Vorige slide
Volgende slide

De Nowies - Kinderdagverblijf

1 februari 2024 is ‘Kinderdagverblijf Flekss – De Nowies’ officieel van start gegaan de Kerkstraat 2 in Etten-Leur. Wij gaan de kinderen opvangen in 2 horizontale groepen van 0 t/m 2 jaar (babygroep) en 2 t/m 4 jaar (peutergroep). Alle vergunningen zijn inmiddels binnen en het pand voldoet aan alle eisen. Op de babygroep mogen wij dagelijks maximaal 12 kinderen opvangen en op de peutergroep 16 kinderen.

 

Onze ervaren pedagogisch medewerkers stellen onderaan deze pagina zichzelf graag aan u voor. Als u kiest voor Kinderdagverblijf Flekss, dan kunt u op deze pagina precies zien wie voor uw kind(eren) gaat zorgen

 

Tarieven kinderdagverblijf 2024

  • Openingstijden: 07:00-18:30 (11.5 uur per dag)
  • 1 dag per week, is 49,83 uur per maand
  • Uurtarief: €9,65 (2024)
  • 1 dag per week, is €480,86 per maand (Bruto). U betaalt als u werkt of een opleiding volgt maar een deel van deze kosten. Hoeveel u zelf gaat betalen kunt u hier uitrekenen. Komt u er zelf niet uit? Bel dan even naar 076-3034242 en wij rekenen dit graag voor u uit.
  • Het maximaal uurtarief kinderopvang 2024 in Nederland is €10,25 per uur.
  • Wij zijn dagelijks geopend van 07:00-18:30.  
LET OP: het is alléén mogelijk om een halve dag af te nemen op woensdag!

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Kimberly door te mailen naar kimberly@flekss.nl

Het team van KDV De Nowies

Kimberly

Kimberly

Manager KDV

Hoi iedereen,

Ik ben Kimberly, moeder van 2 kinderen, woonachtig in Breda en inmiddels al een aantal jaar werkzaam binnen Flekss. Ik ben de manager van de kinderdagverblijven van Flekss en zal de kwaliteit op de kinderopvang waarborgen. Wij hopen jullie snel te zien en samen het avontuur binnen ons kinderdagverblijf aan te gaan.

Lotte

Lotte

Assistent leidinggevende

Hoi,
Ik ben Lotte, samen met mijn man, zoon en dochter woon ik in Achtmaal.
Sinds 2006 ben ik werkzaam in de kinderopvang. In januari start ik als assistent leidinggevende in Etten-Leur. Je zult me daar ook tegen komen op de babygroep.
Ik heb er erg veel zin!! Tot snel!

Iris

Iris

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Iris, woonachtig in Etten-Leur maar niet voor lang meer want mijn vriend en ik hebben een huis gekocht in Hoeven en gaan daar binnenkort samenwonen.

In juni 2023 ben ik afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogische medewerker en sindsdien werkzaam in de kinderopvang. Ik heb van jongs af aan al een passie voor kinderen en vind het daarom ontzettend leuk dat ik van mijn passie mijn baan heb kunnen maken. Ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid en dat maakt het werken met kinderen zo leuk.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en nog meer ervaring op te doen binnen Flekss!

Judith

Judith

Pedagogisch medewerkster

Hoi, ik ben Judith en ben woonachtig in Breda. Ik ben getrouwd met Remko en samen hebben we een zoon Thijmen. Ik werk al heel wat jaren als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en start per Januari 2024 een nieuw avontuur bij Flekss Etten-Leur de Nowies op de peutergroep! Ik heb er ontzettend veel zin in! Tot snel!

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen op het moment dat u de kinderopvang heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

kinderdagverblijf etten-leur

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Klik dan op onderstaande button om een proefmiddag aan te vragen.

Informatie

LRK-nummer: 247529308
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoonnummer babygroep/peutergroep: 076 – 3034244
Voor algemene vragen telefoon: 076 – 303 4242
 
Mailadres oudercommissie: west-oc@flekss.nl
De Groenstraat – De Drie Linden – Kerkwerve – Focus – De Nowies: Deze locaties vallen onder regio west.

Adres

Kerkstraat 2
4871EB EB Etten-Leur