Kinderopvang Oosterhout

Welkom bij de leukste Kinderopvang van Oosterhout en omstreken

Kinderopvang in Oosterhout:
Kinderdagverblijf en sport-BSO

Op zoek naar professionele kinderopvang in Oosterhout? Ontdek ons toegewijde kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (sport-BSO) in Oosterhout voor jouw kleintje. Bij ons staat zorgzaamheid centraal. Ons ervaren team biedt een veilige, stimulerende omgeving waar kinderen kunnen groeien, leren en spelen.

Kies voor onze kinderopvang in Oosterhout en geef jouw kind de beste start. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw kind kunnen ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.

Onze 3 BSO locaties in Oosterhout

Sport.bso.flekss.de.fennaas.oosterhout.sport.bso2

Oosterhout (BSO + KDV)

De Fennaas

Bakkerstraat 2

4901EA Oosterhout

Oosterhout

Menorah

Krijtenberg 1

4904 PW Oosterhout

Heijl.sport-bso.oosterhout

Oosterhout

Heijl

Wilhelminalaan 117

4905AV Oosterhout

Vraag vrijblijvend een proefmiddag aan in Oosterhout

Kinderopvang Flekss is een kinderopvang organisatie, gevestigd in Breda, Etten-Leur, Prinsenbeek, Oosterhout, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Dongen en Rijen. In totaal hebben wij 20 verschillende locaties. Wij hebben 3 verschillende takken. Een sport-BSO, kinderdagverblijf en BSO+.

Flekss is de goedkoopste aanbieder in Oosterhout

Wij rekenen graag voor u uit wat in Oosterhout de kinderopvang maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen op het moment dat u de kinderopvang heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Buitenschoolse opvang Oosterhout, wees er op tijd bij!

Om zeker te zijn van een plekje op de Buitenschoolse opvang (BSO) in Prinsenbeek of het kinderdagverblijf is het verstandig om je tijdig in te schrijven. De maandag, dinsdag en donderdag zijn gewilde opvangdagen. Inschrijven voor flexibele opvang is helaas niet meer mogelijk bij Flekss. Je kiest altijd vaste dagen en kunt wisselen indien de planning het toelaat. Klik hier om je zelf in te schrijven.

Met ons kinderdagverblijf in Oosterhout bieden we meer dan alleen oppas. We ondersteunen de ontwikkeling van jouw kind door middel van educatieve activiteiten die aansluiten op hun leeftijd en interesses.

Flekss kinderopvang in Oosterhout is een bruisende plek waar kinderen hun sociale vaardigheden ontwikkelen terwijl ze plezier maken. Onze gekwalificeerde begeleiders helpen hen bij hun eerste stappen in een gestructureerde leeromgeving.

Voor oudere kinderen bieden we BSO in Prinsenbeek aan, waar ze na schooltijd kunnen genieten van een scala aan leuke en educatieve activiteiten. Van sport en spel tot creatieve projecten: we bieden een gevarieerd programma dat aansluit op hun interesses.

Leer meer over Flekss Kinderopvang

Sport-bso.geertruidenberg
Over Ons

In 2015 is BSO Flekss begonnen in een scoutinggebouw in de Haagse Beemden. Inmiddels vangen wij wekelijks meer dan 1.000 kinderen op bij de BSO(+)en het kinderdagverblijf.

Sport-bso.prinsenbeek.
Het Team

Onze gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers stellen zich op deze pagina graag aan u voor.

sport.bso.etten.leur
Beleidsplan

Hoe handelen onze medewerkers tijdens bepaalde omstandigheden? Dit hebben wij allemaal geschreven in een uitgebreid beleidsplein welke jaarlijks wordt aangepast.

sport.bso.breda
Tarieven

Flekss is al jarenlang de goedkoopste aanbieder in regio Breda. Afhankelijk van het (gezamenlijke) bruto inkomen betaal je maandelijks een eigen bijdrage.

Gratis Haal service

Bij BSO Flekss halen wij kinderen op van bijna alle scholen uit Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, Dongen, Rijen Geertruidenberg en Oosterhout. wij regelen het vervoer van school naar de BSO. Wij hebben de beschikking over 14 stints, 6 bussen en 12 personenauto’s. 

sport.bso.geertruidenberg

Sportieve Medewerkers

Dagelijks staan er professionele, enthousiaste en sportieve medewerkers voor de groep met afwisselende (sport)activiteiten.

Persoonlijk contact

U kunt altijd mailen of bellen met ons serviceteam. Te bereiken via info@flekss.nl en 076-3034242

Ervaring

Al meer dan 8 jaar lang verzorgen wij wekelijks voor meer dan 1000 kinderen opvangen in regio Breda en omstreken.

Pakketten en Tarieven 2024

Compleet
52 weken
€8,30 per uur
 • Basispakket & 12 vakantiedagen
 • Laagste uurtarief
 • 2 uur opvang extra per maand voor studiedagen
Basis
40 weken
€9 per uur
 • Eind schooltijd tot 18.30
 • Opvang tijdens de vakanties is niet mogelijk
 • Kosten gemakkelijk te berekenen via onze rekentool
Voorschoolse opvang
€9 per uur
 • 07.00/07:30 tot 08.30 uur
 • Brengen uw kind naar school
 • Mogelijk op bijna alle locaties
Vakantie
12 weken
€9 per uur
 • 07.30 tot 18.30 uur
 • Leuke uitjes zoals MonkeyTown, het bos etc.
 • Kosten gemakkelijk te berekenen via onze rekentool