Previous
Next

De Fontein

Vanaf januari 2021 is BSO Flekss ook van start gegaan bij basisschool de Fontein – IKC Oase in het in 2018 gerenoveerde pand. De ruimtes zien er hier fantastisch uit. Wij hebben de beschikking over een mooi lokaal, een grote gymzaal en het gehele schoolplein.
 
Even geen zin om te sporten? Uiteraard kan er ook gegamed, getekend of gespeeld worden bij Flekss. Ook hebben wij onze eigen airhockey tafel hier op locatie staan en verschillende spelcomputers.  Niets moet en alles mag bij BSO Flekss. Zit je op bijvoorbeeld De Tweesprong of De Weilust? Ook dan kan je je inschrijven voor Flekss. Wij halen alle kinderen op met onze BSO-bus en maken er te gekke sportactiviteiten van.
 
Tijdens de vakanties staat er iedere dag een uitje op het programma. Denk hierbij aan bowlen, bioscoop, een speelparadijs of een potje lasergamen. Iedere dag zorgen wij voor een gevarieerd aanbod waardoor ieder kind aan het einde van de middag voldaan en moe huiswaarts keert.
 

BSO bij Flekss kost gemiddeld
tussen de €0.28 en €1.09 netto per uur.

Wij rekenen graag voor u uit wat de BSO u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de BSO-rekening pas te betalen op het moment dat de kinderopvangtoeslag is gestort.

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met Diego 0654281631 en we plannen snel een proefmiddag in.

Informatie

LRK-nummer: 235408761
 
 
Mail: defontein@flekss.nl
Telefoon: 0654281631

Adres

Kameelstraat 2

 4817 BS Breda

De leukste BSO van Brabantpark

Previous
Next