Previous slide
Next slide

Heijl

Sinds februari 2023 is Sport-BSO Flekss – Heijl gestart in het sportcentrum ‘Heijl’ in Oosterhout . Wij huren een ruimte in het enorme pand van Heijl Sport- en Vrijetijdscentrum. Wij hebben hier de beschikking over een ruimte van circa 120m2. We hebben de ruimte uitdagend ingericht met een blokkenbak, airhockey-tafel, poppenhoek, lego-tafel, speelkast en nog veel meer.

 

Na schooltijd organiseren wij leuke, uitdagende sport-en spelactiviteiten zoals voetbal, tennis, dansen, trefbal, apenkooien en samenwerkingsspelen bij een speeltuin, sportveld of gymzaal in de buurt. Naast deze activiteiten organiseren wij tijdens studiedagen en vakanties uitjes zoals, bowlen, speelparadijzen , workshops, lasergamen, speurtochten, etc. 

 

Tijdens schoolweken zijn wij geopend van 07.00 tot 08.30 en 14:00 tot 18:30.  Met vakantieweken en studiedagen zijn wij uiteraard de gehele dag geopend van 07.00 tot 18.30. Adres: Wilhelminalaan 117, 4905AV Oosterhout

 

Kinderen van de volgende basisscholen kunnen zich aanmelden voor locatie Heijl

  • Pionier: 14:30
  • De Meander: 14:30

Zit uw kind op een andere basisschool in Oosterhout, dan kan u uw kind(eren) aanmelden voor locatie Menorah ( Krijtenberg 1)  of locatie De Fennaas ( Bakkerstraat 2) in Oosterhout.

Wees er op tijd bij, wij hebben maar 31 kindplaatsen en vol is helaas ook echt vol.

Helaas zitten wij op sommige dagen vol en hebben we meer dan 20 kinderen op een wachtlijst staan. 

Het team van locatie Heijl

Indy

Pedagogisch Medewerkster

Hallotjes!

 
Mijn naam is Indy van Oosterhout, en ik heb in 2022 de opleiding Recreatie & Toerisme niveau 4 op De Rooi Pannen in Breda afgerond. Ondertussen heb ik al een aantal jaar ervaring in de recreatie op vakantieparken en daarbij al veel verschillende soorten activiteiten met kinderen gedaan. Nu is het tijd voor iets nieuws en kijk ik ontzettend uit naar de tijd die komen gaat bij Sport-BSO Flekss!

Daan

Sport Begeleider

Hoi allemaal, ik ben Daan Haak en ik kom uit Breda.

Ik heb de opleiding Sport en Bewegen afgerond op het Curio in Breda. Hier heb ik al veel gewerkt met kinderen en ik merkte dat ik dat heel erg leuk vond. De richtingen die ik hier heb gedaan waren buurt, onderwijs en sport. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen een veilig en goed gevoel hebben op de BSO en natuurlijk vooral dat ze het naar hun zin hebben.  Zelf zit ik al 14 jaar op voetbal en ik houd al mijn hele leven van sporten. Ik hoop jullie snel eens te ontmoeten op de BSO. 

Jara

Sport Begeleidster

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Jara,  ik woon in Made. Ik ben werkzaam bij regio Oost. Ik ben afgestudeerd als leidinggevende Leisure & Hospitality. (Niveau 4 op het MBO) 

Verder heb ik 10 jaar lang gehockeyd en vind ik voetbal ook leuk om te doen en te kijken. 

Ik vind het super leuk om te werken met kinderen en mijn doel is om ze een leuke en leerzame tijd te kunnen geven bij BSO Flekss! 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten

Corne

Sport Begeleider

Hallo allemaal, mijn naam is Corné Verhagen. Ik werk nu al enige tijd met veel plezier voor Flekss. Zelf heb ik een sport opleiding afgerond en vind ik het erg leuk om op sportgebied les te geven. Wij bieden heel veel verschillende soorten sporten aan zodat er voor ieder kind wat leuks bij zit, want het spelplezier staat voorop! Als de kinderen vrolijk naar huis gaan, geeft mij dat voldoening. Zelf vind ik het leuk om buiten te voetballen en ben ik trainer van een meiden elftal. Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij sport bso Flekss!

sport.bso.marnix

Marnix

Sport begeleider/ Assistent leidinggevende regio oost

Hoi, mijn naam is Marnix Weterings. Ik beschouw mezelf als sportief en heb dan ook verschillende sporten beoefend zoals judo en voetbal, maar ik ben nu vooral te vinden op de tennisbaan en ik snowboard graag. Na het afronden van de sport opleiding CIOS ben ik aan het werk gegaan als zwemdocent en fitness instructeur. Sinds 1 augustus 2022 ben ik werkzaam bij Flekss als sportcoach en doorgegroeid naar assistent regioleider van regio oost. Ik werk met erg veel plezier bij Flekss en ik hoop je snel te zien bij één van onze locaties.

Sport-bso

Teun

Regioleider oost/ Sport Begeleider

Hallo allemaal!

 

Ik ben Teun Bulkmans regioleider bij Flekss van regio Oost (Oosterhout, Rijen en Dongen). Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven, daar volgende ik de opleiding tot Sportkundinge. Ik vind het erg leuk om samen met de kids verschillende sport-en spelactiviteiten uit te voeren en hun een fijn en veilig gevoel te geven bij ons op de BSO. Daarnaast ben ik ook het eerste aanspreekpunt voor ouders die vragen hebben over de BSO binnen mijn regio.

Ik hoop jullie snel te zien bij Flekss!!!

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen (behalve de eigen bijdrage) op het moment dat u de kinderopvangtoeslag heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam via 0625236572 en we plannen snel een proefmiddag/rondeleiding in.

Informatie

LRK-nummer: 135261260

Klik hier voor de Facebook pagina van Flekss – Heijl.

 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076-3034242
 
Mailadres oudercommissie: oost-oc@flekss.nl
 
Menorah – Heijl – Den Butter – De Fennaas – Raamsdonksveer – Soccer Center – Dongen: Deze locaties vallen onder regio oost
Teun is regioleider van Oost. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Teun. Te bereiken via teun@flekss.nl of 0682093435

Adres

Wilhelminalaan 117

4905AV Oosterhout