De Wildert

Op 1 maart 2022 heeft Sport-BSO Flekss een nieuwe locatie geopend bij Basisschool De Wildert. Flekss mag de opvang gaan verzorgen voor de kinderen vanaf 4 jaar en ouder en Kinderdagverblijf Melodie voor de jongere kinderen (0 t/m 3 jaar). Dit gaat allemaal gebeuren onder de vlag van ‘Kindcentrum Haagse Beemden’.
 
Dagelijks organiseren wij leuke sport- en spelactiviteiten. Denk hierbij aan voetbal, verstoppertje en tien tellen in de rimboe tot leuke knutselactiviteiten. Wij proberen de kinderen op een leuke en sportieve manier in beweging te brengen in een veilige omgeving, waar ieder kind zichzelf kan en mag zijn. 
 
Tijdens schoolweken zijn wij geopend van 07:00 tot 08:30 en van 15:00 tot 18:30. Op woensdag zijn wij al geopend vanaf 12:15. Onze openingstijden sluiten altijd exact aan op de schooltijden van De Wildert. Tijdens de vakantieweken zijn wij geopend van 07:30 tot 18:30 en hebben wij altijd leuke uitjes op het programma staan. Denk hierbij aan MonkeyTown, de bioscoop, bowlen etc. 
 
Mocht uw zoon/dochter op een andere school zitten dan Basisschool De Wildert? Ook dan bent u van harte welkom bij Sport-BSO Flekss. Wij halen kinderen op van alle basisscholen in Breda en omstreken.

BSO bij Flekss kost gemiddeld
tussen de €0.28 en €1.09 netto per uur.

Wij rekenen graag voor u uit wat de BSO u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de BSO-rekening pas te betalen op het moment dat de kinderopvangtoeslag is gestort.

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam door te mailen naar info@flekss.nl

Informatie

LRK-nummer: 302398028
 
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 06-25236572
 
Oudercommissie:  noord-oc@flekss.nl
De Wildert – De Rietvink – Kraaienest – De Fontein: Deze locaties vallen onder regio noord.

Adres

Twaalfbunder 2

4823 BJ Breda

De leukste BSO van de Haagse Beemden

Previous
Next