Mathenesse 2

Sport-BSO Flekss gaat binnenkort een extra locatie openen in De Mathenessestraat in Breda-zuid. In september 2022 zijn wij van start gegaan op onze huidige locatie en binnen enkele maanden zaten we al vol. Wij zijn op dit moment druk bezig om de vergunning rond te krijgen, en hopen zeer binnenkort onze deuren te mogen openen. Wanneer dit exact gaat gebeuren, kunnen wij op dit moment nog niet vertellen
 
Hetgeen wat Flekss onderscheidt is het feit dat wij iedere dag sport- en spelactiveiten organiseren. Naast al deze sportactiviteiten is er ook meer dan voldoende tijd voor andere bezigheden zoals knutselen, vrij spelen en cupcakes bakken bijvoorbeeld. 
 
Wij halen met Sport-BSO Flekss kinderen op van bijna alle basisscholen uit Breda. 
Met locatie ‘Mathenesse 2’ halen wij kinderen op van de volgende scholen:
– NBS Dirk van Veen
– Dokter de Visserschool
– KBS Laurentius
– KBS Jacinta
– Zandberg
 
Wilt u een kijkje komen nemen. Laat dan hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u op korte termijn terug.

Wees er op tijd bij, want wij hebben dagelijks maar plaats voor 25 kinderen en de aanmeldingen gaan hard. Zeker op de maandag, dinsdag en donderdag.
 

BSO bij Flekss kost gemiddeld
tussen de €0.28 en €1.09 netto per uur.

Wij rekenen graag voor u uit wat de BSO u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de BSO-rekening pas te betalen op het moment dat de kinderopvangtoeslag is gestort.

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam door te mailen naar info@flekss.nl of bel naar 076-3034242 (tussen 09:00-17:00 bereikbaar)

Informatie

LRK-nummer: 299076775
 
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076-3034242
 
Mailadres oudercommissie: zuid-oc@flekss.nl
De Koe – Doelen – Mathenesse 1 en Mathenesse 2: Deze locaties vallen onder regio zuid.

Adres

Mathenessestraat 53B
4834 EA Breda

De leukste BSO van de Breda zuid

Previous slide
Next slide