Vorige slide
Volgende slide

De Nowies - BSO

Locatie De Nowies in Etten-Leur aan de Kerkstraat 2 is echt een schitterende locatie. De afgelopen 9 maanden hebben veel mensen ontzettend hard gewerkt om deze verloederde locatie om te toveren tot een kinderdagverblijf in Etten-Leur en een buitenschoolse opvang. Op de begaande grond zijn kinderen welkom van 0 t/m 3 jaar en vanaf de eerste verdieping zijn er 88 kinderen welkom die op 1 van de volgende basisscholen zitten:

  • De Hasselbraam
  • De Avonturijn
  • De Toverlaars
  • De Leest 
  • De Springplank 
  • De Hofstee
  • De Pontus

Voorschoolse opvang is ook mogelijk en tijdens de vakanties zijn zijn uiteraard de gehele dag geopend van 07:00-18:30.


Zit uw kind op een andere basisschool in Etten-Leur, dan is uw kind welkom bij 1 van onze andere locaties in Etten-Leur

Locatie Kerkwerve

Locatie Focus


Waarom kiezen voor Sport-BSO Flekss?
Hetgeen wat Flekss onderscheidt is het feit dat wij iedere dag sport- en spelactiveiten organiseren. Naast al deze sportactiviteiten is er ook meer dan voldoende tijd voor andere bezigheden zoals knutselen, vrij spelen en cupcakes bakken bijvoorbeeld. 
 

Flekss heeft meer dan 20 verschillende locaties (in Breda en omstreken) en wij durven wel te zeggen dat locatie De Nowies de grootste en de mooiste BSO is van allemaal. 

 

Het team van locatie De Nowies BSO

renate.sport.bso.flekss

Renate

Regioleider Noord &
West

Hoii! Leuk om kennis te maken, ik ben Renate en ik ben regioleider van de locaties in West Breda en Etten-Leur. 

 

Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd, ik zorg er namelijk voor dat alles op de BSO goed verloopt. 

Naast de uren die ik besteed op mijn BSO locaties, ben ik ook te vinden als vakleerkracht LO op basisschool de Rietvink en de Driezwing. Ik ben zelf namelijk afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. 

In mijn vrije tijd zing en dans ik graag, zo heb de vooropleiding musicaltheater gevolgd in Tilburg en ben ik terug te vinden in verschillende videoclips als danseres. 

 Flekss!

Bowien

Assistent leidinggevende Regio West/Sport Begeleidster

Hoi Hoi,

Mijn naam is Bowien en ik ben woonachtig in Zundert. Ik ben afgestudeerd als docent Lichamelijke Opvoeding aan de ALO. 

 

Vanuit Flekss geef ik met veel plezier gymlessen op basisscholen, maar ben ik ook bijna dagelijks op de groep te vinden. Ik vind het leuk om (actief) bezig te zijn met kinderen.

Zelf beoefen ik de sport atletiek op nationaal niveau. Ik ben gespecialiseerd in het onderdeel kogelslingeren. Hierdoor ben ik in mijn vrije tijd vaak op de atletiekbaan te vinden.

 

Ik hoop je snel te zien bij Sport-BSO Flekss!

Mees

Pedagogisch coach en beleidsmedewerkster

Hoi hoi! Mijn naam is Mees. 

In 2019 heb ik de sportopleiding het Cios afgerond en ben ik afgestudeerd als sport- en bewegingscoördinator. Hierna heb ik een deeltijd Hbo-opleiding gevolgd en ben ik afgestudeerd als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Bij Sport-BSO Flekss werk ik van maandag t/m donderdag als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Het is mijn passie om met kinderen samen te werken en bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Daarnaast haal ik ook veel energie uit het samenwerken met collega’s en ouders. Natuurlijk ben ik ook gek op sporten! Zelf zit ik op hockey en ga ik regelmatig skiën met familie

Alexander

Sportbegeleider

Hallo iedereen,

Mijn naam is Alexander Gaal. Niet van Gaal 😉. Ik ben 22 jaar en woon in Roosendaal. Ik kom uit Barendrecht en ben afgestudeerd van het Cios sport en bewegen. 

Mijn hobby’s zijn fitnessen en huurkarten.

 

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met stages en banen om les te geven in sportactiviteiten. Ik ben sinds Januari werkzaam als sportbegeleider bij Sport BSO Flekss. Mijn passie is het organiseren en uitvoeren van activiteiten aan kinderen. Ik krijg energie als ik zie dat kinderen een leuke tijd beleven, zich kunnen uiten en steeds beter worden in hun eigen kwaliteiten op een leuke en speelse manier. 

 

Ik kijk al uit naar de volgende sportactiviteiten. Jullie ook?

 

Met sportieve groet,

 

Alexander Gaal

Esmee

Pedagogisch Medewerkster

Hee hee,

Mijn naam is Esmee. Ik ben net afgestudeerd als Vaktherapeut met als richting drama. Ik heb ervoor gekozen om binnen Flekss te gaan werken als pedagogisch medewerker, daarnaast word ik momenteel ingewerkt als pedagogisch coach- en beleidsmedewerker. Hier doe ik ook een opleiding voor. Zo heb ik een wisselende functie en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. In mijn vrije tijd houd ik van paardrijden, dansen en actief bezig zijn in de natuur.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

Iris

Pedagogisch Medewerkster

Ik ben Iris, woonachtig in Etten-Leur maar niet voor lang meer want mijn vriend en ik hebben een huis gekocht in Hoeven en gaan daar binnenkort samenwonen.

 

In juni 2023 ben ik afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogische medewerker en sindsdien werkzaam in de kinderopvang. Ik heb van jongs af aan al een passie voor kinderen en vind het daarom ontzettend leuk dat ik van mijn passie mijn baan heb kunnen maken. Ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid en dat maakt het werken met kinderen zo leuk.

 

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en nog meer ervaring op te doen binnen Flekss!

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang  in Etten-Leur u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen (behalve de eigen bijdrage) op het moment dat u de kinderopvangtoeslag heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Klik dan op onderstaande button om een proefmiddag aan te vragen.

Informatie

LRK-nummer: 156687884
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076 – 303 4242
 
Mailadres ouderraad: west-oc@flekss.nl
 De Groenstraat – De Drie Linden – Kerkwerve – Focus – De Nowies: Deze locaties vallen onder regio west. Renate is regioleider van deze regio en te bereiken via renate@flekss.nl

Adres

Kerkstraat 2
4871EB EB Etten-Leur