Vorige slide
Volgende slide

BSO+ Kraaienest

Welkom bij de eerste en nieuwste BSO+ van Breda.

 

Een BSO+ is een locatie waar kinderen welkom zijn die op speciaal basisonderwijs zitten en behoefte hebben aan extra structuur en ondersteuning. Bij een BSO+ worden kinderen opgevangen in kleinere groepen en staan er medewerkers op de groep met extra ervaring. Wij bieden alleen buitenschoolse opvang aan, ook is onze BSO+ geopend tijdens vakanties- en/of studiedagen. 1 mei 2024 gaan wij officieel van start.

 

Scholen waar wij dagelijks kinderen gaan ophalen zijn:

  • Het Kasteel
  • ONS SBO
  • De Singel
  • De Spreekhoorn

Ouders betalen dezelfde tarieven als de reguliere BSO. Binnenkort als er meer informatie bekend is zullen wij dat delen op deze pagina.

Op een reguliere BSO heb je gemiddeld 1 medewerker op 11 kinderen. Op de BSO+ hebben wij 1 medewerker op maximaal 8 kids.

 

Op deze locatie hebben wij plaats voor maximaal 21 kinderen.

 

Wij kijken per kind of het passend is om aan te sluiten bij onze BSO+. Wij hebben helaas niet de voorzieningen om kinderen op te vangen met een lichamelijke handicap of extra medische begeleiding.

 

Het team van locatie BSO+ Kraaiennest

Naomi

Verantwoordelijk BSO+

Hoi allemaal! 

 

Mijn naam is Naomi, 

Pedagogisch medewerkster, assistent leidinggevende van regio Noord en verantwoordelijk voor  BSO+.

 

Ik ben vaak te vinden op de groep en vind het erg leuk om met kinderen te werken! 

Ook ben ik al een aantal jaar werkzaam bij deze leuke kinderopvang. Voor vragen kunt u ook altijd mailen naar naomi@flekss.nl

 

 Ik hoop jullie snel eens te zien!🤩

Esmee

Pedagogisch Medewerkster

Hee hee,

Mijn naam is Esmee. Ik ben net afgestudeerd als Vaktherapeut met als richting drama. Ik heb ervoor gekozen om binnen Flekss te gaan werken als pedagogisch medewerker, daarnaast word ik momenteel ingewerkt als pedagogisch coach- en beleidsmedewerker. Hier doe ik ook een opleiding voor. Zo heb ik een wisselende functie en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. In mijn vrije tijd houd ik van paardrijden, dansen en actief bezig zijn in de natuur.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten!

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen op het moment dat u de kinderopvang heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam door te mailen naar info@flekss.nl

Informatie

LRK-nummer: 328005526
 
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076- 303 4242
 
Mailadres oudercommissie: noord-oc@flekss.nl
 De Wildert – De Rietvink – Kraaienest – De Fontein: Deze locaties vallen onder regio noord.

Adres

Tweeschaar 12

4822AT Breda