Made

1 april 2024 gaat Flekss van start met kinderopvang in Made. Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn welkom aan de Nieuwstraat 51 in Made. Op dit moment zijn wij druk bezig met de verbouwing. Via onze Facebook-pagina kan je de verbouwing in de gaten houden.
 
Waarom kiezen voor Sport-BSO Flekss? 
  • Iedere dag (sport)activiteiten.
  • Enthousiaste medewerkers.
  • De BSO met de laagste eigen bijdrage van Made.
  • Tijdens de vakanties organiseren wij dagelijks te gekke uitjes.
 
Wij halen dagelijks kinderen op van de volgende basisscholen uit Made:
  • De Stuifhoek
  • Den Duin
  • De Lage Weide
Sport-BSO Flekss en De Leerfabriek werken intensief samen. Klik hier om naar de website van De Leerfabriek te gaan.
 

Het team van locatie Made

Anouk

Sportbegeleidster

Hallo allemaal,

Mijn naam is Anouk van Gils en ik woon in Made. Enkele jaren geleden heb ik op het ROC in Tilburg mijn diploma behaald als Sport en bewegingscoördinator.

Sinds 1 juli ben ik dienst bij Sport-BSO Flekss, locatie Dongen. Vanaf 1 april ben ik begonnen bij onze locatie in Made. Een leuke nieuwe uitdaging om de kinderen met plezier en enthousiasme aan de sport en spelactiviteiten laten deelnemen en ze een fijn en veilig gevoel te geven op de BSO.

Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie snel te zien bij Sport-BSO Flekss in Made.

sport.bso.marnix

Marnix

Sportbegeleider & Assistent Leidinggevende Oost

Hoi, mijn naam is Marnix Weterings. Ik beschouw mezelf als sportief en heb dan ook verschillende sporten beoefend zoals judo en voetbal, maar ik ben nu vooral te vinden op de tennisbaan en ik snowboard graag. Na het afronden van de sport opleiding CIOS ben ik aan het werk gegaan als zwemdocent en fitness instructeur. Sinds 1 augustus 2022 ben ik werkzaam bij Flekss als sportcoach en doorgegroeid naar assistent regioleider van regio oost. Ik werk met erg veel plezier bij Flekss en ik hoop je snel te zien bij één van onze locaties.

Sport-bso

Teun

Regioleider Oost

Ik ben Teun Bulkmans regioleider bij Flekss van regio Oost (Oosterhout, Rijen, Dongen, Made, Raamsdonksveer en Geertruidenberg). Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, daar volgende ik de opleiding tot Sportkundinge. Ik vind het erg leuk om samen met de kids verschillende sport-en spelactiviteiten uit te voeren en hun een fijn en veilig gevoel te geven bij ons op de BSO.  Daarnaast ben ik ook het eerste aanspreekpunt voor ouders die vragen hebben over de BSO binnen mijn regio.

Ik hoop jullie snel te zien bij Flekss!

Tomas

Sportbegeleider

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen (behalve de eigen bijdrage) op het moment dat u de kinderopvangtoeslag heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Klik dan op onderstaande button om een proefmiddag aan te vragen.

Informatie

LRK-nummer: 246498997
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076 – 303 4242
 
Mailadres oudercommissie: oost-oc@flekss.nl
 
Menorah – Heijl – Den Butter – De Fennaas – Raamsdonksveer – Soccer Center – Made – Dongen: Deze locaties vallen onder regio oost
Teun is regioleider van Oost. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Teun. Te bereiken via teun@flekss.nl of 0682093435

Adres

Nieuwstraat 51

4921 CV Made

De leukste BSO van Made

Vorige slide
Volgende slide