ik mijn maatschappelijke zorg niveau 4 diploma behaald. Nu ben ik werkzaam bij Sport-BSO Flekss, locatie Prinsenbeek.
Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en hou er van om nieuwe uitdagingen aan te gaan en deze enthousiasme ook bij de kinderen over te brengen. Hopelijk zie ik jullie snel!

Michelle

Sportbegeleidster

Hoi hoi, 

Mijn naam is Michelle van der Aa en sport begeleidster bij Flekss locatie Groenstraat. Ik heb op deze locatie een korte tijd stage gelopen, maar ik had het zo ontzettend naar mijn zin dat ik hier ben komen werken. Ik heb de opleiding sport en recreatiemedewerker en sport en bewegingsleider afgerond aan het ROC Tilburg. Voorlopig ben ik nog lang niet uitgestudeerd, dus jullie zullen mij vooral in de schoolvakanties tegen komen. Als sport begeleidster ben ik dol op kinderen, en hen laten bewegen op een plezierige manier is dan ook graag wat ik doe. Ik hoop jullie dan ook snel te zien bij Sport BSO Flekss!

Mike

Sportbegeleider

Ik ben Mike Verheijen, ik woon  in Etten-Leur.
Ik ben een Sportieve en Avontuurlijke jongen,
Mijn hobby’s zijn Tennissen en Padellen in het weekend vindt sporten dus Super Leuk.
Ik werk in het weekend bij een outdoor & recreatie bedrijf waar ik met verschillende doelgroepen werk,
Verder hou ik ook van feestjes zo zit ik bij een carnavalsvereniging en ga ik in het Weekend op stap.

 

Esmee

Pedagogisch Medewerkster

Hee hee,

Mijn naam is Esmee. Ik ben net afgestudeerd als Vaktherapeut met als richting drama. Ik heb ervoor gekozen om binnen Flekss te gaan werken als pedagogisch medewerker, daarnaast word ik momenteel ingewerkt als pedagogisch coach- en beleidsmedewerker. Hier doe ik ook een opleiding voor. Zo heb ik een wisselende functie en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. In mijn vrije tijd houd ik van paardrijden, dansen en actief bezig zijn in de natuur.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

Denise

Pedagogisch medewerkster in ontwikkeling

Heyy, mijn naam is Denise  en ik kom uit Breda. Ik volg de opleiding sport en coaching op het Johan Cruyff College en loop het gehele schooljaar stage bij Flekss en hoop hier veel te leren.Hopelijk tot snel!

Amy

Sportbegeleidster

Mijn naam is Amy Mathijssen en ik woon in Etten-Leur. Ik studeer momenteel pedagogiek. Vorig jaar heb ik Cios/sport en bewegen niveau 4 afgerond. Hierdoor heb ik erg veel ervaring op gedaan! In mijn vrije tijd voetbal ik en ga ik graag op stap met vriendinnen. Ik werk op donderdag bij Focus in Etten-Leur ik hoop jullie snel een keertje te zien!

Alexander

Sportbegeleider

Hallo iedereen,

Mijn naam is Alexander Gaal. Niet van Gaal 😉. Ik ben 22 jaar en woon in Roosendaal. Ik kom uit Barendrecht en ben afgestudeerd van het Cios sport en bewegen. 

Mijn hobby’s zijn fitnessen en huurkarten.

 

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met stages en banen om les te geven in sportactiviteiten. Ik ben sinds Januari werkzaam als sportbegeleider bij Sport BSO Flekss. Mijn passie is het organiseren en uitvoeren van activiteiten aan kinderen. Ik krijg energie als ik zie dat kinderen een leuke tijd beleven, zich kunnen uiten en steeds beter worden in hun eigen kwaliteiten op een leuke en speelse manier. 

 

Ik kijk al uit naar de volgende sportactiviteiten. Jullie ook?

 

Met sportieve groet,

 

Alexander Gaal

Overig

Wim

Onderhoud

Roy

Onderhoud

Arno

Chauffeur

Hoi, ik ben Arno, vanaf begin 2022 ben ik chauffeur bij de BSO, het bevalt me prima!!

Tonny

Dreamteam

Hoi allemaal!
Ik ben Tonny, getrouwd en moeder van een zoon en dochter, en oma van 2 kleindochters.
Sinds juni ’22 werk ik voor Flekss in het dreamteam.
Ik vind het heel leuk om voor flekss te werken!

Chantee

Invalkracht

Anne

Chauffeur