Vorige slide
Volgende slide

Soccer Center

Vanaf oktober 2023 is Sport-BSO Flekss gevestigd in het Soccer Center van Geertruidenberg, aan de Schonkplein 2 in Geertruidenberg (Het voormalige Dongemond Soccercenter). In de avond-uren is het ook mogelijk om de indoor voetbalveldjes te huren via soccercenterflekss.nl


Aan de achterkant van het gebouw hebben wij een ruimte van 150m2 die we helemaal hebben ingericht voor onze BSO. De voetbalveldjes gebruiken we voor onze sport- en spelactiviteiten.


Iedere schooldag bieden wij sportactiviteiten aan en tijdens de vakanties organiseren wij leuke leuke uitjes zoals: bowlen, speelparadijzen, lasergamen, het zwembad en de bioscoop.


Wij halen kinderen op van de volgende scholen in Geertruidenberg en Raamsdonksveer:

  • De Vuurvlinder – 14:15 – Geertruidenberg
  • De Biekorf – 14:30 – Geertruidenberg

Wij hebben dagelijks plek voor 44 kinderen op onze kinderopvang Geertruidenberg. Ook voorschoolse opvang bieden wij aan en tijdens vakanties en studiedagen zijn wij voor de  bovenstaande scholen uiteraard de gehele dag geopend van 07:30 tot 18:30.


Vanaf maart 2024 hebben wij ook een prachtige BSO locatie in Raamsdonksveer. Klik hier om alles te weten te komen over onze nieuwe BSO locatie in ’t Veer.

Het team van locatie Soccer Center

Charlton

Sport Begeleider

Hoi allemaal, Ik ben Charlton Vincento vader van drie kinderen en woonachtig in Oosterhout. Ik heb de opleiding sport en bewegen afgerond. Sinds september ben ik werkzaam voor Flekss. Ik zal vooral  te zien zijn op locatie Soccer Center van maandag t/m vrijdag. 

Het leukste van mijn werk vind ik het mee doen met de sport activiteiten en zorgen dat de kinderen met een glimlach naar huis gaan!


Hopelijk zie ik jullie snel!!

4

karlijn

Sport begeleider

Hoi hoi! Mijn naam is karlijn en ik kom uit geertruidenberg. In 2023 ben ik afgestudeerd aan de opleiding lesuire & events en ben sinds september werkzaam bij de bso. Ik heb het erg naar mijn zin door onder andere de leuke activiteiten die je mag organiseren en de gezelligheid met alle kinderen en collega’s! Wanneer de kinderen vrolijk zijn, ben ik vrolijk:)
ik hoop jullie snel te zien!

 

sport.bso.marnix

Marnix

Sport begeleider/ Assistent leidinggevende regio oost

Hoi, mijn naam is Marnix Weterings. Ik beschouw mezelf als sportief en heb dan ook verschillende sporten beoefend zoals judo en voetbal, maar ik ben nu vooral te vinden op de tennisbaan en ik snowboard graag. Na het afronden van de sport opleiding CIOS ben ik aan het werk gegaan als zwemdocent en fitness instructeur. Sinds 1 augustus 2022 ben ik werkzaam bij Flekss als sportcoach en doorgegroeid naar assistent regioleider van regio oost. Ik werk met erg veel plezier bij Flekss en ik hoop je snel te zien bij één van onze locaties.

Sport-bso

Teun

Regioleider oost/ Sport Begeleider

Mees

Pedagogisch coach en Beleidsmedewerkster

Hallo allemaal!

Ik ben Teun Bulkmans regioleider bij Flekss van regio Oost (Oosterhout, Rijen, Dongen, Made, Raamsdonksveer en Geertruidenberg). Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, daar volgde ik de opleiding tot Sportkundinge. Ik vind het erg leuk om samen met de kids verschillende sport-en spelactiviteiten uit te voeren en hun een fijn en veilig gevoel te geven bij ons op de BSO. Daarnaast ben ik ook het eerste aanspreekpunt voor ouders die vragen hebben over de BSO binnen mijn regio.

Ik hoop jullie snel te zien bij Flekss!!!

Hoi hoi! Mijn naam is Mees. In 2019 heb ik de sportopleiding het Cios afgerond en ben ik afgestudeerd als sport- en bewegingscoördinator. Hierna heb ik een deeltijd Hbo-opleiding gevolgd en ben ik afgestudeerd als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Bij Sport-BSO Flekss werk ik van maandag t/m donderdag als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Het is mijn passie om met kinderen samen te werken en bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Daarnaast haal ik ook veel energie uit het samenwerken met collega’s en ouders. Natuurlijk ben ik ook gek op sporten! Zelf zit ik op hockey en ga ik regelmatig skiën met familie.

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen (behalve de eigen bijdrage) op het moment dat u de kinderopvangtoeslag heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam door te mailen naar info@flekss.nl

Informatie

LRK-nummer: 185205872

Klik hier voor de Facebook pagina van Flekss – Soccer Center.

 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076 – 303 4242
 
Mailadres oudercommissie: oost-oc@flekss.nl
 
Menorah – Heijl – Den Butter – De Fennaas – Raamsdonksveer – Soccer Center – Dongen: Deze locaties vallen onder regio oost
Teun is regioleider van Oost. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Teun. Te bereiken via teun@flekss.nl of 0682093435

Adres

Schonkplein 2

4931EB, Geertruidenberg