Mathenesse

Sport-BSO Flekss gaat binnenkort van start op een schitterende locatie aan de Mathenessestraat 53 in Breda zuid. Hier hebben wij de beschikking over een binnenruimte van 150m2 met aangrenzend een afgesloten buitenterrein. De komende weken gaat we flink aan de klus om alles in orde te maken zodat wij eind mei onze 9e locatie mogen openen.  
 
Hetgeen wat Flekss onderscheidt is het feit dat wij iedere dag sport- en spelactiveiten organiseren. Naast al deze sportactiviteiten is er ook meer dan voldoende tijd voor andere bezigheden zoals knutselen, vrij spelen en cupcakes bakken bijvoorbeeld. Op social media kunt u van al onze locaties, dagelijks een collage terugvinden. Klik hier op onze Facebook-pagina van locatie De Rietvink te bekijken. 
 
Wij halen met Sport-BSO Flekss kinderen op van alle basisscholen uit Breda. Met locatie ‘Mathenesse’ halen wij kinderen op van de volgende scholen.
 
– Dirk van Veen
– Dokter de Visser
– Laurentius
– De Burchtgaarde
– Jacinta
 
Wilt u een kijkje komen nemen. Laat dan hier uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur op. De maand april gaan wij flink verbouwen. Vanaf 18 mei gaan wij rondleidingen inplannen en ons streven is medio juni 2022 onze deuren te openen.
 
Wees er op tijd bij, want wij hebben dagelijks maar plaats voor 33 kinderen en de aanmeldingen gaan hard.
 

BSO bij Flekss kost gemiddeld
tussen de €0.28 en €1.09 netto per uur.

Wij rekenen graag voor u uit wat de BSO u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de BSO-rekening pas te betalen op het moment dat de kinderopvangtoeslag is gestort.

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met Diego 0654281631 en we plannen snel een proefmiddag in.

Informatie

LRK-nummer: 309911199
 
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 0654281631 
Oudercommissie: oc-flekss-mathenesse@hotmail.com

Adres

Mathenessestraat 53
4834 EA Breda

De leukste BSO van de Breda zuid

Previous
Next