sporten-in-de-haagse-beemden

Sporten in de Haagse Beemden

Sporten in de Haagse Beemden

In deze nieuwe blog van Sport BSO Flekss leest u alles over sporten in de Haagse Beemden, Breda. U komt alles te weten over ons, de verschillende sporten die uw kind bij ons kan spelen en onze uitgangspunten.

Over ons

sporten-in-de-haagse-beemden
Sporten in de Haagse Beemden

BSO staat voor buitenschoolse sportopvang en het is dan ook niet gek dat onze opvang in het teken staat van sport en spel. We zijn gevestigd in basisschool De Rietvink in de Haagse Beemden en zijn gespecialiseerd in kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Omdat de verschillende leeftijden groot zijn, hebben we per leeftijdscategorie een apart pedagogisch beleid. Ieder kind is anders en dus ontwikkelt elk kind zich op zijn of haar eigen tempo. Naast aanleg, het gezin, vrienden, familie, maatschappelijke verbanden en de grote maatschappij is BSO Flekss van mening dat we óók een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van uw kind.

Sporten

Uw kind kan diverse sporten in de Haagse Beemden beoefenen bij Sport BSO Flekss. Denk aan hockey, voetbal, tennis, basketbal en volleybal. Niet ieder kind houdt hiervan. Uw kind kan in dat geval spelletjes beoefenen, zoals tikkertje of verstoppertje. Houdt uw kind helemaal niet van sporten? Geen probleem. Goed om te weten is dat wij uw kind nooit zullen dwingen om mee te doen. In dat geval kan hij of zij met vriendjes of vriendinnetjes spelen of gewoon creatief bezig. Denk aan tekenen, kleuren en verven.

 

Uitgangspunten van BSO Flekss

Nu u meer weet over ons en sporten in de Haagse Beemden, geven we u graag nog meer informatie over onze uitgangspunten. Zo staat bij ons ieder kind voorop en heerst een plezierige sfeer. Alles staat in het teken van spelen en vrije tijd. Uw kind kan zich bij ons ontwikkelen en we hechten veel waarde aan de omgang van leeftijdsgenoten in een groep. Verder moet uw kind zich bij ons veilig voelen. Tot slot zijn de kosten voor het sporten inbegrepen in het uurtarief.

Inschrijven voor een gratis proefmiddag bij BSO Flekss doet u  HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *