Previous slide
Next slide

Kerkwerve

Welkom bij de leukste Sport-BSO van Etten-Leur!

 

Op onze locatie Kerkwerve beschikken wij over een kleinschalige, maar toffe ruimte met o.a. een ballenbak, speelhuisje en legotafel. 

Bij Kerkwerve zijn alle kinderen uit Etten-Leur die in groep 1, 2 of 3 zitten welkom. Kinderen die in groep 4 of hoger zitten zijn welkom bij onze locatie Focus

 

Kerkwerve is iedere ochtend van 7:00 – 8:30 en iedere middag van 14:30 – 18:30 geopend. Op woensdagmiddag zijn wij uiteraard om 12:00 al geopend. 

Op de woensdag- en vrijdagmiddag, op studiedagen en tijdens vakantiedagen voegen wij samen met de kinderen van Focus. 

 

Wij halen kinderen op van de volgende scholen:

  • De Klankhof
  • De Vierheemskinderen
  • KBS ’T Carillon
  • D’n overkant
  • IKC de Vincent
  • Het kompas

Woon je aan de andere kant van Etten-Leur en wil je gebruik maken van onze Sport-BSO? Dan is locatie De Nowies de ideale plek voor uw kind.

 

Wilt u een keer een kijkje komen nemen? Mail dan naar info@flekss.nl of neem telefonisch contact op met ons serviceteam via 076- 303 4242. Dan plannen wij snel een proefmiddag/rondleiding in.

 

Waarom kiezen voor Sport-BSO Flekss? 

  • Iedere dag (sport)activiteiten
  • Enthousiaste medewerkers
  • De BSO in Etten-Leur met de laagste eigen bijdrage

Het team van locatie Kerkwerve

Renate

Regioleider West

Hoii! Leuk om kennis te maken, ik ben Renate en ik ben regioleider van de locaties in West Breda en Etten-Leur. 

 

Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd, ik zorg er namelijk voor dat alles op de BSO goed verloopt. 

Naast de uren die ik besteed op mijn BSO locaties, ben ik ook te vinden als vakleerkracht LO op basisschool de Rietvink en de Driezwing. Ik ben zelf namelijk afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. 

In mijn vrije tijd zing en dans ik graag, zo heb de vooropleiding musicaltheater gevolgd in Tilburg en ben ik terug te vinden in verschillende videoclips als danseres. 

 Flekss!

Bowien

Assistent leidinggevende Regio West/Sport Begeleidster

Hoi Hoi,

Mijn naam is Bowien en ik ben woonachtig in Zundert. Ik ben afgestudeerd als docent Lichamelijke Opvoeding aan de ALO. 

 

Vanuit Flekss geef ik met veel plezier gymlessen op basisscholen, maar ben ik ook bijna dagelijks op de groep te vinden. Ik vind het leuk om (actief) bezig te zijn met kinderen.

Zelf beoefen ik de sport atletiek op nationaal niveau. Ik ben gespecialiseerd in het onderdeel kogelslingeren. Hierdoor ben ik in mijn vrije tijd vaak op de atletiekbaan te vinden.

 

Ik hoop je snel te zien bij Sport-BSO Flekss!

Mees

Pedagogisch coach en Beleidsmedewerkster

Hoi hoi! Mijn naam is Mees. In 2019 heb ik de sportopleiding het Cios afgerond en ben ik afgestudeerd als sport- en bewegingscoördinator. Hierna heb ik een deeltijd Hbo-opleiding gevolgd en ben ik afgestudeerd als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Bij Sport-BSO Flekss werk ik van maandag t/m donderdag als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Het is mijn passie om met kinderen samen te werken en bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Daarnaast haal ik ook veel energie uit het samenwerken met collega’s en ouders. Natuurlijk ben ik ook gek op sporten! Zelf zit ik op hockey en ga ik regelmatig skiën met familie.

Mike

Sport Begeleider

Ik ben Mike Verheijen, ik woon  in Etten-Leur.
Ik ben een Sportieve en Avontuurlijke jongen,
Mijn hobby’s zijn Tennissen en Padellen in het weekend vindt sporten dus Super Leuk.
Ik werk in het weekend bij een outdoor & recreatie bedrijf waar ik met verschillende doelgroepen werk,
Verder hou ik ook van feestjes zo zit ik bij een carnavalsvereniging en ga ik in het Weekend op stap.

 

Daniëlle

Sport Begeleidster

Mijn naam is Daniëlle en ik woon in Essen. Ik ben afgestudeerd aan het CIOS niveau 4. Ben blij dat ik hiermee al veel ervaring heb mogen opdoen op het gebied van lesgeven op basisscholen. Ik sta op de locatie Kerkwerve in Etten-Leur. Ik hoop jullie allemaal snel een keertje te zien bij Sport BSO Flekss! 

 

 

Esmee

Pedagogisch Medewerkster

Mijn naam is Esmee en ik woon in Zegge. Ik studeer vaktherapie Drama, binnen mijn opleiding heb ik mij altijd gericht op kinderen en hun ontwikkeling. Ook ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker en dit doe ik sinds kort dus bij Flekss. Ik hoop jullie snel een keer te zien op een van de locaties in Etten-Leur.

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen op het moment dat u de kinderopvang heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met ons serviceteam door te mailen naar info@flekss.nl

Informatie

LRK-nummer: 222265954
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076- 303 4242
 
Mailadres oudercommissie: west-oc@flekss.nl
 De Groenstraat – De Drie Linden – Kerkwerve: Deze locaties vallen onder regio west

Adres

Kerkwerve 46

4873 CJ Etten-Leur