Previous slide
Next slide

De Nowies

Als alles meezit gaat Flekss 1 december 2023 open op onze nieuwe locatie in Etten-Leur aan de Kerkstraat. Dit is echt een prachtig pand. De afgelopen 9 maanden hebben veel mensen ontzettend hard gewerkt om dit pand om te toveren tot een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Op de begaande grond zijn kinderen welkom van 0 t/m 3 jaar en vanaf de eerste verdieping zijn er 77 kinderen welkom die op 1 van de volgende basisscholen zitten:

  • De Hasselbraam
  • De Avonturijn
  • De Toverlaars
  • De Leest
  • De Springplank 
  • De Hofstee
  • De Pontus
Zit uw kind op een andere basisschool in Etten-Leur, dan is uw kind welkom bij 1 van onze andere locaties in Etten-Leur

Locatie Kerkwerve

Locatie Focus

Waarom kiezen voor Sport-BSO Flekss?
Hetgeen wat Flekss onderscheidt is het feit dat wij iedere dag sport- en spelactiveiten organiseren. Naast al deze sportactiviteiten is er ook meer dan voldoende tijd voor andere bezigheden zoals knutselen, vrij spelen en cupcakes bakken bijvoorbeeld. 
 
Flekss heeft meer dan 20 verschillende locaties (in Breda en omstreken) en wij durven wel te zeggen dat locatie De Nowies de grootste en de mooiste BSO is van allemaal. Maak snel een proefmiddag en ervaar het zelf.
 
 

BSO bij Flekss kost gemiddeld
tussen de €0.28 en €1.09 netto per uur.

Wij rekenen graag voor u uit wat de BSO u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de BSO-rekening pas te betalen op het moment dat de kinderopvangtoeslag is gestort.

Spelmiddag-Etten-Leur-BSO

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Klik dan op onderstaande button om een proefmiddag aan te vragen.

Informatie

LRK-nummer: volgt binnenkort
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076 – 303 4242
 
Mailadres oudercommissie: west-oc@flekss.nl
 De Groenstraat – De Drie Linden – Kerkwerve – Focus – De Nowies: Deze locaties vallen onder regio west. Renate is regioleider van deze regio en te bereiken via renate@flekss.nl

 

Adres

Kerkstraat 2
4871EB EB Etten-Leur

De leukste BSO van Etten-Leur

Impressie van onze BSO Locatie 'De Nowies'

Previous slide
Next slide