sport-bso-flekss.

BSO in Etten-Leur

Ben je op zoek naar een buitenschoolse opvang in Etten-Leur, dan ben je bij Sport-BSO Flekss aan het juiste adres. Flekss is een organisatie met inmiddels meer dan 20 verschillende locaties, verdeeld in verschillende gemeentes. Wij zijn actief in Prinsenbeek, Breda, Dongen, Rijen, Oosterhout en natuurlijk… Etten-Leur. Hetgeen wat Flekss onderscheidt van andere BSO-aanbieders, is dat wij dagelijk sport- en spelactiviteiten aanbieden na schooltijd. Tijdens de vakantieweken kiezen wij voor actieve uitjes zoals MonekyTown, het bos of Bounce Valley.

sport.bso.etten.leur

Waarom is het kiezen van een Sport-BSO een goede keuze?

Het kiezen voor een sport-BSO biedt verschillende voordelen voor kinderen en ouders. Sport-BSO Flekss heeft verschillende voordelen op een rijtje gezet:

 

1. Gezonde levensstijl: Een sport-BSO moedigt kinderen aan om actief te zijn en regelmatig te bewegen. Door deel te nemen aan sportactiviteiten en spelletjes, kunnen kinderen hun fysieke conditie verbeteren, hun motorische vaardigheden ontwikkelen en een gezonde levensstijl aanleren. Dit kan bijdragen aan het voorkomen van overgewicht en andere gezondheidsproblemen op latere leeftijd.

 

2. Sociale interactie: Een sport-BSO biedt kinderen de mogelijkheid om samen te spelen en te sporten met leeftijdsgenoten. Dit bevordert de sociale interactie en helpt kinderen om vriendschappen te sluiten, samen te werken en te leren omgaan met verschillende persoonlijkheden. Het kan ook bijdragen aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden, zoals communicatie, samenwerking en respect voor anderen.

 

3. Talentontwikkeling: Een sport-BSO kan kinderen helpen om hun sportieve talenten en interesses te ontdekken en te ontwikkelen. Door deel te nemen aan verschillende sportactiviteiten en trainingen, kunnen kinderen hun vaardigheden verbeteren en hun passie voor sport stimuleren. Dit kan hen helpen om zelfvertrouwen op te bouwen, doelen te stellen en doorzettingsvermogen te ontwikkelen.

 

4. Structuur en discipline: Een sport-BSO biedt vaak een gestructureerd programma met vaste tijden en regels. Dit kan kinderen helpen om discipline en verantwoordelijkheid te ontwikkelen. Ze leren om op tijd te komen, zich aan regels te houden en respect te tonen voor trainers en medespelers. Dit kan bijdragen aan de algemene ontwikkeling van kinderen en hen helpen om belangrijke vaardigheden aan te leren die ook buiten de sportwereld van toepassing zijn.

 

5. Plezier en ontspanning: Een sport-BSO biedt kinderen de mogelijkheid om plezier te hebben en te ontspannen na een lange schooldag. Sport en spel kunnen stress verminderen, energie vrijmaken en een positieve uitlaatklep bieden voor emoties. Kinderen kunnen genieten van het beoefenen van hun favoriete sporten en het ontdekken van nieuwe activiteiten, wat bijdraagt aan hun algehele welzijn en geluk.

 

Kortom, het kiezen voor een sport-BSO biedt vele voordelen voor kinderen, waaronder een gezonde levensstijl, sociale interactie, talentontwikkeling, structuur en discipline, en plezier en ontspanning. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op de opvoeding en ontwikkeling van kinderen, en ouders de gemoedsrust geven dat hun kinderen in een stimulerende en sportieve omgeving worden opgevangen.

 

Sport-BSO Flekss heeft in Etten-Leur 3 verschillende locaties:

Vraag snel een proefmiddag aan bij Flekss en ervaar het zelf.

 

 

 

 

 

 

Etten-Leur 

De Nowies

Kerkstraat 2

4871EB Etten-Leur

Sport-bso-etten-leur

Etten-Leur

Kerkwerve

Kerkwerve 46

4873CJ Etten-Leur

Etten-Leur

Focus

Olympiade 41

4873DA Etten-Leur