sport.bso.flekss.oosterhout

Sporten bij Basisschool De Wildert

Mee sporten met Sport-BSO Flekss bij Basisschool De Wildert

De-Wildert-Proefmiddagen

Sport-BSO Flekss gaat maandag 7 maart van start met een nieuwe locatie bij Basisschool De Wildert. Flekss wil graag iedereen kennis laten maken met zijn sport- en spelactiviteiten en daarom organiseren wij de komende weken leuke activiteiten die voor iedereen gratis toegankelijk zijn.

 

Wat gaan we doen?

Op 7, 8, 10, 14, 15 en 17 maart is iedereen welkom op het schoolplein van Basisschool De Wildert. Deze 2 weken (6 middagen in totaal) gaan wij leuke sport- en spelactiviteiten organiseren. Dit is de ideale manier om kennis te maken met de medewerkers en activiteiten van Flekss. Iedereen is welkom.

Afhankelijk van de hoeveel aanmeldingen en het weer, zijn wij te vinden op het veldje naast het schoolplein, in de gymzaal of op het schoolplein zelf. Als je om 15:50 op het schoolplein van De Wildert staat, leggen wij precies uit wat de bedoeling is voor de middag.

 

Opgeven?

Iedereen is welkom en het is helemaal gratis. het zou fijn zijn als je van te voren een appje kan sturen naar Diego op 0654281631. Dan weten wij hoeveel kinderen we ongeveer kunnen verwachten. Wij zorgen voor genoeg drinken en ook krijgt iedereen die aanwezig is, een gratis Sport-BSO Flekss T-shirt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *