Previous slide
Next slide

Mathenesse

Sport-BSO Flekss is in september 2022 van start gegaan op een schitterende locatie aan de Mathenessestraat 53 in Breda zuid. Hier hebben wij de beschikking over een binnenruimte van 137m2 met aangrenzend een afgesloten buitenterrein. Wij mogen dagelijks 37 kinderen opvangen 
 
Het geen wat Flekss onderscheidt is het feit dat wij iedere dag sport- en spelactiveiten organiseren. Naast al deze sportactiviteiten is er ook meer dan voldoende tijd voor andere bezigheden zoals knutselen, vrij spelen en cupcakes bakken bijvoorbeeld. 
 
Wij halen met Sport-BSO Flekss kinderen op van alle basisscholen uit Breda. 
Met locatie ‘Mathenesse’ halen wij kinderen op van de volgende scholen:
– NBS Dirk van Veen 
– Dokter de Visserschool
– KBS Laurentius
– KBS Jacinta
– Zandberg
(kinderen die in groep 1 t/m 3 zitten)

 

Kinderen die in groep 4 of hoger zitten, zijn 30 meter verderop welkom bij onze locatie: Mathenesse 2.

 

Wilt u een kijkje komen nemen. Laat dan hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u op korte termijn terug. 

 

Wees er op tijd bij, want wij hebben dagelijks maar plaats voor 37 kinderen. Wil je weten of er plek is? Dan kun je het beste even mailen naar info@flekss.nl
 

Het team van locatie Mathenesse

Birgit

Regioleider Zuid

Hallo allemaal!

Ik ben Birgit Tromp, regioleidster bij Sport BSO Flekss van regio Zuid (Doelen, Koe, Jeka, Mathenesse 1 &2). Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, waar ik de opleiding Sportkunde heb gevolgd. Door mijn interesse in sport vind ik het ook ontzettend belangrijk om dat bij de kinderen op de BSO over te dragen. Kinderen helpen bij hun ontwikkeling op motorisch, sociaal en cognitief gebied, maar vooral ervoor zorgen dat de kinderen met veel plezier naar de BSO gaan.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Lindsay

Assistent leidinggevende Regio Zuid/ Pedagogisch medewerkster

Hoi hoi, mijn naam is Lindsay en ben geboren en getogen in Breda.
Ik ben in 2017 afgestudeerd als pedagogisch medewerkster op het vitalis college.  ik heb ik al heel wat ervaring kunnen opdoen binnen de sector. Sinds oktober 2021 ben ik in dienst bij Flekss. Ik ondersteun de Regioleider van regio zuid en samen zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt op onze locaties. Ik kijk er naar uit jullie allemaal te zien! Tot snel!!

Thijs

Sport begeleider

Hoi hoi,Mijn naam is Thijs Schuurmans en ik kom uit Terheijden. Ik heb mijn diploma sport en bewegen behaald op het CIOS. Sinds kort werk ik bij bso flekss en merk dat ik hier kan doen wat ik echt leuk vind, namelijk met enthousiasme kinderen aan het bewegen krijgen! Zelf ben ik vaak bezig met sporten en vind dit dus ook belangrijk. In mijn vrije tijd voetbal ik met mijn vriendenteam in Terheijden en fitness ik regelmatig

Sarah

Pedagogisch medewerkster

Hoi ik ben Sarah en ik woon in Breda.

Ik heb twee studies af gerond sport en bewegen en pedagogisch medewerker.
Ik werk sinds kort ook als zwemdocent bij de drie berken. Zo kan ik mijn twee grootste passie uitoefenen sport en kinderen stimuleren wat ze allemaal kunnen.
Zelf sport ik ook graag. Vroeger gevoetbald en tennis gespeeld. Nu doe ik aan kickboksen en sinds kort aan paddel

Miranda

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Miranda van Gorp, ik woon in Breda. Van het werken met kinderen,sporten en buiten zijn word ik vrolijk. Daarom mijn keuze om te werken bij sportbso Flekss. Ik ben opgeleid als pedagogisch medewerker, videointeractiebegeleider, heb ervaring in het lesgeven aan mbo studenten van sport en bewegen en met stagebegeleiding.

Bryan

Sportbegeleider

Hoi, ik ben Bryan.  Ik kom uit Breda en werk voornamelijk met vakanties bij de BSO! Ik haal plezier uit het vermaken en enthousiasmeren van kinderen. Ik studeer aan de ALO (3e jaar) en heb een passie voor sporten. De sport die ik het meest beoefen is voetbal, maar je kunt me ook wakker maken voor klimmen, atletiek, skiën, etc! 

Senna

Pedagogisch medewerkster in ontwikkeling

Heyhey! Mijn naam is Senna en ik ben werkzaam in de regio zuid! Ik sta zelf graag vaak op het voetbalveld en ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten, en samen te sporten!

Tot snel

Quinty

sportbegeleider

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Quinty en ik woon in Breda. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding sport en coaching. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. 

Ik vind het super leuk om met kinderen om te gaan en hoop jullie snel te zien!

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen op het moment dat u de kinderopvang heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam door te mailen naar info@flekss.nl

Informatie

LRK-nummer: 309911199  
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076-3034242
 
Mailadres oudercommissie: zuid-oc@flekss.nl
 De Koe- Doelen-Mathenesse: Deze locaties vallen onder regio zuid.

Adres

Mathenessestraat 53
4834 EA Breda