kinderopvang.bso.de.nowies2

De Sport-BSO van Etten-Leur

Welkom bij onze Sport-BSO en kinderdagverblijf in Etten-Leur, Flekss, dé plek waar kinderen kunnen genieten van sport en spel na schooltijd! Onze sport-BSO biedt een unieke en stimulerende omgeving waar kinderen hun energie kwijt kunnen, nieuwe sporten kunnen ontdekken en plezier kunnen hebben met leeftijdsgenoten.

 

Bij Sport-BSO Flekss geloven we in de kracht van sport en beweging voor de ontwikkeling van kinderen. Ons ervaren en enthousiaste team van pedagogisch medewerkers staat klaar om kinderen te begeleiden en te inspireren in verschillende sportactiviteiten. Of het nu gaat om voetbal, hockey, tennis, dansen of andere sporten, er is voor elk kind wel iets te vinden waar ze van kunnen genieten.


Naast het beoefenen van verschillende sporten, bieden we ook andere activiteiten aan, zoals spelletjes, knutselen en buiten spelen. We streven ernaar om een gevarieerd programma aan te bieden dat aansluit bij de interesses en behoeften van de kinderen. Onze sport-BSO is uitgerust met moderne faciliteiten en materialen om een optimale sportervaring te bieden.


Bij Sport-BSO Flekss hechten we ook veel waarde aan de sociale ontwikkeling van kinderen. We stimuleren samenwerking, respect en vriendschap tussen de kinderen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het oplossen van conflicten op een positieve en constructieve manier.


Veiligheid en welzijn staan bij ons hoog in het vaandel. We werken volgens de richtlijnen en regels van de kinderopvang en zorgen voor een veilige omgeving waar kinderen zich op hun gemak voelen. Onze medewerkers zijn getraind in EHBO en weten hoe ze moeten handelen in noodsituaties.

Bij Sport-BSO Flekss streven we ernaar om een plek te zijn waar kinderen zich kunnen ontwikkelen, plezier kunnen hebben en nieuwe vaardigheden kunnen leren. We werken nauw samen met ouders om ervoor te zorgen dat de behoeften en wensen van de kinderen worden vervuld.


Ben je op zoek naar een sportieve en stimulerende naschoolse opvang voor je kind? Neem dan contact met ons op en kom eens langs bij onze Sport-BSO in Etten-Leur. We kijken ernaar uit om je kind te verwelkomen in onze sportieve en gezellige omgeving!

Sport-BSO Flekss heeft in Etten-Leur 3 verschillende locaties voor kinderopvang in Etten Leur: