Sport-bso.etten.leur.flekss3

Sport BSO in de Haagse Beemden

Sport BSO in de Haagse Beemden

Een buitenschoolse opvang die in het teken staat van sport. Dat is BSO-Flekss. Wij zijn gevestigd in basisschool de Rietvink in Breda. Deze bevindt zich in de Haagse Beemsen gelegen in het noorden van de Noord-Brabantse stad. Lees in deze nieuwe blog alles over ons, onze begeleiders en het Flekssbord.

Over Sport-BSO Flekss

Zoals gezegd houdt ons gezellige sport BSO in de Haagse Beemden zich bezig met leuke sporten voor kinderen. Dit gebeurt allemaal na schooltijd. Er worden sporten zoals voetbal, badminton, tennis, basketbal en handbal beoefend, maar bijvoorbeeld ook speurtochten. Als uw kind even geen zin heeft om te sporten of moe is, kan hij of zij verven of uitrusten in onze buitenschoolse opvang. Ook koken of cupcakes bakken kan bij Sport BSO Flekss worden gedaan.

Begeleiding

Onze sport BSO in de Haagse Beemden heeft natuurlijk begeleiders. Zij zijn ervaren in zowel de sport als in de begeleiding van uw kind. Ze helpen uw zoon of dochter zichzelf te verbeteren en te ontwikkelen. De begeleiders van Sport-BSO Flekks doen er alles aan om uw kind een onvergetelijke sportmiddag te bezorgen. Communicatie met de ouders staat hoog in het vaandel. We communiceren dan ook altijd met u als ouder wanneer uw kind wordt opgehaald.

Flekssbord

Sport-BSO Flekks maakt gebruik van het zogenaamde ‘Flekssbord’. Dit is exclusief voor alle kinderen en ouders die zijn aangesloten bij onze buitenschoolse sportopvang. Op het Flekssbord wordt altijd een stukje geschreven over wat er die dag is gedaan. Tevens zullen er zo nu en dan foto’s worden geplaatst, waarop uw kind te zien is. Natuurlijk alleen als u hier toestemming voor geeft! Onze gezellige sport BSO in de Haagse Beemden hecht veel waarde aan privacy voor u en uw zoon of dochter.

Vraag HIER vrijblijvend een proefmiddag aan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *