Vorige slide
Volgende slide

Mathenesse 2

Sport-BSO Flekss heeft een tweede locatie geopend  in De Mathenessestraat in Breda-zuid. In september 2022 zijn wij van start gegaan o bij Mathenesse 1 en binnen enkele maanden zaten we al vol. 
 

Het geen wat Flekss onderscheidt is het feit dat wij iedere dag sport- en spelactiviteiten organiseren. Naast al deze sportactiviteiten is er ook meer dan voldoende tijd voor andere bezigheden zoals knutselen, vrij spelen en cupcakes bakken etc.

Op locatie ‘Mathenesse 2’ zijn wij enkel geopend op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. Op de andere momenten kunt u uw kinderen altijd brengen naar onze andere locatie  Mathenesse 1. Hier zijn wij ook tijdens de vakanties, studiedagen, voorschoolse opvang en op woensdag en vrijdag geopend. 
 

Met locatie ‘Mathenesse 2’ halen wij kinderen op van de volgende scholen die in groep 4 of hoger zitten:
– NBS Dirk van Veen
– Dokter de Visserschool
– KBS Laurentius
– KBS Jacinta

– Zandberg


Zit uw kind in groep 1, 2 of 3. Dan is uw zoon en/of dochter van harte welkom bij onze locatie: Mathenesse 1. (30 meter verderop)

 

Wilt u een keer een kijkje komen nemen? Stuur dan gerust een e-mail naar info@flekss.nl of neem telefonisch contact op met ons serviceteam via 076 – 303 4242. Dan plannen wij zo snel mogelijk een proefmiddag/rondleiding in.

Het team van locatie Mathenesse 2

Birgit

Regioleider Zuid

Hallo allemaal!

Ik ben Birgit Tromp, regioleidster bij Sport BSO Flekss van regio Zuid (Doelen, Koe, Jeka, Mathenesse 1 &2). Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, waar ik de opleiding Sportkunde heb gevolgd. Door mijn interesse in sport vind ik het ook ontzettend belangrijk om dat bij de kinderen op de BSO over te dragen. Kinderen helpen bij hun ontwikkeling op motorisch, sociaal en cognitief gebied, maar vooral ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier naar de BSO gaan.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Lindsay

Assistent leidinggevende Regio Zuid/ Pedagogisch medewerkster

Hoi hoi, mijn naam is Lindsay en ben geboren en getogen in Breda.
Ik ben in 2017 afgestudeerd als pedagogisch medewerkster op het vitalis college.  ik heb ik al heel wat ervaring kunnen opdoen binnen de sector. Sinds oktober 2021 ben ik in dienst bij Flekss. Ik ondersteun de Regioleider van regio zuid en samen zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt op onze locaties. Ik kijk er naar uit jullie allemaal te zien! Tot snel!!

Glenn

Sport begeleider

Hallo allemaal, ik ben Glenn,  vader van een dochtertje Kensi en ik kom het team van Flekss versterken. Ik ga aan de slag als sportcoach en zorg dat er iedere dag voor alle locaties een leuke sportactiviteit te doen is. Ik zal ook op verschillende locaties ondersteuning bieden. Na een aantal jaar als keeperstrainer/coördinator te hebben gewerkt bij NAC Breda heb ik super veel zin om met jullie op de sport-BSO te zorgen voor sportieve en vooral leuke middagen. Tot snel!

Casper

Sport begeleider

Hallo, Ik ben Casper en woon in Breda. Inmiddels al 6 jaar werkzaam op verschillende sport BSO’s en nu dus bij Flekss. Na het halen van mijn CIOS diploma ben ik begonnen als pedagogisch medewerker en dit vind ik nog steeds leuk om te doen. Het werken met kinderen is iedere dag anders en dat is juist wat het werk zo leuk maakt. Zelf sport ik ook graag. Ik voetbal zelf in een vriendteam waar naast sport ook de gezelligheid voorop staat.

Tot snel bij sport BSO Flekss! 

Roy

Sportbegeleider

Hallo allemaal! 

 

Mijn naam is Roy van de Vijfeijken en woon in Breda. Na in 2018 afgestudeerd te zijn aan de Sporthogeschool ben ik werkzaam geweest in de voetballerij, waarvan de laatste 4,5 jaar bij NAC Breda. Hier heb ik trainingen verzorgd voor de net beginnende O11 spelers tot en met de spelers van de eerste selectie. Nu is het tijd voor een volgende stap. Gymlessen verzorgen en leuke sportieve activiteiten organiseren op de sport BSO waarbij plezier, sociaal en de ontwikkeling van uw kind centraal staan. Ik heb er veel zin in en we zien elkaar!

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen op het moment dat u de kinderopvang heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam door te mailen naar info@flekss.nl of bel naar 076-3034242 (tussen 09:00-17:00 bereikbaar)

Informatie

LRK-nummer: 299076775
 
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076-3034242
 
Mailadres oudercommissie: zuid-oc@flekss.nl
De Koe – Doelen – Mathenesse 1 en Mathenesse 2: Deze locaties vallen onder regio zuid.

Adres

Mathenessestraat 53B
4834 EA Breda