Zonzeel

Welkom bij de nieuwste Sport-BSO van Terheijden. Vanaf 1 augustus zijn wij de nieuwe kinderopvang partner van basisschool Zonzeel in Terheijden. Ook mogen wij de BSO gaan verzorgen bij basisschool De Zeggewijzer. Klik hier voor meer informatie over onze BSO bij De Zeggewijzer.
 

Klik hier voor de communicatie vanuit Basisschool Zonzeel over de toekomstige samenwerking met Flekss.

 
Op dit moment zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen om 1 augustus goed voorbereid van start te gaan. Naast de buitenschoolse opvang bieden wij ook 5 dagen in de week de VSO aan + vakantieopvang aan voor beide basisscholen. Tijdens de vakantiweken voegen wij de 2 BSO’s samen op locatie De Zeggewijzer.
 
Ook willen wij graag benadrukken dat Sport-BSO Flekss en De Leerfabriek een warme band hebben. Wij bevelen de Leerfabriek van harte aan! Het is uiteraard mogelijk om te kiezen voor Flekss én De Leerfabriek.
 

Waarom kiezen voor Sport-BSO Flekss?

  • Dagelijks sport- en spelactiviteiten
  • Tijdens de vakantieweken leuke uitjes
  • Enthousiast en sportieve medewerkers: Het Team
  • Het laagste uurtarief uit de regio: Tarieven
Zitten jouw kinderen op kindcentrum JIJ? Ook dan is het mogelijk gebruik te maken van Sport-BSO Flekss. Wij zullen uw kinderen dagelijks ophalen en brengen naar locatie ‘De Zeggewijzer‘.
 
In de laatste week van het huidige schooljaar organiseren wij een open middag op het schoolplein bij De Zeggewijzer. Hierbij kunt u kennis maken met de medewerkers van Flekss die vanaf 1 augustus werkzaam zullen zijn in Terheijden.
 
Heeft u nog vragen. Dan kunt altijd contact met ons opnemen. 
 
Uw zoon of dochter direct aanmelden voor Sport-BSO Flekss? Klik dan op de onderstaande button en klik vervolgens de juiste locatie aan. Onze medewerkers zullen binnen enkele dagen telefonisch contact met u opnemen om de aanmelding te bespreken.

Het team van locatie Zonzeel

renate.sport.bso.flekss

Renate

Regioleider Noord & West

Hoii! Leuk om kennis te maken, ik ben Renate en ik ben regioleider van de locaties in Noord & West te Breda en Etten-Leur. 

 

Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd, ik zorg er namelijk voor dat alles op de BSO goed verloopt. 

Naast de uren die ik besteed op mijn BSO locaties, ben ik ook te vinden als vakleerkracht LO op basisschool de Rietvink en de Driezwing. Ik ben zelf namelijk afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. 

In mijn vrije tijd zing en dans ik graag, zo heb de vooropleiding musicaltheater gevolgd in Tilburg en ben ik terug te vinden in verschillende videoclips als danseres. 

Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij flekss!

Naomi

Assistent leidinggevende Noord | Verantwoordelijk BSO+

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Naomi, 

Pedagogisch medewerkster, assistent leidinggevende van regio noord en verantwoordelijk voor de BSO+.

Ik ben vaak te vinden op de groep en vind het erg leuk om met kinderen te werken! 

Ook ben ik al een aantal jaar werkzaam bij deze leuke  Kinderopvang. 

 Ik hoop jullie snel eens te zien!🤩

Thijs

Sportbegeleidster

Mijn naam is Thijs Schuurmans en ik kom uit Terheijden. Ik heb mijn diploma sport en bewegen behaald op het CIOS. Sinds kort werk ik bij bso flekss en merk dat ik hier kan doen wat ik echt leuk vind, namelijk met enthousiasme kinderen aan het bewegen krijgen! Zelf ben ik vaak bezig met sporten en vind dit dus ook belangrijk. In mijn vrije tijd voetbal ik met mijn vriendenteam in Terheijden en fitness ik regelmatig

Ramon

Pedagogisch medewerker

Hoi!

Ik ben Ramon en sinds september 2023 werkzaam bij Sport-BSO Flekss. Als pedagogisch medewerker in de organisatie en als afgestudeerd pedagoog spreekt het voor zich dat ik het werken met kinderen super leuk vind om te doen. 
U kunt mij voornamelijk op de werkvloer vinden op de locaties Kraaienest en Rietvink in regio Noord. In de toekomst ga ik ook in Terheijden staan.
Mocht u vragen hebben of iets kwijt willen over uw kind, spreek mij dan gerust aan. Dan neem ik daar uiteraard de tijd voor. 
Hopelijk zie ik u snel!

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen (behalve de eigen bijdrage) op het moment dat u de kinderopvangtoeslag heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Klik dan op onderstaande button om een proefmiddag aan te vragen.

Informatie

LRK-nummer: 318787684
 
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076 – 303 4242
 
Mailadres oudercommissie: noord-oc@flekss.nl
 De Wildert – De Rietvink – Kraaienest – Zonzeel – De Zeggewijzer – De Fontein: Deze locaties vallen onder regio noord.

 

Adres

Polderstraat 110
4844 BK Terheijden