Vorige slide
Volgende slide

De Wildert

Op 1 maart 2022 heeft Sport-BSO Flekss een nieuwe locatie geopend bij Basisschool De Wildert. Flekss mag de opvang gaan verzorgen voor de kinderen vanaf 4 jaar en ouder en Kinderdagverblijf Melodie voor de jongere kinderen (0 t/m 3 jaar). Dit gaat allemaal gebeuren onder de vlag van ‘Kindcentrum Haagse Beemden’.

 
Dagelijks organiseren wij leuke sport- en spelactiviteiten. Denk hierbij aan voetbal, verstoppertje en tien tellen in de rimboe tot leuke knutselactiviteiten. Wij proberen de kinderen op een leuke en sportieve manier in beweging te brengen in een veilige omgeving, waar ieder kind zichzelf kan en mag zijn. 
 
Tijdens schoolweken zijn wij geopend van 07:00 tot 08:30 en van 15:00 tot 18:30. Op woensdag zijn wij al geopend vanaf 12:15. Onze openingstijden sluiten altijd exact aan op de schooltijden van De Wildert. Tijdens de vakantieweken zijn wij geopend van 07:30 tot 18:30 en hebben wij altijd leuke uitjes op het programma staan. Denk hierbij aan MonkeyTown, speurtocht in het bos, de bioscoop, bowlen en natuurlijk heel veel sport en spel
 
Mocht uw zoon/dochter op een andere school zitten dan Basisschool De Wildert? Ook dan bent u van harte welkom bij Sport-BSO Flekss. Wij halen kinderen op die in groep 1-2-3 zitten van de volgende basisscholen:
  • De Wildert
  • De Kievitsloop
  • De Burgst Kroeten
  • De Driezwing

Zit uw kind in groep 1-2-3 van een andere school uit de Haagse Beemden, dan zijn jullie van harte welkom op locatie De Rietvink. Alle kinderen die in groep 4 of hoger zitten, zijn welkom bij locatie Kraaienest.

Het team van locatie De Wildert

renate.sport.bso.flekss

Renate

Regioleider Noord &
West

Hoii! Leuk om kennis te maken, ik ben Renate en ik ben regioleider van de locaties in Noord & West te Breda en Etten-Leur. 

 

Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd, ik zorg er namelijk voor dat alles op de BSO goed verloopt. 

Naast de uren die ik besteed op mijn BSO locaties, ben ik ook te vinden als vakleerkracht LO op basisschool de Rietvink en de Driezwing. Ik ben zelf namelijk afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. 

In mijn vrije tijd zing en dans ik graag, zo heb de vooropleiding musicaltheater gevolgd in Tilburg en ben ik terug te vinden in verschillende videoclips als danseres. 

 

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij flekss!

Naomi

Assistent leidinggevende Noord | Verantwoordelijk BSO+

Hoi allemaal! 

 

Mijn naam is Naomi, 

Pedagogisch medewerkster, assistent leidinggevende van regio Noord en verantwoordelijk voor  BSO+.

 

Ik ben vaak te vinden op de groep en vind het erg leuk om met kinderen te werken! 

Ook ben ik al een aantal jaar werkzaam bij deze leuke  Kinderopvang. 

 

 Ik hoop jullie snel eens te zien!🤩

Zefanja

Pedagogisch medewerkster

Hii allemaal!

Mijn naam is Zèfanja Pattirane. Ik heb mijn MBO niveau 4 diploma voor sociaal werk en ben op dit moment bezig met de opleiding Pedagogisch Medewerker.

Ik vind het super leuk om met kinderen te werken en hoop jullie snel te zien!

Diego

Sportbegeleider

Hallo,
Ik ben Diego, ik hou enorm van sporten. Zelf zit ik al 16 jaar op voetbal en heb er nog alle plezier in! Ik zal vooral te zien zijn op locatie de Wildert.

Senna

Sportbegeleidster

Heyhey! Mijn naam is Senna Holzken ik ben werkzaam in de regio Noord! Ik sta zelf graag vaak op het voetbalveld en ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten, en samen te sporten!

Tot snel

Quinty

Sportbegeleidster

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Quinty en ik woon in Breda. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding sport en coaching. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. 

Ik vind het super leuk om met kinderen om te gaan en hoop jullie snel te zien!

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen (behalve de eigen bijdrage) op het moment dat u de kinderopvangtoeslag heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam door te mailen naar info@flekss.nl

Informatie

LRK-nummer: 302398028
 
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076-3034242
 
Oudercommissie:  noord-oc@flekss.nl
De Wildert – De Rietvink – Kraaienest – De Fontein: Deze locaties vallen onder regio noord.

Adres

Twaalfbunder 2

4823 BJ Breda