Vorige slide
Volgende slide

De Fennaas - Kinderdagverblijf

1 mei 2024 is ‘Kinderdagverblijf Flekss – De Fennaas’ officieel van start gegaan bij de Bakkerstraat 2 in Oosterhout  . Wij gaan de kinderen opvangen in 2 horizontale groepen van 0 t/m 2 jaar (babygroep) en 2 t/m 4 jaar (peutergroep). Alle vergunningen zijn inmiddels binnen en het pand voldoet aan alle eisen. Op de babygroep mogen wij dagelijks maximaal 12 kinderen opvangen en op de peutergroep 16 kinderen.

 

Tarieven kinderdagverblijf 2024

Openingstijden: 07:00-18:30 (11.5 uur per dag)

1 dag per week, is 49,83 uur per maand

Uurtarief: €9,65

1 dag per week, is €480,86 per maand.

Het maximaal uurtarief kinderopvang 2024 is €10,25 per uur..

 

Wij zijn dagelijks geopend van 07:00-18:30. Het uurtarief voor het KDV is €9,65.

 

LET OP: het is alléén mogelijk om een halve dag af te nemen op woensdag!

 

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Kimberly door te mailen naar kimberly@flekss.nl

Het team van KDV De Fennaas

Kimberly

Kimberly

Manager KDV

Hoi iedereen,

Ik ben Kimberly, moeder van 2 kinderen, woonachtig in Breda en inmiddels al een aantal jaar werkzaam binnen Flekss. Ik ben de manager van de kinderdagverblijven van Flekss en zal de kwaliteit op de kinderopvang waarborgen. Wij hopen jullie snel te zien en samen het avontuur binnen ons kinderdagverblijf aan te gaan.

Georgiana

Georgiana

Assistent leidinggevende

Hoi allemaal,

Ik ben Georgiana, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Oosterhout. Ik ben pedagogisch medewerker en assistent leidinggevende bij Flekss. Jullie zullen mij zowel op de groep als op kantoor zien. Op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend zullen jullie mij zien. Tot snel!

Marielle

Mariëlle

Pedagogisch Medewerkster

Hoi,

Ik ben Mariëlle en woon samen met mijn man en 2 kinderen in oosterhout. Ik werk sinds 2003 met heel veel plezier in de kinderopvang. Het zorgen voor kinderen, het samen spelen en bijdragen aan hun ontwikkeling vind ik na al die jaren nog het leukst om te doen. Ik hoop jullie snel te zien op de Fennaas in oosterhout

 

Jessica

Jessica

Pedagogisch Medewerkster

Hoi allemaal,

Ik ben Jessica, woonachtig in Oosterhout samen met mijn vriend en ons dochtertje Mila.
Ik werk al wat jaartjes in de kinderopvang en jullie zien mij op maandag dinsdag en woensdag op de peutergroep.
In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden!

tot snel bij Flekss!

Liefs,
Jessica

Marilyn

Marilyn

Pedagogisch Medewerkster

Hoi iedereen,

Ik ben Marilyn en woon met mijn man en onze 2 dochters in Oosterhout. Mijn werkdagen zijn maandag en donderdag. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om foto’s te maken en er lekker op uit te gaan met mijn gezin. Hopelijk tot snel!

Liefs,
Marilyn

Rohwen

Rohwen

Pedagogisch Medewerkster

Hoihoi, mijn naam is Rohwen en ik woon samen met mijn man en zoontje in Dongen. Ik werk al eventjes bij Flekss op de bso en nu de nieuwe uitdaging bij de Fennaas!! Ik heb er super veel zin in en hoop jullie snel te zien!
Groetjes Rohwen

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen op het moment dat u de kinderopvang heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen op onze kinderopvang in Oosterhout? Klik dan op onderstaande button om een proefmiddag aan te vragen.

Informatie

LRK-nummer: volgt binnenkort
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoon: 076 – 303 4242
 

Adres

Bakkerstraat 2
4901EA Oosterhout