Kraaienest - Kinderdagverblijf

Vanaf januari 2025 gaat Flekss 3 kinderdagverblijf groepen openen in het pand van ‘T Kraaienest. Op dit moment wordt de opvang verzorgd door een andere partij en vanaf begin 2025 mogen wij dit opvang voorzetten.

 

Wees er op tijd bij want de opvangplekken zijn ontzettend gewild. Binnenkort plaatsen wij meer informatie over deze locatie op onze website.

 

Sport-BSO Flekss – Kraaienest: Klik hier.

BSO+ Flekss – Kraaienest: Klik hier.

 

Tarieven kinderdagverblijf 2024

  • Openingstijden: 07:00-18:30 (11.5 uur per dag)
  • 1 dag per week, is 49,83 uur per maand
  • Uurtarief: €9,65 (2024)
  • 1 dag per week, is €480,86 per maand (Bruto). U betaalt als u werkt of een opleiding volgt maar een deel van deze kosten. Hoeveel u zelf gaat betalen kunt u hier uitrekenen. Komt u er zelf niet uit? Bel dan even naar 076-3034242 en wij rekenen dit graag voor u uit.
  • Het maximaal uurtarief kinderopvang 2024 in Nederland is €10,25 per uur.
  • Wij zijn dagelijks geopend van 07:00-18:30.  
LET OP: het is alléén mogelijk om een halve dag af te nemen op woensdag!

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Kimberly door te mailen naar kimberly@flekss.nl

 

Het team van KDV Kraaienest

Kimberly

Kimberly

Manager KDV

Hoi iedereen,

Ik ben Kimberly, moeder van 2 kinderen, woonachtig in Breda en inmiddels al een aantal jaar werkzaam binnen Flekss. Ik ben de manager van de kinderdagverblijven van Flekss en zal de kwaliteit op de kinderopvang waarborgen. Wij hopen jullie snel te zien en samen het avontuur binnen ons kinderdagverblijf aan te gaan.

Lotte

Lotte

Assistent leidinggevende

Hoi,
Ik ben Lotte, samen met mijn man, zoon en dochter woon ik in Achtmaal.
Sinds 2006 ben ik werkzaam in de kinderopvang. In januari start ik als assistent leidinggevende in Etten-Leur. Je zult me daar ook tegen komen op de babygroep.
Ik heb er erg veel zin!! Tot snel!

Georgiana

Georgiana

Assistent leidinggevende

Hoi allemaal,

Ik ben Georgiana, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Oosterhout. Ik ben pedagogisch medewerker en assistent leidinggevende bij Flekss. Jullie zullen mij zowel op de groep als op kantoor zien. Op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend zullen jullie mij zien. Tot snel!

Judith

Judith

Pedagogisch medewerkster

Hoi, ik ben Judith en ben woonachtig in Breda. Ik ben getrouwd met Remko en samen hebben we een zoon Thijmen. Ik werk al heel wat jaren als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en start per Januari 2024 een nieuw avontuur bij Flekss Etten-Leur de Nowies op de peutergroep! Ik heb er ontzettend veel zin in! Tot snel!

Iris

Iris

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Iris, woonachtig in Etten-Leur maar niet voor lang meer want mijn vriend en ik hebben een huis gekocht in Hoeven en gaan daar binnenkort samenwonen.

In juni 2023 ben ik afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogische medewerker en sindsdien werkzaam in de kinderopvang. Ik heb van jongs af aan al een passie voor kinderen en vind het daarom ontzettend leuk dat ik van mijn passie mijn baan heb kunnen maken. Ieder kind is uniek en heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid en dat maakt het werken met kinderen zo leuk.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en nog meer ervaring op te doen binnen Flekss!

Marilyn

Marilyn

Pedagogisch medewerkster

Hoi iedereen,

Ik ben Marilyn en woon met mijn man en onze 2 dochters in Oosterhout. Mijn werkdagen zijn maandag en donderdag. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om foto’s te maken en er lekker op uit te gaan met mijn gezin. Hopelijk tot snel!

Liefs,
Marilyn

Flekss is de goedkoopste aanbieder van de regio

Wij rekenen graag voor u uit wat de kinderopvang u maandelijks netto gaat kosten. Ook kunnen wij de kinderopvangtoeslag samen met u aanvragen, zodat u zeker weet dat alles klopt en u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Ook hoeft u de rekening pas te betalen op het moment dat u de kinderopvang heeft ontvangen. Vragen over uw factuur? administratie@flekss.nl

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Klik dan op onderstaande button om een proefmiddag aan te vragen.

Informatie

LRK-nummer: Volgt Binnenkort
Klik hier voor onze Facebook pagina van Flekss – KDV Kraaienest
 
Mail: info@flekss.nl
Telefoonnummer babygroep/peutergroep: 076 – 3034244
Voor algemene vragen telefoon: 076 – 303 4242
 

 

Adres

Tweeschaar 12
4822 AT Breda